ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Pieknie ida malenstwa(czytaj potworky hehe, az sie boje jak bedzie wygladal box za miesiac hehehe Potwornie grube lodygi!
Nie martw sie tymi jajcarzami, wiecej miejsca dla dam! :smile:
witam
jahman sliczna ta intymna czesc twojego haremu ..... male a cieszy , ciekawe prawda ...
W sobote po obiedzie zabralem kose i kominiarke i w terem wypelzlem , sloneczna pogoda byla przez ostatnie 2 tygodnie to juz byl czas na ES i PASSION , przed wejsciem w busz zobaczylem ze wszystkie dzikie roze i ostrezyny ktore tam rosly na drodze sa polamane i juz wiedzialem czego sie mam spodziewac ! pociuchutki cisne w centrum zinteresowania , zadne ptactwo nie wylatuje z lasu , czyli ktos tutaj jest lub byl kilka minut temu .... podchodze blizej i kucam by nasluchiwac i slysze 2 glosy o raz czuc swierza mary w powietrzu , szybko skojarzylem ze to nie paly i zaczolem na ostro isc do przodu , bylo jakies 100-150m po suchym chruscie , zaczolem isc glosno coby ich wystraszyc , udalo sie chujki spierdolili z 1 krzakiem ES i polowa PASSIONA
resztak passona ....
wkorwiajace ... !!! tym bardziej ze tak liczylem na ta miejscowke w przyszlym roku
no bylo ich 2 i co z tego ??? nawet 3-4 to bym ich rozsmarowal !!! gdyby to tylko cos dalo , a to nic nie da tylko same szkody ! zobacza moja gembe , dostana lanie pojda na paly ze ich zlalem bo sikali pod drzewem i na 2 dzien list gonczy w calej wsi ..... na co to komu ?- dobrze ze spierdolili .... chuj z roslinami ale mi chodzilo caly czas o miejscowke na nastepny rok ! korwa mac , to dobrze ze w tym roku mi zajebali 1,5 rosliny hehe bo na nastepny mialo tam stac 10-15 FEM ( pielengnowanych - siatki , dziory na 20L , ziemia itd...)
zielony jestem.ale plusa niemoge ci dac choc zaslugujesz na ich 10(nie dostalem upowaznienia).ja czekam na tego apollo.
ciekawe dlaczego apollo i jeszcze ta XI -stka.myslisz ze napewno nie ma nic wspolnego z kwasem?hehe
ale sie dopiero przekonamy za 2-3 miechy .pozdro
Witam zz.Tak to już bywa na tym świecie, ludzie nie szanują czyjejś pracy.Moje panie na szczęście w ogrodzie. W następnym sezonie też bede trzymał kciuki żeby nikt nie wpadł na miejscówe.Wróciłem dzisiaj z amsterdamu, posłuchałem twojej rady co do euforii i amnesii no i zakupiłem jeszcze WW.teraz tylko przygotować growroom i lecimy z tematem.
Pozdro!!!
witam panowie
czaczo oby ten apollo11 mial cos wspolnego z kwasem , a plusy to tobie bracie sie naleza ,tylko ze usunales sobie ta opcjie ...
rafjol28 piekny zestaw startowy ! szykuje sie konkret grow - powodzenia ! jaka powierzchnia ? jaka lampa ? no i kiedy startujesz? kolorowo masz w ogrodzie ...
ja dostalem wczoraj 6 pestek DIESEL-a dziekuje tentegotamtego za paczke
jour plants luks rily helfi sori for maj inglisz
tak sie dzisiaj przedzieralem przez twoja galerie..czysta przyjemnosc hehe
pamietasz jeszcze co bylo w tych doniczkach ? jak dla mnie bomba
tomato bardzo mi milo ze ci sie podoba moja galeria
jasne ze pamietam ( 6-11-2008 co to za data ? hehe) ten od lewej to LR ( moj 1 w zyciu ) a ten od prawej to GR x VICTORY
a tutaj zblizenie na kwiatki tych roslinek LR
GR x V
Milego dnia wam zycze
pozdro
editee; jor einglisz its guut , aj stil lyrning -gudl lak
20 wrzesnia wykielkowal ,a 29 wrzesnia przelaczylem na flo okazal sie facetem 3 dni temu ,
-lampa 250w na wysokosci 60 cm ...
