What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.
G

guestabc

życzę powodzenia z nowym growem
a propo moich outów
narkosarny poczęstowały się szczytami i zostały mi takie same wiechcie jak u ciebie

lekko się wk....... i pojedę na nie dopiero w pażdzierniku

naszczęście jest jeszcze szklarenka hehe

pozdro i opiekuj się swoim potomstwem dobrze(przecież wiem że potrafisz)

Silas

Member
Veteran
WIELKIE JOŁ bracie Zz!
Sand Storm Purple Reveg Project ? czy tylko tak sobie sfociłeś patyczki ?
Teraz Zziomie musimy Zzajebiście pomyśleć jaką drogą dostarczyć Ci kolejne test packi from Me :)
Tym razem silasowe zielsko pewnie nie będzie tak bardzo mocne...bo chodzi głównie o sativa high...i fast flowering.
Mama wyrobiła się w 60D 12/12...to by było 8.5 tygodnia...czyli spokojnie z czystym sumieniem można powiedzieć ze C99f3 kwitnie 6.5-7 tygodni. Plon wiadomo...bez rewelki...top lekki i gruszki nie przypomina...aczkolwiek jakość...wszystko według norm ISO...wszystko full HD ziom!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

http://www.youtube.com/watch?v=hYhOyAlEqeQ

masakrator - ja bym jednak wolal bys sie udzielil , coby na lepsze wyszlo naszej roslinnosci hehehe

matysek - foliak jest i tego nic juz nie ruszy , jest to wkorwiajace a tym bardziej jak juz rosliny zaczynaja kwitnac a tu ci jakis JELEN opierdoli lakocie ....

Silas - hehehe bracie - reweg i kilka kulek na testy , to ja wypelnilem juz pit-13 i za oplata cla moge przyjac dobra metrlialne hehe blu-ray na HD to jest MOC a juz jak mam ogladac next generation from you - to juz zacieram rece i czekam ...

pozdro panowie i panie - powodzenia zycze oraz duzo zdrowia...

picture.php

picture.php

picture.php

tym razem bedzie wiecej FIMOWANYCH roslin , jest to spowodaowane dosadzeniem kilku femek i chce opuznic na maxa veg tych co juz rosna 2-3-4 tygodnie ....

cos co tygryski lubia najbardziej po pracy ...

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ehhh radosc ogarnia moje serce - dziekuje bracia Wam wszystkim za poparcie mojego send storma , na chwile obecna zapowiada sie tak jak mowi passionman - fotograf zemnie dupiaty ale jak ktos sadzil to potrafi sobie wyobrazic jak pieknie wygladal na zywo , poprostu cud natury hehe

krolik najlepszy jest w potrawce hehe -
picture.php

selasie projekt out 09 nie bedzie mi dane zakosztowac tych krosow ( krolik wrog !) ale na ladniejszych miejscowkach zostawilem kilka meskich roslin .
picture.php

Szamanka wyszla piekna -oszroniona i tlusta - dzieki bracie za temat ....
picture.php

Finger bracie - dobra tequila nie jest zla hehe sol tequila i cytrynka , albo boom boom hehe , nie mam czasu teraz za duzo cala chalpe wysprzatalem i wszystko znowu wyglada na moj 1 wsad hehe ( nie ukrywam ze przy koncu flo pokoj wyglada jak warsztat ,,,,) pokolenia uderzylo na mury szkolne - wiecej pracy z dzieckiem w domu itd .... jak to mowil znajomy wlasciciel burdelu URWANIE CHUJA -tyle roboty mamy hehehe Widze co tam wam rosnie w Polskich lakach i naprawde z roku na rok coraz wiecej nas i coraz lepsze krzaki widze - tak trzymac panowie i panie , zycze powodzenia oraz duzo zdrowka ...

