Panie mieszac i mieszac w garku zeby nie przypalic
NIECH MNIE KULE BIJA hehe
witajcie bracia i siostry ...
frether bracie kochany oj trza mieszac w garze bo inaczej niczego dobrego nie uwarze tu zasieje tam wysieje , bacznym okiem obserwuje , smiechem cie ubawie mowiac ze potu przy tym nie zaluje ... pytasz smialo - patrzac na rosliny pot cie oblatuje ? ... tutaj wskakuje cora moja i Ona dalej rymuje ...
ciesze sie ze suniesz ze swoimi marzeniami az do momentu realizacji ich , no chwala Tobie tak trzymac , nasza Polska scena potrafi pokazac czym i jak sie bawi , trzymam kciuki za next rok , bo juz sam powoli zaczynam sie ruszac w tym kierunku ale jak to clony do mnie przepowiadaja z nazwy easy easy easy la'sativa ale o tym innym razem , dzisiaj chcialbym przy okazji kuleczek pokazac co mie tam w goszczu rosnie .Sprawnie rosnie i zdrowo sie rozrasta ...
Sour Diesel x chemdog DD
widzialem ze nasza kochana asia wrzucila nowe free sionka do puli jest ich wiele i to dobrze a w srod nich sa jeszcze stare krosy ze snack jackiem , jesli jeszcze ktos pamieta to mozna opytac a noz widelec bedzie cos free ...
cataract kush x chemdog DD
siegajac w przyszlosc mysla widac ze bedzie nowe pokolenie , a to powstalo na Wasze zyczenie ...
poZZdro