What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ciesze sie ze sie podoba , tak jest zestaw jest niczego sobie , zawsze bede potwrzal , ze sadzic MJ to super doswiadczenie , a sadzac pod lampa stajemy sie matka natura ;) pokarze moj kolejny zestaw hehehe ale juz nie wyrabiam nad nim !
picture.php

czesto trza nosic duza ilosc wody , upaly sa olbrzymie i ani kropli deszczu ...
picture.php

najwieksze to ESBE seeds , arne , juz pokazuja plec
picture.php

3 x zagadka tego samego kwiatka , OB f3 od hodowcy za co dzieki ,
picture.php

czy to w domu czy na polu zawsze mam brak facetow , az sie boje zaczac sadzic na ksierzycu hehehe

ESBE Thank you for seeds;)
arne x viking
picture.php

picture.php

next plant by esbe ...
picture.php

picture.php

picture.php

brazowe wlosy stercza jej z pod koszulki .... nanan-lalala
picture.php

OB f3 tutaj tez sie zapowiada bal samic ... THX kochany hodowco za temat
picture.php

po czesci , bo jest tez spod nr2 ,ale
picture.php

narazie tam wsadzilem w worki 10 roslin i czeka co i jak bo to blisko pola zborzowego ,
picture.php

rosliny zaczynaja pokazywac niedobory , z powody mojego lenistwa teraz zaluje ze sa w doniczkach , ale jakos je dociagne do konca , za rok obiecoje wykorzystac to zajebiste miejsce w 101% pozdrawiam wszystkich ogrodnikow , jak moge to pomoge .
pozdro

edite : zryta bani=a indorowca heheh nawet na polu bedzie rosliny se ustawial do slonca hehehe

Azzzzzz

Member
Veteran
A po co czymasz w doniczkach ?? mysle ze to je spowalnia i ogranicza. Jak masz kiepska ziemie to zarzucaj 80l na jedno ramie 80l na drugie i zapierdalaj w podskokach z tym na spota, napewno beda weselsze niz kiszac sie w taki upal w doniczkach :>

Pozdr :dance013:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
A po co czymasz w doniczkach ?? mysle ze to je spowalnia i ogranicza. Jak masz kiepska ziemie to zarzucaj 80l na jedno ramie 80l na drugie i zapierdalaj w podskokach z tym na spota, napewno beda weselsze niz kiszac sie w taki upal w doniczkach :>

Pozdr :dance013:

hehehe ostatni raz jak staralem sie podskoczyc na weselu chrzesniaka to 2 tygodnie mnie masowali , ponad 40 na karku to juz nie w podskokach bracie hehehe ale i tak kupie kilof i bede kopal doly jeszcze w tym sezonie :gday: ale masz racjie ze lepiej by sie mialy wziemi , ja tego spota znalazlem przez przypadek mialo nie byc aucik 2010 - ale jest

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
http://www.youtube.com/watch?v=raerE_zUfCA

Poczatek nowego , wcale nie oznacza koniec starego ....
picture.php

picture.php

Z-Z by Power of flowers... wiem ze kochacie to co tu rosnie ....
picture.php

i ta perelka , cinnamon z 2006-07 , nigdy nie mialem przyjemnisci go posiac , ale dzieki Fingerowi mam ta morzliwosc , cinn od FS
picture.php

Mowiles i NG oraz kilku innych w tym Azzzzzz ( pamitamy te topy :) ) ze sie rozrosnie i o to chodzi hehehe pozdro ekipa:gday:

a tak np, cos fioletowego z czyms mocarnym ?
picture.php

aucik

seeds by esbe . SNOWDOG BX1 x AH/ ARNE
picture.php

picture.php

O.B f3 by hodowca :jump:
picture.php

These small since Masakratora - maroc - passion , shaman x GGS za co dziekuje bracie :wave:

picture.php

staram sie jak moge , a PW zawsze odpisze czesto gesto z opuznieniem :cathug:

pozdro ekipa

Azzzzzz

Member
Veteran
No Panie wladzo, z tym Cinnamonkiem to przygotuj sie na dlugie lato :> troche mu zajmuje zanim pokryje sie opalenizna, ale na koniec w wesolym mocnym haju i w plonie ci sie oddźwięczy.
Po strukturze topow widac ze beda z nich wlochate paly, czego tobie i wszystkim nam rzycze :>

