ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witam
Co nas nie zabije to nas wzmocni no i moje przodowe haslo zyciowe moge sobie teraz przytoczyc koko-dzambo i do przodu hehehe
tutaj cos dostalem na otarcie leZZ i milej sie mi na serduszku zrobilo
szukalem czystego blockhead a tutaj taka mila niespodzianka teraz mysle ze z tym CHEMO morze byc lepiej sputnik tez sie znalazl no radochy co nie miara , z karma genetics Jack O Nesia ( amnesia x jack herrer ) , nigdy nic nie sadzilem z Karma Gen ciekaw jeZZdem co to bedzie
dziekuje za mile slowa otuchy , i trzymam kciuki za wasza przygode na polach i lakach aby wielki Jah nie pozwolil juz na takie zuchwale kradzieze i obdarzyl wasze rosliny sloncem i wiatrem
Witam
Wszystko co mile i dobre konczy sie szybko do nastepnego razu bro.
Na palecie chemdog 56 (dni) x ak47 (auto) z wiadomych stron SWIATA wykielkowaly 18 WRZESNIA jako piersze kielki ,naprawde panowie swietna robota, co tu duzo gadac wigoru to maja tyle co Ja w wieku 16lat -
i tak wypadlo ze bron juz mamy , ak47 jest wysmienitym narzedziem zbrodni dlugo myslalem nad tym kto bedzie strzelal , padlo na starego rewolwerowca Jacka
jak by tak Jack chybil to zawsze dopadnie ofiare jego podopieczny chemiczny pies
powodzenia zycze i duzo gumowych rekawiczek na jesienne wieczory
ServusIk ZZ bracie, no fajno fajno czasem zaglądam no i miło, poziom tak jak w ksiazkach pisze, stale wzrasta i genetyka że fiu fiu hehe.Wielkie pozdro i powodzenia z projektami,ja tez coś tam sobie pomalutku dłubie pozyskałem tez pare interesujących crossików i jak bedzie z czym to sie wychyle z jakimis raporcikami.
ZetZet nie jestem pewien do końca czy to u Ciebie, ale spytam. To ty miałeś ten przypadek, że na liściu rosły topki? Jeśli tak to mógłbyś jeszcze raz wrzucić fotki? Z góry dziękuję.
Była to odmiana Hawaiian Snow, roślina była dosyć duża, musiałem połamać kilka gałęzi, z pewnością nie miało to wpływu na liścia z topkiem , musiałem zmienić konto bo tak chciałem, żaden banned , nie zaśmiecajmy tematu zielowi
Witam
Bo MY dzialamy jak jedna wielka rodzina
Top piekny TOPowy listek , zdarzaja sie takie wybryki natury czasami ( mi czesto ) np. mialem tak ze z liscia wyrastal 2 maly lisc 5 palczasty , Big Top takie zasmiecanie to czysta przyjemnosc jest ja znalazlem tez swojego planta a byl to cheese od Budhha seeds ...
DIBO - witaj , ze mna jest tak ze misz-masz, moze czasu nie mialem moze wylecialo z glowy ale dzieki temu ze zyjemy w komitywie z komilitonem to oprocz moich gruszek na lisciach zobaczyles tez Big Topa liscTOPowy i wlasnie za to WAS kocham .