What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

DrSmoke

Member
Veteran
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Ale tutaj pięknie. Każdy zasługuje na gromkie brawa.
Tak grube szczyty na monstrualnych roślinach wyglądają b. smakowicie! :joint:
Niech zima nie będzie dla nikogo smutna! :noway:
Jednym podli złodzieje ukradli parę miesięcy ciężkiej pracy, a drudzy
mają wręcz komercyjne ilości wysoko jakościowej sensimilli. Nie bądź żyła..
Pozytywna Karma daje więcej radości!

Wczoraj pojechałem na spota głównie w celu ścięcia (Bangi Haze x ERoc/DP) x PurT
zapylonej parę tygodni temu tym samym męskim osobnikiem.

picture.php

picture.php

Jej zapach mnie powala! Wali typowymi jagodami z lekką nutką czegoś mocniejszego.
Na pierwszy rzut oka w ogóle nie widać pestek, ale jak się wgryść w topa
to kilka sztuk można wyciągnąć. :nanana:

Załamałem się kiedy zobaczyłem moją Early Girl x Lowryder#2! :fsu:
Połowa głównego szczytu całkiem przegniła. Reszta rośliny też zainfekowana pleśnią.
Zostało może z 5 zdrowych małych topów u dołu rośliny. Rosła niedaleko
purpurek i tymi genami również została zapylona. Mam nadzieję, że te pestki
będą się do czegokolwiek nadawać bo jarać raczej nie będzie z niej co.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś upewnił mnie w tej kwestii. :YaRight:

picture.php

sorry za rozmazanie, ale z fota pstrykana na szybko i z ręki.
Widać, że nie ma się co starać... :badday:

KOM x NL [wczesne] wreszcie ruszył z kopyta i pięknie kwitnie.
Mimo takich szybkich genów zostało jej jeszcze trochę czasu.
Prawie wcale nie czuć jej zapachu, ale za to będą ładne budy. :D

picture.php

Early Special też spokojnie sobie dochodzi. Kilka gałązek zapyliłem pyłkiem Viking x [b3n7/ErdPurT x Royal Dane].
Nasion nie ma jakoś strasznie dużo bo z dwóch topków wyłuskałem może z 10, ale zawsze będzie coś na next sezon.

picture.php

Tyle na dzisiaj. Dawajcie dalej na maxa i każdemu gęstych buchów życzę. :kos:

Silas

Member
Veteran
Lipasss: mi też podoba się działanie ripenu:D widać jego potencjał...ale nie lubie palić zielska po ripenie...jakoś mniej mi smakuje.

Przoduje...jak zwykle Cindy99 najszybsza reakcja na zmianę cyklu....
picture.php

picture.php

SDxOGK kwitnie obficie i daje masywny oraz objętościowy plon. Kwitnie...dłużej...Moc..już zachwalałem:)
Krzew pełen mocy i wigoru:D
picture.php

A tutaj...dochodzą geny...
Mamunia WhiteShark baaardzo ślicznie się błyszczy...ten AF ma potencjał!
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

(DuckFootxLowRyder)f2
picture.php

Lepiej, żeby ta roślinka miała 100% thc i 30% innych umilaczy bo będę rozczarowany:p wygląda...najskromniej z wszelakich istot żywicznych jakie uprawiałem. Ale da nasionka:D heheh

G

Guest1012

@DrSmoke wczoraj przeżyłem to samo co Ty. Moja piękna Early Girl x LR2 wygląda tak jak Twoja. 90% rośliny zgniło. No tego się nie spodziewałem, taka piękna roślina. Widocznie ta odmiana jest taka słaba. Miałem okazje palić. Ziółko wszystkim się podoba. Za rok napewno sadze i potraktuje czymś na to cholerstwo. Pestki wyglądają dobrze, ale co z tego skoro ojcem był herm.

Zajebista jesień panowie. Mam nadzieję, że i ja będę miał jeszcze co pokazać.

pzdr,

A

ares420

Nie wiem dokładnie co jest co ale napewno coś z tych odmian Red Erd, Danish Passion, GG x DP pozapylane wszystkie krzaczki ;] Krzaki małe bo wyszadzone w lipcu i całkowita guerilla :) Mają od 1m do 1,5m oprócz tych mikrusów na ostatnim zdjęciu.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Zdjęcia są z czwartku.
pozdro

padkontrol

Member
Veteran
Fotki z harvestu który miał miejsce wczoraj hehe

HTC Deep Chunk/E-rocketDP x B3N7ErdPurT/Royal Dane

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

niesamowicie zbite topy :)
pzdr

P

piterr

pieknie masakrator, robi wrazenie
K++
kilka foto

po lewej 4g z malusiej roslinki, potem w srodku 18g i po prawej 24g. lacznie z jednej wyszlo 4 z drugiej 42g, ale to jeszcze nie koniec :D

K

Kain1

Witam a to moje pomidorki z tegorocznego OS :), mialem jeszcze automaty ale ktos zakosil ;/ wiec pozostaje czekac na te :), i jeśli moge zapytać ile jeszcze muszę czekać do sciecia? Bo juz slinka cieknie :p
sdd4.jpg

sdd2.jpg

sdd1.jpg

sdd1.jpg
sdsd2large.jpg

LocoMaroco

Member
Siema FARMERZY :wave:
Sezon zbliża się ku końcowi powoli-zaliczyłem trochę strat, a to od dzików,a to od saren,jedna plantacja poszła się jebać przez złodziei ale największe straty zadał mi pewien skurwiały zburaczały rolnik-huj mu w ten wieśniacki łeb:jerkit:

Ponizej ESBE mix-niestety dokładnie nie wiem jakie to odmianki, w każdym bądż razie zajebiste geny,2,5metrowe rośliny,pięknie pachnące,oblane żywicą ładne,tłuste szyszki:yes: jeszce z 2 tyg im daję:

Soja

Member
Siemka

niech zieleni się

Bubble gummer jeszcze niedawno rosło foty z 13.09

w miedzy czasie odpaliłem sekator i oto teraz wygląda tak

bubble gumer zaczyna kwitnąc od początku leci na 11/13

lemon skunk za późno przesadziłem i się na nim to odbiło

poozdro:wave:

Plantator

Well-known member
Veteran
PioK to nie był jeden Pan GG :] ale wszyscy wielcy , bardzo dużo kwiatów , rozkrzaczeni i wogóle. W miarę wczesne to to , już wywaliłem je żeby więcej nie pyliły , żebrałem jeszcze pyłu , jeśli by były jakieś chętne Panienki późne ... a może z pod lampy?? PM

kaja

New member
Jak dlugo?

Jak dlugo?

Panowie. Dużo jeszcze jej zostało? Skunk Specjal x With Widow z FS. Kwitnie już 8 tydzień. Stanęła w miejscu i nie wiem czy mam ją jeszcze trzymać czy ścinać. Proszę o podpowiedż

Z góry dzięki za info.
K

Latest posts

Latest posts