What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.
F

FIREofKALI

picture.php

nice colours on her, shes beauty!:blowbubbles:
pozdro zieloň:wave:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ciag dalszy przygody z L.A.confidental jest NYCD x L.A.confidental :) ale narazie konczy zywot ,

DSD x L.A.confidental

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ostatnia DSD x L.A.confi

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro:)

chilum

Member
No chyba chcesz, żebym zwarcie zrobił jakieś, (bo mi tak ślina cieknie), a estetycznie jestem ukontentowany, bardzo.

Piekne masz dzieci i cudowne foty Im robisz.

Szacunek, naprawde IMO jesteś ...no Pro, czy tam Mistrz, Szacunek one more time :)

pzdr

C

Zapaleniec

Member
No nie powiem Panie ZZ bo krosy całkiem ciekawe.:good: Trzeba będzie kiedyś przysiąść i poczytać wstecz jak będzie czas w sobotę rano przy kawie hehehe, Podoba mi się struktura tych Twoich LA. Nie dość że ładnie oszronione, to zbite i zwarte boby. :yummy: Jak to mówią cud miód malinka palce lizać

Jakich nawozów aktualnie używasz i ile dochodzą te Twoje smakołyki ?? :smokeit:

Pozdro :smoker:

Bubbles84

Member
gratki za tak piekne kwiatki ooo taki wierszyk odemnie ;) jestem pod wrazeniem Zielo-Ziom! Zajebiscie-Zasuwasz! ;) hehe PS o kurcze jestem pierwszy na tej stronie ale sie wylamalem ;p
picture.php

picture.php
- tak jezdzi Zielony po ICMAGU :D

cygan2cygan

New member
pozdrowienia Zielu

jak co rok pięknie dajesz bracie
mam nadzieję że zające dadzą ci spokój tym razem
u mnie w tamtym roku psy spustoszyły szklarnie :badday:
i mam przymusowy odwyk
ale może przyjdą jeszcze dobre czasy i znowu COŚ zakwitnie

ale jest chociaż na co popatrzeć

klint

Active member
Veteran
Z-Zielony Mistrzu ! :D Dolanczam sie do pytania Zapalenca mianowicie jakie koksy podajesz swoim pociechom ze Twoje budsy sa zawsze takie nic dodac nic ujac ? :) i jeszcze jak bys napisal swoj tajny soil mix to juz bylo by zajebiscie :D Pokój !

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
Wszystko przez ostatnie dni zapierdala az milo :D co do naworzenia i ziemi to ja stosuje ziemie do WARZYW + ziemia do POMIDOROW + jakas ziemie do warzyw raz jeszcze i perlite , czasami stosuje tylko 2rodzaje ziemi i tez jest zajebiscie , dobrze wymieszana ziemie wsypoje do kubeczkow 0,2 ( jabolowki :D) i tam trzymam bloda roslinke jakies 1-2tygodnie az zobacze korzenie wystajace z kubka i przezucam ja do 2-3L doniczek i tak zyja kolejne 2 tygodnie pokaza plec i leca do 7L doniczek , niektore przesadzam potem jeszcze raz do 11L doniczek , to wszystko kwestia rosliny a glownie jej rozwoju i budowy korzenia , a tak poprowadzone rosliny nie maja prawa pokazywac niedoborow - a napewno nie przez 1 miesiac zycia , czasami zdarza sie bardziej lakoma dziewocha ale to widac po lisciach i w tedy podaje cos na FLO !
PK13-14 stosuje tak z 1 tydzien po pokazaniu kwiatkow i zapodaje POLOWE zalecanej dawki , next lanie czysta woda , a potem PK13-14 w zalecanej przez producenta dawce , i tak na przemiane PK -czysta woda , z tym ze przy koncu znowy podaje pol zalecanej dawki i potem 3 tygodnie na czystej wodzie . PK 13-14 stosuje od Canna , nosze sie z zamiarem zakupu cos od nich http://www.hydrohobby.co.uk/department/advanced_nutrients/ i tak sie nosze juz 2 lata hehe osobiscie polecam PLAGRON i CANNA ( ale nie ta canna bio - to jest zdecydowanie ich niewypal ) - dodam jeszcze ze to byl moj najgorszy wsad w DR80 , jeszcze nigdy nie bylo tak zle , ale zima se to odbije hehehe

cos z kronik ....
DSD x L.A. Confidental
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

a tutaj moja ulubiona fota -
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cinnamon :D THX bro za siemienia - one love :)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

