ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
No nie powiem Panie ZZ bo krosy całkiem ciekawe. Trzeba będzie kiedyś przysiąść i poczytać wstecz jak będzie czas w sobotę rano przy kawie hehehe, Podoba mi się struktura tych Twoich LA. Nie dość że ładnie oszronione, to zbite i zwarte boby. Jak to mówią cud miód malinka palce lizać
Jakich nawozów aktualnie używasz i ile dochodzą te Twoje smakołyki ??
gratki za tak piekne kwiatki ooo taki wierszyk odemnie jestem pod wrazeniem Zielo-Ziom! Zajebiscie-Zasuwasz! hehe PS o kurcze jestem pierwszy na tej stronie ale sie wylamalem ;p
jak co rok pięknie dajesz bracie
mam nadzieję że zające dadzą ci spokój tym razem
u mnie w tamtym roku psy spustoszyły szklarnie
i mam przymusowy odwyk
ale może przyjdą jeszcze dobre czasy i znowu COŚ zakwitnie
Z-Zielony Mistrzu ! Dolanczam sie do pytania Zapalenca mianowicie jakie koksy podajesz swoim pociechom ze Twoje budsy sa zawsze takie nic dodac nic ujac ? i jeszcze jak bys napisal swoj tajny soil mix to juz bylo by zajebiscie Pokój !
Witam
Wszystko przez ostatnie dni zapierdala az milo co do naworzenia i ziemi to ja stosuje ziemie do WARZYW + ziemia do POMIDOROW + jakas ziemie do warzyw raz jeszcze i perlite , czasami stosuje tylko 2rodzaje ziemi i tez jest zajebiscie , dobrze wymieszana ziemie wsypoje do kubeczkow 0,2 ( jabolowki ) i tam trzymam bloda roslinke jakies 1-2tygodnie az zobacze korzenie wystajace z kubka i przezucam ja do 2-3L doniczek i tak zyja kolejne 2 tygodnie pokaza plec i leca do 7L doniczek , niektore przesadzam potem jeszcze raz do 11L doniczek , to wszystko kwestia rosliny a glownie jej rozwoju i budowy korzenia , a tak poprowadzone rosliny nie maja prawa pokazywac niedoborow - a napewno nie przez 1 miesiac zycia , czasami zdarza sie bardziej lakoma dziewocha ale to widac po lisciach i w tedy podaje cos na FLO !
PK13-14 stosuje tak z 1 tydzien po pokazaniu kwiatkow i zapodaje POLOWE zalecanej dawki , next lanie czysta woda , a potem PK13-14 w zalecanej przez producenta dawce , i tak na przemiane PK -czysta woda , z tym ze przy koncu znowy podaje pol zalecanej dawki i potem 3 tygodnie na czystej wodzie . PK 13-14 stosuje od Canna , nosze sie z zamiarem zakupu cos od nich http://www.hydrohobby.co.uk/department/advanced_nutrients/ i tak sie nosze juz 2 lata hehe osobiscie polecam PLAGRON i CANNA ( ale nie ta canna bio - to jest zdecydowanie ich niewypal ) - dodam jeszcze ze to byl moj najgorszy wsad w DR80 , jeszcze nigdy nie bylo tak zle , ale zima se to odbije hehehe
witam
KORWA MAC , okradli mnie !!! zajebali wszystkie rosliny te w ziemi scieli a te w doniczkach wywiezli z doniczkami , to juz 3 rok z kolei jak mnie okradli , teraz juz na 100% nie sadze zadnych outow , no chyba ze w ogrodzie bo inaczej to szkoda nerwow , ide sie schlac , najbardziej szkoda mi tych femek co tam na krzaku snowdoga sie robily za to mnie tach korwica strzela , ehhhhh
o kurwa, to cos w tym musi byc. ;/ Widocznie jakies kurwy Cie sledza albo jacys grzybiarze maja teraz fete... ;/ ja to bym z Lukiem chyba latal i napierdalal ze strzal w takich ludzi.. ;/
witam
Z-z bardzo mi przykro z powodu kradzierzy Najgorsze jest to ze te hujki nie pomyslaly ile pracy trzeba wlozyc w outa.Pocieszyc moze fakt ze to jakies niedorozwoje bo scieli krzaki ktorym jeszcze troche brakowalo do harvestu.Jakbym mogl ich dorwac to poobijal bym im ryje a na koncu powiesil za jaja na najwyzszym slopie.Jeszcze raz bardzo mi przykro
Mam nadzieje że Jah im odpłaci pierdolone lamusy . Za dużo takich kurw w waszym złodziejczym państewku!!
Pierwszy raz od kilku lat boję się o moje rośliny bo niby miejsce jest praktycznie niedostępne to ostatnio jak byłem tam to dwaj grzybiarze przejeżdzali obok mnie na crossie, a ja twarzom ryłem w błocie żeby mnie nie zobaczyli....
tak to już w zyciu niestety jest, że jak nie warunki atmosferyczne to złodzieje, u mnie akurat te pierwsze, no ale ze złodziejami też miałem sytuację. Cóż trzeba patrzeć w przód z podniesioną głową. U Ciebie chociaż in pięknie działa, ja dopiero kołuję nasienie i na razie tylko kompakty będe uruchamiał. Szkoda tych genów, bo dobra trawa mogła być.
Z-z mi rowniez jest bardzo przykro z powodu Twojej straty i znam ten ból ale nic sie nie martw przeciez jestes indoorowym wymiataczem wiec w zimie nie zginiesz ! To sa wlasnie "uroki" outa ze nigdy nie masz 100% ze Twoje dzieci sa bezpieczne ech co zrobic ;(