ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Otrzymałem dar nasion Chemdog d4 x Chemdog DD f2
Szef The Devil.
Jestem południowe Włochy, a świat jest naprawdę mały.
Zrobię je na pewno w następnym cyklu.
Niech się gotuje czekoladowa zupka z tej panienki trochę czekolady będzie dla Całej rodZzinki
L.A. Confidential x Super Silver Haze x Triple Afghan Slam
PS w razie wybuchu nagłego wzrostu uciekaj na strych bracie
L.A. Confidential x Super Silver Haze x Triple Afghan Slam buhaha
Grazie brasilian73 - il diavolo è sulla terra hehe buona fortuna
frether , sezon zakonczyles z pelnymi worami a teraz z wszystkim niczym sw.Mikolaj na strychu sie goscisz ehhh te sielankowe stryszki bogate we wspomnienia i doswiadczenia , duzo zdrowka zycze .
Melon - witaj , dziekuje za mile slowka , sprawa jest o tyle prosta ze wystarczy robic to co sie kocha , ja juz odkrylem co bede robil przez cale zycie
Kwiatuszek dla Was wszystkich ...
dzisiaj piatek korwy na slovensku maja swiatek hehe
choc tu mila bedziesz ze mna łyżką pila hehe
a temperature reguluj iloscia ubran na swym ciele a nie mym centralnym ogrzewaniem hehe
Hi bro!
the Moondog have a good smell of Afghani hash and fruit and lots of resin from the first weeks of flowering ... I found two phenotypes ... with purple stems...
I love them and I am very happy!!
Stawiając na czystość dymu z komina, podjęte zostały środki skubawcze topalcie i pech na następna wojnę przygotowanie
Puszka Kozacka...
Tak, a nie inaczej...
Jak by tego było mało dowód że zaginione owieczki zawsze powracają który to już rok?? a bym se do basenu z hydro z miło chęcią wskoczył hehe
Gdy ta szatańska się pojawia przypomina mi się zaraz najsłodsza indyjka jako miałem
połączenie mogło by zastawić skutecznie coś co by się chciało schować
brasilian73 -tutto è bene, anche io sto usando un traduttore hehe questo nostro amato cuoco ...
Grazie Maestro di cucina ,piante inferno si cresce, il Moondog odori intensamente e dà grande frutta, formaggio Munster è più grande puzzone - buoni fratelli fortuna
frether - czas sezon rozpoczac hehe wyczekiwany moment zbliza sie jak krzywa z prostej 0 4rtej nad ranem po litrze wodki hehe ludzie roznie reaguja na nieznane , nowe , zazwyczaj sie obawiaja co to bedzie hehe ale nie ma tego w naszym przypadku , uczucie tego co to bedzie , gasnie przy checi przygody , smarowaniem sie przed kleszczami , czajenia sie po nocach z torbami ubrani w moro , sledzenie kazdego sladu wokol spotow niczym mysliwy , odstraszanie slimakow , krolikow, dzikow, saren , nie raz z kacem o smaku octu tachac wode na spota bo musza miec lepiej niz my sami , tez sie nigdy nie gniewam jak ktos zapoda do mnie _ pojebany jestes - mysle sobie tylko , masz racje jestem zrytym beretem a gdybys wiedzial co sie dzieje w moim 2 zyciu slowa by te stracily na wartosci hehe
Wszystkim zycze spokojnego startu w nadchodzacym sezonie 2014 , niechaj bedzie sloneczny za dnia i deszczowy wieczorami , a krzaki niech porosna samymi topami ...
Mialem pisac w piatek bo to byl warzny dzien o ile nie najwarzniejszy dzien , ale przeprowadzka sie dokonala , zapakowac sie i rozpakowac to sa sprawy za ktorymi diabel stoi , wez sie wyprowadz by czegos nie zarysowac , wnies wszystko tak by nowy dom byl ciagle nowy hehe wypakowac wsio od kuchni po ogrody , mialem z tym troche przygody ...
Wykielkowalem na czas obecny cos pod lampke bo na slonce to jeszcze poczekam sobie , sa nowe sprzety i miejsca hehe ale to z czasem bede opisywal , tak ze jak zobaczycie pomalowane ceglowki to zrozumiecie czym sie zajmowalem caly tydzien , musialem to pomieszczenie ogrzac , montujac grzejniki rurowe , wylot w scianie , wiercenie w betonie - oj kocham to ! obawialem sie ze nie przypasuje im to miejsce ale widze jak cisna w gore jak opetane , tak ze juz nie ma obaw hehe
tak sie zaczyna przygoda ...
Sweaty Betty
Purple kush x chemdog ddf2 - tutaj premiera , pierszy raz wyskoczyla ta odmiana z ziemi ,
jedna z wielu doktryn medycyny mowi ze jak nie szkodzimy to juz leczymy , mam nadzieje ze producenci tych nawozow nie kierowali sie tymi samymi wartosciami ...
las vegas p.kush x chemdog dd f2 - feminiZZed
...i nawet jak czasami utrace korzenie to i tak zawsze bede rosl w strone prawdy ...
.. a ja rosne i rosne hehe dziekuje Asiu za slowa ktore dla mnie sa jak slonce, woda i powietrze , wtedy rosne i rosne hehe duzo zdrowia Asiu oraz spelnienia marzen ...
Torek brachu hehe daleko mi do placzu hehe widzac takie piekne wspomnienia , doskonale wiem ze sie pokarzesz jak tylko bedziesz mial sposobnosc , testowales juz cos ? zycze powodzenia i duzo zdrowia .
tak sobie rosne ze juz zaczynam rozkwitac ...
a tutaj indywidualnie OG KUSH S1 od leptosomy za ktore serdecznie dziekuje ,
hyhy Ciesze się że nie jestem sam, powiem że one z ziemio dudnić chcą od tak w nieznane po same jaja wtedy już będzie poznane
Legionów mase serca oddają same bo wiedzą że są oglądane...
LRxAK47
Następny Krążownik DFxLRxAK47xAK47
Dobrze że jesteś Zz pasztet już pieczemy, radościo mojo jest że panienek wciąż tu widzę wiele oby tak dalej i że pamiętasz iż las się rusza
Pozdrawian serdecznie fala