witam
ciesze sie ze sie podoba , tak jest zestaw jest niczego sobie , zawsze bede potwrzal , ze sadzic MJ to super doswiadczenie , a sadzac pod lampa stajemy sie matka natura pokarze moj kolejny zestaw hehehe ale juz nie wyrabiam nad nim !
czesto trza nosic duza ilosc wody , upaly sa olbrzymie i ani kropli deszczu ...
najwieksze to ESBE seeds , arne , juz pokazuja plec
3 x zagadka tego samego kwiatka , OB f3 od hodowcy za co dzieki ,
czy to w domu czy na polu zawsze mam brak facetow , az sie boje zaczac sadzic na ksierzycu hehehe
ESBE Thank you for seeds
arne x viking
next plant by esbe ...
brazowe wlosy stercza jej z pod koszulki .... nanan-lalala
OB f3 tutaj tez sie zapowiada bal samic ... THX kochany hodowco za temat
po czesci , bo jest tez spod nr2 ,ale
narazie tam wsadzilem w worki 10 roslin i czeka co i jak bo to blisko pola zborzowego ,
rosliny zaczynaja pokazywac niedobory , z powody mojego lenistwa teraz zaluje ze sa w doniczkach , ale jakos je dociagne do konca , za rok obiecoje wykorzystac to zajebiste miejsce w 101% pozdrawiam wszystkich ogrodnikow , jak moge to pomoge .
pozdro
edite : zryta bani=a indorowca heheh nawet na polu bedzie rosliny se ustawial do slonca hehehe
ciesze sie ze sie podoba , tak jest zestaw jest niczego sobie , zawsze bede potwrzal , ze sadzic MJ to super doswiadczenie , a sadzac pod lampa stajemy sie matka natura pokarze moj kolejny zestaw hehehe ale juz nie wyrabiam nad nim !
czesto trza nosic duza ilosc wody , upaly sa olbrzymie i ani kropli deszczu ...
najwieksze to ESBE seeds , arne , juz pokazuja plec
3 x zagadka tego samego kwiatka , OB f3 od hodowcy za co dzieki ,
czy to w domu czy na polu zawsze mam brak facetow , az sie boje zaczac sadzic na ksierzycu hehehe
ESBE Thank you for seeds
arne x viking
next plant by esbe ...
brazowe wlosy stercza jej z pod koszulki .... nanan-lalala
OB f3 tutaj tez sie zapowiada bal samic ... THX kochany hodowco za temat
po czesci , bo jest tez spod nr2 ,ale
narazie tam wsadzilem w worki 10 roslin i czeka co i jak bo to blisko pola zborzowego ,
rosliny zaczynaja pokazywac niedobory , z powody mojego lenistwa teraz zaluje ze sa w doniczkach , ale jakos je dociagne do konca , za rok obiecoje wykorzystac to zajebiste miejsce w 101% pozdrawiam wszystkich ogrodnikow , jak moge to pomoge .
pozdro
edite : zryta bani=a indorowca heheh nawet na polu bedzie rosliny se ustawial do slonca hehehe