T
Toxsik 8
kolorki jak malowane.. plakatowkami w podstawowce... wspomnien czar...ja i tak wolalem grac na flecie... zawsze 5 -6.... bez podtekstow mordeczki...
Last edited:
Nie mogê doczekaæ siê kiedy i u mnie bêdzie tak zielono, w³a¶nie 'tak'
Witam ZZ
Od niedawna zbieralem sie zeby napisac do Ciebie lecz jak wiadomo czlowiek zajety ciagle to zycie to mnostwo innych obowiazkow.
Najwazniejsze ze jestem tutaj i moge napisac kilka zdan.Bacznie obserwowalem twoje poczynania jako growera jak i kogos kto opiekuje sie naszym forum i super ze jestes z nami sto lat i wiecej Chcialbym cos wiecej napisac jak zwykle mna skromnosc kieruje
Witaj bracie!
Chciałem pokazać moje dziewczyny w ich 49 dnia kwitnienia Pozdrowienia i najlepsze życzenia dla wszystkich, że tak! Dla ciebie i dla wszystkich braci Polaków! Witaj!
Przepraszam, jeśli tłumaczenie nie jest wierne swoim języku, ale jestem 'za pomocą Google Translate
View Image
View Image
View Image
Piekne TOPy , szkoda ze mnie tam nie ma i nie moge sie rozkoszowac ich zapachem , My jako POLSKA sekcja dziekujemy i tez zyczenia WAM wysylamy - duzo zdrowia oraz pogody ducha ...happy harvest time ....
Tlumaczenie wyszlo nadwyraz doskonale .
ONE LOVE BRO.
Cenię mojego brata "trochę na ciebie, gdy przyjdziesz do odwiedzenia naszego kraju! Najlepsze życzenia na przyszłość i duży przytulić!
Lovely purple bud on p1 m8!