What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1 Critical + 1 Painkiller XL si 2 seeds ( WW + Dance World ) toate de la RQS

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca asta ai ales-o din magazin e si mai grav. Ca puteai vedea de acolo ca nu e suficienta marire. Pe ebay se gasesc. Cauta la selleri cu renume bun si o sa fie ce trebuie.
Am luat si eu teapa o data cu o lupa, atat mi-a trebuit ca sa invat ce sa cumpar.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa speram ca ala e 60X. Din ce vad foloseste baterii de ceas deci e micut. Sa-ti iei baterii mai multe cand gasesti ca nu se gasesc asa usor si daca tii mult lumina aprinsa se duc repejor.

everest22

Member
Sa speram ca ala e 60X. Din ce vad foloseste baterii de ceas deci e micut. Sa-ti iei baterii mai multe cand gasesti ca nu se gasesc asa usor si daca tii mult lumina aprinsa se duc repejor.

O sa iau baterii de rezerva ca o sa am nevoie , acum m-am facut si biologist :biggrin: . Sunt curios daca pot sa fac poze cu el .:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca chiar are 60%, la cat de mica e are field of view mic. Trebuie sa gasesti o cale sa o fixezi bine pe lentila aparatului. Dar e mai important sa vezi tricomii bine, decat sa faci poze. Pt poze exista microscoape digitale.

everest22

Member
Ieri cu tot pacatul am sacrificat un mugure cam de un gram daca era uscat, si l-am facut omleta cu unt :)

Reteta : 50 grame de unt , 2 oua si sare dupa gust

Mod de preparare : topesc untul la foc mic dupa care adaug 100 ml apa plus mugurele rupt bucatele
Le amestec permanent si mai adaug apa cand scade , cam 15 -20 minute dureaza operatia asta dupa care adaug ouale batute bine plus sare.
Le mai tin 5 minute la foc tare intre timp invart omleta si o rup bucati mai mici .

Vreau sa va spun ca am mancat pe la ora 13 si ma spart atat de tare ca pe la 15 '30 dormeam ca un copil mic la pranz de ma intrebat si nevastamea ce am patit de dorm la pranz. Si abea acum mi-a trecut dupa 20 de ore :biggrin:. Foarte tare soiul sunt multumit de el . Cred ca intro saptamana este gata de taiat :tree:

Cashroll

Member
Recoltează mugurii atunci când tricomii încep să îşi schimbe culoarea, de la clar-transparent la tulbure – maroniu, mie din poze inca imi par "necopti" :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Tu n-ai auzit-o pe aia cu batutul copchilului inainte de boacana? Dupa...

everest22

Member
A venit mini-microscopul si am verificat tricomii.
Majoritatea sunt transparenti dar am gasit si cu varful maro . O sa incerc sa fac poze sa le pun. :)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cate unii cu varful maro nu inseamna nimic daca practic toti sunt transparenti. Mai ai.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hai ca am editat mesajul ca nici macar linkul nu era activ.
Macar asta arata si ea a poza cu lupa. Dar mai ai de asteptat. Nu te grabi.

everest22

Member
Poze mini-microscop 53 zile de flower

Poze mini-microscop 53 zile de flower

Pozele nu au iesit foarte bine dar sunt acceptabile . Tricomii majoritatea au inceput in varf sa se albeasca si unii sunt maronii. Trebuie sa se albeasca si piciorul de la tricomi sau doar varful ? Si cam cat mai trebuie sa o tin ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mie imi pare ca ai inca destui transparenti. Ar trebui sa o tii macar pana majoritatea is cloudy si vreo minim 10% amber. Cand se va intampla asta.. nu poti stii decat daca urmaresti o data la cateva zile evolutia.
Inca ceva, eu in poze vad frunze si nu muguri. Tu trebuie sa te uiti la muguri.

everest22

Member
Mie imi pare ca ai inca destui transparenti. Ar trebui sa o tii macar pana majoritatea is cloudy si vreo minim 10% amber. Cand se va intampla asta.. nu poti stii decat daca urmaresti o data la cateva zile evolutia.
Inca ceva, eu in poze vad frunze si nu muguri. Tu trebuie sa te uiti la muguri.

Da asa e m-am uitat la frunzulitele de pe bud ca e mai usor . O sa ma uit si pe buzi

Latest posts

Latest posts