-temp. podczas swiecenia 27^C , w nocy spada do 15^C
- czesc roslin byla podlewana nawozaem na veg z canny i ta czesc poleci normalnie , a 2 czesc tylko organic - zobaczymy co i jak ,
z tym byly male problemy ... zle zareagowaly na 400w a co za tym idzie wysoka temper. tez od 29 wrzesnia sa na flo ale wykielkowaly 11wrzesnia .... ale teraz mam warunki i zadbam o te malenstwa ... wczesniej ta nietypowa szafa.hehehehe
Zajebiście Ziel-Zielona...
Miałem w tym roku Apollo11/ErdPurT x E-rocket/Danish Passion na dworze. Nie doszła bo ktoś mi ją wyrwał z korzeniami razem z jeszcze dwiema ładnymi laskami i rzucił biedactwami o ziemię... Na szczęście Tobie to chyba nie grozi...
Życzę zdrowia Tobie i wszystkim Twoim dziewczynom
P.S. Co z moimi kapciami-wełniaczkami? ehehehe święta idą...
zielonylasss ehhh te homosap. sam nie zje i innemu nie da... pies ogrodnika , szkoda ze nie doszedl ci na polku bo na pewno asortyment byl by kozak , jaki zona ma rozmiar stopy , a sw. mikolaj przyniesie prezenty...
Silas nie naginam bo nie bede mial miejsca , sadze w mniejszych doniczkach niz wczesniej , aginanie jest wspaniale jak sie ma powieszchnie , a ja bede mial okolo 10 roslin na 80cm , czyli poprowadze je do gory , zobaczymy jaki to da wynik ?! bo jesli marny to lepiej 5 roslin a dobrze nagiac i naswietlic wszystkie partie rosliny , tp moj 1 GROW ( w tym namiocie ) musze poznac 1 sprzet jaki posiadam by potem moc planowac wsady ktore powinny zajmowac mi malo czasu a dawac wiele satysfakcji ( hehe nie da sie tak ! duz czasu zajmuje to hobby , a tym bardziej ze szukam ciagle miejsca na meskie rosliny i chce pylic ...) szafka na klony tez by sie przydala , miejsce moze by sie znalazlo - ALE CZASU JUZ NIE ZNAJDE !!!... i tak se przede ta bawelne jak bidny zuczek !!! hehe , byle do przodu ...
pozdro
witam
jahman ty mnie od samego poczatku milo zaskakujesz - po calej linii - dzieki bracie za mile slowo i ja was tez pozdrawiam ... co do apollo11 to mam 2 pheno i jest dobrze , a ponoc bendzie jeszcze lepiej hehe ta jedna sie nie chce sie rozrastac na boki , ma bardzo groba lodyge i twarda jak drot , ma bardziej tluste wlosy i rosnie jak tyczka ! a 2 pheno to juz sie rozrasta na boki - czyli dolne partie rosliny zanim zaczely bodowac owoce rozrosly sie na boki , jest bardziej gietka , i wieksza , ale juz jej budowa nie jest tak muskularna , kolor fioletowy posiada ale mniej widzialny niz na 1 roslinie .... ( jak cos niezrozumiale to piszcie co to ja postaram sie wyjasnic ale nie ma co wyjasniac to blachostka-ciekawostka ) jeszcze chce powiedziec ze diesel sie pieknie rozrasta ( 1 facet 1 kobita ) early dog liscie ma jak moja dlon albo wieksze duza zdrowa roslina ( zostal sie tez tylko jeden), bluemonshine x chem dog pieknie cisnie do gory storzeg wzrostu ma naprawde jak kielich z winem hehe , nie wszystkie jezcze sie mi okreslili wzglendem plci , ale na dniach wszystko sie ustabilizuje i bedzie wiecej czasu na foto , narazie cala noc prawie spelnialem sie w kuchni by to dzisiaj mialo rece i nogi hehe bedzie piwko , tequila , apsynt , pstrag , salatki , podstawa dobrego picia czyli TLUSTY ROSOL , golonka , sledziki , winko dla kobiet w ciazy hehe dobra MUZA , soczki dla dzieci , beda tez fajerwerki , baloniki, serpentyny itd .... zapraszam wszystkich na wieczor ....
co do kolejnego wsadu to juz ci jahman mowie co bedziemy sadzic- JACK33 z CH9 ...hehe i jeszcze raz dzieki brachu za pamiec ... tak 18nascie !!!