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Azzzzzz - heheh to moj 1 raz ( z cynnem ) warzne sa takie dane , czas nie gra roli warzny jest smak i usmiech heheh:tiphat:

G-bomb...
picture.php

picture.php

picture.php

i to ostatnia fota - limit fotek na IC pod tym nickiem wyczerpany - :tiphat:heheh

pozdro rodzina

Azzzzzz

Member
Veteran
Moj Cinnek pamietam nie lubil duzego ( normalnego dla szybciej kwitnacych ) stezenia nawozu, chyba wystepowala kumulacja w glebie i pozniej dziwne rzeczy sie dzialy pod koniec kwitnienia, takze mysle ze lepiej lagodnie je karmic, a tylko czasem zajebac wieksza dawke.

Pozdrawiam

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Azzzzzz - a ja chce miec wlasnie takiego potwora jak Ty miales , pamietam to cudo , to byla masakra jakas heheh

Ja stosuje czysta wode , a jak widze ze roslina zaczyna byc glodna to czekam jeszcze z 7 dni i leje jej pol zalecanej dawki , czasami pomaga czasami proces trza powtorzyc , juz sie nie bawie tak z nawozami jak kiedys podstawa to pk13-14 , a na cwile obecna to mam pokarm do pomidorow NPK 4,4,8 , powodzenia zycze

sa rzeczy bezcenne za ktore zaplacisz usmiechem :) , a reszte pokryje nasza milosc ...

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Kolejny tydzien jak z bicza strzeli przelecial - powoli zanosi sie na opady i chwale bo susza okropna , juz wszystkie dostaly PK 13-14 w zalecanej dawce i tak to wyglada ...

G-BOMB
picture.php

no za cholere nie chce szronic , ale za to bomby beda heheh
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

doubble strawberry diesel x L.A. confidental krosik od kochanego hocika
picture.php

tutaj szronienie to sprawa naturalna tak samo jak smak i moc hehehe
picture.php

picture.php

picture.php

mam chyba 4 te krosy , nastepnym razem pokarze inne , ale wszystko tak samo wyglada

na polu wszystko jeszcze stoi w doniczkach , ni ma pana do wykopkow .
picture.php

masakratora generation ...
picture.php

snowdog BX1 x AHase /arne -seeds from esbe
picture.php

White Master - juz pokazaly wszystkie plec ...
picture.php

i poszly do 7L doniczek ...
picture.php

picture.php

picture.php

tak to wyglada tydzien po krodce , zycze wszystkim wytrwalosci i cierpliwosci oraz uporu w darzeniu do celow , zrowia i radosci z karzdego kolejnego dnia ,
pozdro ekipa

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
dzisiaj mamy 05-07-2010 i wypada ze to 20dzien zycia , byly pod 400wMH 24/0 od kilku dni maja HPS400w i czysta wode , oraz dobra muze http://www.youtube.com/watch?v=MfEzbTi47JA&feature=related heheh pozzdrowienia ze szwardz-waldu heheh
rosliny w przeciau 2 dni zmienily kolor lisci , nie jest to zbyt dziwne dla mnie gdyz odstawilem MH , czesto sie gada o tym ze na vega stosuja ludzie rowniez hps bo nie ma ptrzeby nic zmieniac rosnie slicznie - oczywiscie podpisze sie pod tym ze HPS na veg jest o.k. i rosliny rosna ladnie , MH jednak daje roslina ta wyjadkowa barwe przy ktorej nabieraja same mocno zielonego koloru .
picture.php

picture.php

jak zwykle rosna wysmienicie z czego morzna byc poniekad dumnym , bo jak nam wiadomo to czysta natura , a reszta to grower ;)

pozdro ekipa

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hi all...
DocLeaf -Thank you for the recognition of words.