WM
picture.php

pozdro i smacznego :D

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam

Kilka fotek z polka , jest plesn na roslinie i to na tej co jest brzemienna , z WM ,

snowdog BX1 x Amnesia Haze /arne by esbe :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

siedlisko zla , i rozpusty !
picture.php

another pheno :D THX esbe :D

picture.php

picture.php

picture.php

jak tylko pogoda bedzie nadal dopisywac to powinno szybko teraz dojsc do konca , wrzesien napewno bede te snowdogi scinal ,

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
tutaj reszta zalogi , za co dziekuje masakratorowi :D

tej rosliny natura nie rozpiszcza , robaczki wpierdalaczki i kroliki w morde zakichane skaczace cpunki :D
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

hodowca dzieki wielkie za temat :D
OBf3
picture.php

picture.php

picture.php

dziekuje i powodzeniz zycze , :gday:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
KORWA MAC , okradli mnie !!! zajebali wszystkie rosliny te w ziemi scieli a te w doniczkach wywiezli z doniczkami , to juz 3 rok z kolei jak mnie okradli , teraz juz na 100% nie sadze zadnych outow , no chyba ze w ogrodzie bo inaczej to szkoda nerwow , ide sie schlac , najbardziej szkoda mi tych femek co tam na krzaku snowdoga sie robily za to mnie tach korwica strzela , ehhhhh

zycze Wam upalnej jesieni i owocnych zbiorow ....

cheapwine

Well-known member
Veteran
o kurwa, to cos w tym musi byc. ;/ Widocznie jakies kurwy Cie sledza albo jacys grzybiarze maja teraz fete... ;/ ja to bym z Lukiem chyba latal i napierdalal ze strzal w takich ludzi.. ;/

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam
Z-z bardzo mi przykro z powodu kradzierzy:( Najgorsze jest to ze te hujki nie pomyslaly ile pracy trzeba wlozyc w outa.Pocieszyc moze fakt ze to jakies niedorozwoje bo scieli krzaki ktorym jeszcze troche brakowalo do harvestu.Jakbym mogl ich dorwac to poobijal bym im ryje a na koncu powiesil za jaja na najwyzszym slopie.Jeszcze raz bardzo mi przykro

pozdro

chilum

Member
Serio, przykro mi w związku z Twioą stratą.

Ja idąc ostatnio na spot myslałem, jak bym zareagował, gdyby ich tam nie było(dzieci moich).

Ciężka sprawa.

Raz jeszcze powiem, że rozumiem Twoje emocje, ból.

pzdr

C

A.LaVey

Member
Mam nadzieje że Jah im odpłaci pierdolone lamusy . Za dużo takich kurw w waszym złodziejczym państewku!!

Pierwszy raz od kilku lat boję się o moje rośliny bo niby miejsce jest praktycznie niedostępne to ostatnio jak byłem tam to dwaj grzybiarze przejeżdzali obok mnie na crossie, a ja twarzom ryłem w błocie żeby mnie nie zobaczyli....

Głębokie wyrazy współczucia ziel-zielona

Chmurek

Member
tak to już w zyciu niestety jest, że jak nie warunki atmosferyczne to złodzieje, u mnie akurat te pierwsze, no ale ze złodziejami też miałem sytuację. Cóż trzeba patrzeć w przód z podniesioną głową. U Ciebie chociaż in pięknie działa, ja dopiero kołuję nasienie i na razie tylko kompakty będe uruchamiał. Szkoda tych genów, bo dobra trawa mogła być.

klint

Active member
Veteran
Z-z mi rowniez jest bardzo przykro z powodu Twojej straty i znam ten ból ale nic sie nie martw przeciez jestes indoorowym wymiataczem wiec w zimie nie zginiesz ! :) To sa wlasnie "uroki" outa ze nigdy nie masz 100% ze Twoje dzieci sa bezpieczne ech co zrobic ;(

Pozdrawiam Ekipe IC!

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts