ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Siema Zz sadzić sadzić wszystko cokolwiek ogród jest duży i dla każdego dzieciaczka powinno być mniejsce mój przyjaciel mówi ze roślinki nas chipnotyzują w pozytywną stronę i to jest chyba prawda
LA Confidental x SSH from HC
a tu Bawełna jak duża wyrośnie to zrobie Ci z niej skarpetki
nr 4 to Mimoza bardzo Ciekawa roślinka i zdaję się ze mam jeszcze parę pestek tego
BURN ten DSD x LA conf x SJ troche dluzej trzeba poczekac na ta panne ale za to dostarcza mi wiele radosci podczas spalania . Twoja sztuka tez nabarala ladnych kolorow przy koncu , zycze powodzenia
RudeDog - it's a good idea to have them in the greenhouse , they need more time , yess smell is stunning , good luck
frether - odstaw mie ta mimoze i jak da rade to bys wyslal kilka sionek tej cudownej rosliny , ladnie , sie sprzed u ciebie prezentuje , pozdro
dupsq - co fakt to fakt ze krosy z AK47 to rosna tak szybko ze zdarze je spalic a Sour Jack jeszcze rosnie , do tego ak-cze daje piekna nute owocow , kto dostal ten juz to pozna , a ten co nie dostal to juz nie dostanie bo nie ma i nie bedzie , czas nowa przygode zaczac , a juz powoli sa pomysly z wybranych faworytow , zaobaczymy co z tego bedzie .
Maaan.., ale Ci to wybuchowo rośnie wszzystko, przecież co dopiero malutkie były takie
Jeśli to nie tajemnica, to dajesz im od razu 12/12?
DSD x LA Confi. x SJ i SSH x Moondog x AK47 są totalnie w moim typie