Bylem dzisiaj z ranca na spocie coby wyrzucic lotem prostym wszystkich facetow , juz 2 tygodnie temu wsadzielm okreslana juz kobite z doniczki do ziemi esbe genetic , dzisiaj juz wszystko jest jsne poszla 2 dziewucha do ziemi , 2 facetow polecialo , no i jeden obojniak , z 3 O.B. f3 od hodowcy mam 1 dziewczynke 2 facetow wyrwalem z 2 tygodnie temu , najladniej rosna GGS heheh sie wie inaczej nie moglo byc , zadnej hermy , liscie duze itd...zapowiadalo sie na opady ale przeszlo bokiem ,
Droga wyjasnienia bo widze ze nie bylo przeczytane ze zrozumieniem , W TYM ROKU OUTA MIALO NIE BYC !!!! czysty przypadek , a jak przezyje to bedzie oki nie mam glowy teraz do outa jak w domu tyle roboty , nie mowie ze nie jest super jesienia zapalic smacznego oucika , teraz juz flush na koniec , kielkowanie nowych sionek , no i pylenie .... to wszystko zajmuje zbyt duzo czasu a juz napewno Tym ktorzy lubia to robic hehehe fotek z pola nie mam beda za jakis czas ....

tutaj WM.....
picture.php

jeszce kilka dni i SEX hehehe

sorry za jakos foty ....
picture.php

picture.php

a te w oczekiwaniu na kose , i tutaj na koniec wkrecilem MH kilka lat temu czytalem o tym ze ludzie wkrecaja MH na koniec , zobaczymy co z tego wyjdzie , juz widze zmiany w zachowaniu ale jeszcze za wczasu na jakies konkrety , jak tak zdziele z 5 upraw z MH na koniec to opisze czy o ma sens czy nie ....

pozdro ekipa

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Sciema zaloga
Tego jeszcze nie bylo hehhe zeby rosliny sie nie chcialy nabic na sam koniec !!! te upaly daja sie we znaki , G-Bomb ktorego przedstawilem jako masowego faworyta , w trybie natychmiastowym zakonczyl kwitnienie a masy nie chce nabierac , dam mu jeszcze kilka dni totalnej suszy i pod kose ....
picture.php

picture.php

Chesel - tez byl faworytem ilosciowym a pokazal sie jak krzaki ktore choduje tylko dla smaku heheh
picture.php

temu dam troche wiecej czasu coby sie zarumienil :D

powodzenia

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
http://www.youtube.com/watch?v=WlsHQabPBr8&feature=fvst
hello
THX esbe for all , dug holes for your plants, photo soon :D

Wam tez dziekuje ludziska za sklonnosci do przegladania tego bajzlu tutaj i udzielania sie , bo to wlanie Wy wplyneliscie w najwiekszej mierze na to ze wkoncu przekopalem dolki na polku heheh nie wszystko ale jakies postepy sa , od 3 dni leje i dobrze bo sucho tam bylo , a dzisiaj zaczelo okropnie wiac , na przemian slonce i deszcz po 20 min hehehe sklecilem wkoncu wszystko w calosc bo juz rosliny cierpialy w diniczkach ( pokarze potem) poz tym mam problem nadal z ladowaniem fotek , jak mowiel wczesniej wykorzystalem cale wolne miejsce na IC i teraz zeby cos zaladowac nowego musze usuwac stare foty , a jak je kasuje to znikaja ze starych postow i tach sie okazuje ze wszystko psu na morde , na chuj sie starac jak przyjdzie dzien gdzie i tak nic nie zrobisz - BO!!!
Jestem na dobrej drodze , musze tylko stuknac do 1000postow a powinien sie moj alboom powiekszyc ...

30 day , coz bysmy zrobili bez tych mutantow heheh pozdro
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

wszstko rosnie rownym tempem ...
picture.php

picture.php

Juz to widze oczami wyobrazni hehehe
picture.php

nie mialem miejsca by je przesadzic , ale dzisiaj wszystko sie zmieni :D beda w boxie rosnac na next year -dzieki bro ...:D
picture.php

a tutaj zbierajaca sie do konca ....
picture.php

picture.php

picture.php

dziekuje za wszystko raz jeszcze i powodzenia zycze oraz wysokich lotow

Status
Not open for further replies.