What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1 Critical + 1 Painkiller XL si 2 seeds ( WW + Dance World ) toate de la RQS

everest22

Member
Sa stii ca iti trebuie lumina mai puternica totusi , se vede asta dupa cum s-au alungit plantele , ai distanta cam mare intre internoduri.In rest par ok pana acum.Succes !!!

Mersi. Lumina o tin si la 15 cm dar cresc si imi e frica sa nu se arda.:tiphat:

everest22

Member
Apropo de chestia asta cu foliarul in flower, ma gandeam daca nu ar merge cu un burete imbibat in solutie, sa dai doar pe frunze. La o urgenta, desigur, ca cine o sta cu buretele altfel... :)

Este o solutie buna dar acum le ud normal

everest22

Member
Am fost plecat 3 zile si cand am deschis azi grow room-ul am gasit varfurile arse si le-am facut un fim(fimming) . Credeti ca am procedat rau ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cum or fi reusit sa se arda...

Nu, nu prea e, daca era in veg era ok. De obicei se face putin mai devreme, dar cred ca o sa fie in regula, fiind la inceput de flower. In plus, vad ca dau sa se ramifice, deci o sa ai doua topuletze si o multime de ramuri. Zic doua, ca vreau sa vad si eu un FIM, asa, ca lumea (mie numi-a iesit vreunul, da' nici nu am insistat).

La o adica, oricum erau arse...

everest22

Member
Cum or fi reusit sa se arda...

Nu, nu prea e, daca era in veg era ok. De obicei se face putin mai devreme, dar cred ca o sa fie in regula, fiind la inceput de flower. In plus, vad ca dau sa se ramifice, deci o sa ai doua topuletze si o multime de ramuri. Zic doua, ca vreau sa vad si eu un FIM, asa, ca lumea (mie numi-a iesit vreunul, da' nici nu am insistat).

La o adica, oricum erau arse...

Am avut lumina cam aproape si ele au crescut , oricum nu am luat mult din ele 2 cm . :wave:
Astept sa vad cum reactioneaza la Fim si o sa revin cu poze

everest22

Member
11 zile de flower

11 zile de flower

Un pic de Lst

Si aici Fim-ul de ieri :)

Am adaugat 45 wati Led (lumina rece) + 150 wati Hps . Sper sa iasa ceva de fumat

everest22

Member
6 zile in pamant

6 zile in pamant

Si am uitat sa va spun despre seminte ca WW inca nu a incoltit si Dance World a incoltit dar iese cam greu din pamant , cred ca este vina mea pt. ca le-am tinut la congelator :biggrin:

Last edited:

everest22

Member
Despre seminte

Despre seminte

WW nu a incoltit si Dance World a incoltit dar am umblat in pamant si cred ca am rupt radacina :hide:
Am pus la dezghetat :santa1: 2 seminte Royal Medic :
THC: 10%
CBD: High
Height Indoor: 80 - 120 cm
Flowering: 9 weeks
Type: Sa 75% In 25% Ru 0%
Effect: A clean cerebral rush
Climate: Mild

everest22

Member
15 zile de flower

15 zile de flower

Fim-ul + Lst :clock watch:

Sper ca nu le-am stresat prea tare . Am udat cu 2 litri de apa pe fiecare in parte + doza recomandata de producator Composana .

everest22

Member
un mic update

un mic update

:laughing: Ala FIM. I-ai facut permanent vad...

Altfel, arata bine.

Fim-ul (permanentul :biggrin:) ia priit bine. Vad ca nu a afectat prea mult din contra se dezvolta mai bine cu mai multi buzi. O intrebare: pot sa mai raresc din buzii de jos la care nu ajunge lumina ?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
eu asta as face. asa toate resursele plantei se duc la muguri principali
...e greu sa clonezi in flower...dar asta nu inseamna ca nu poti incerca sa clonezi cu mugurii taiati...

everest22

Member
Sandel in actiune

Sandel in actiune

Sa va povestesc ce am facut ieri seara :
am luat 4 clone din Critical si le-am pregatit pt clonat dupa varianta lui Exploziv dar ma impins tentatia si am facut din nou omleta cu unt in care am decarboxilat 2
clone+ frunzele de la celelalte clone ca sa fiu sigur ca isi face efectul. Toate bune si frumoase pana am mancat omleta , dar dupa 30 min. a inceput sa isi faca efectul (nu am mai consumat iarba de 3 luni) . Ma luat usor ca o senzatie de parca bausem 1 litru de vin dar eram perfect lucid de parca fumasem sativa. Dupa vreo 2 ore ma bagat la somn. Ce a fost mai ciudat ca azi dimineata eream la fel ca ieri seara , si a trebuit sa plec si cu soacramea cu masina :biggrin: si faza a fost ca parca pluteam cand conduceam si am avut si o stare de bine de euforie toata ziua , mi-a placut senzatia mult mai frumoasa decat la fumat si a tinut mai mult. Mai am o tura de clonat si cred ca o sa repet faza mai ales ca asta e 75% sativa .

Ce a mai ramas din clone :laughing: le-am pus in perlit umed