14 min temu....
picture.php

ICE szaleje -
picture.php

dziekuje i pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=EvkQXgC1fCQ

QKI

Member
Ziel-Zielonistycznie ;) nie mogę się doczekać tego co tu się będzie wyprawiało za jakiś czas !
Twoj SandStorm był przezajebiaszczy , masz moj głos oczywiście !
Pozdrowienia z deszczowego pomorza.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam bracia i siostry ...
brak czasu nie pozwala nawet dobrze pstrykac fotki rslina , no nie ma czasu ....
przepraszam za opuznienia ,... ,

a co to blyszczy jak zloto ...?
nie koniecznie z krolika musi byc .... hehehe
picture.php

dziekuje GJ bracie za temat serowy .... (PW)
picture.php

picture.php

tutaj schroom x buddha sisiter od HC a po pijaku wyszlo shroom ...
picture.php

picture.php

sie tak upilem ze braklo MASTER w pisowni jeno hehe -
picture.php

Super G x Master Kush

tutaj mala euforia ... 2 w 1 doniczce ...
http://icmag.com/ic/album.php?albumid=629&pictureid=170244

picture.php

Jack 33 - heheh uczem sie go okielznac , bo potencjial to on ma tak samo wielki jak ICE od FS ...

picture.php

picture.php

pozdro bracia

p.s. canna connect tha people ...
picture.php

THX bro

B

BioPart

Jedzonko na pierwszej fotce wygląda apetycznie, ale pod spodem jeszcze większe pyszności he he...

Plantator

Well-known member
Veteran
siema Zielony , u nas też masa roboty :] ale czas na kontakt ze światem trzeba znaleźć hehe , doszedł pm do ciebie ??

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
PW zawsze odpisuje , czasami tylko nie w czasie :wallbash: pracy masa w ogrodzie z roslinami , ale i cale zycie tez wymaga poswiecen , cora zdobywa pasy w karate , w grudniu ma kolejny egzamin , itd a ja np. zajadam kanapki na fotelu wieczorem z herbata w reku i zasypiam ze zmeczenia , budze sie o 2 w nocy i czas ogrod odwiedzic ( mam dojebane bo musze czekac do 21 na zapalenie lampy by moc cos robic ) kolacjia o 19stej i tak sie toczy zucie a rano trza o 5:00 do tylry wstawac - kiedys zylem nadzieja ze wyspie sie w trumnie , teraz zaczynam w to watpic hehe Plantator bracie mam teraz taki samoped w temacie ze niby Blue chesse x White Rhino , nie moglem sobie odpuscic tego krosa , chociaz by ze wzgledu na NAZWE KONCOWA ( zyj kolorowo ) ten nosorozec to od ciebie i on jest samcem w tej rozgrywce , zobaczymy co i jak za jakis czas ,

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

zmiana tematu...
picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
laduje fotki a tu ci mila niespodzianka zamiast 4 okienek mamy ich teraz 8 to ulatwi mi masowe wklejanie hehehe
tomato - na lekcji obecni sa fioletowy ( storm ) capiacy ( kros od Ca2 x durban ) i marchewka ( jack 33 ) ciesze sie ze kartka z Maladiwow doszla pozdro bracie

hehehe Azzzzzz dziekuje za karme i mile slowa , powiedzial bym ze robie to co lubie ale to by bylo za malo powiem ze robie to co lubie i wkladam cale serce w to co robie .... pozdro bracie
p.s. co na fotce ?

Ja mam w temacie Amnesia o ogromnym apetycie , rosliny byly karmione takimi samymi dawkami , tamte syte i blyszczace , a amnesia na tasiemca chyba cierpi , a to ta sama co tak cierpiala za mlodu itd a teraz ma ladne kwiatuszki ....

AMNESIA
picture.php

picture.php

kolorki w amnesi...
picture.php

dla porownania mam tutaj schroom x buddha sister ona na starcie miala znowu plamu i dziwne przebarwienia , teraz wyglada tak ...

schroom x buddha sister

picture.php

picture.php

zycze wszystkim powodzenia oraz duzo drowka ,

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

Plantator , dziekuje i zycze rychlego powrotu do zdrowia , rosliny moga cierpiec bez TWOJEJ reki - pozdro bracie

tutaj znowu poziomka pokazlala swoje pazurki - swoja droga czy ma ktos kontakt z nimi ???

picture.php

picture.php

picture.php

mialy byc fimowane rosliny , ale wyszlo jak zwykle , doszedlem do wniosku ze lepiej jak je przelacze wczesniej na FLO , nie mam szczescia di meskich rosln , a polowa sionek to regolary tak wiec poszlo wczesniej na FLO cobym sie pomiescil z tym RAJEM ...

amnesia , mam chyba pecha na nia bo wczesniej kaprysy pokazala , a teraz problem miala z wykielkowaniem ( duza , twarda pestka )jakos jej pomoglem i mamy ja w takiej postaci w 6L doniczce ...
picture.php

wiecznie glodna , dostaje x2 canna booster , canna pk13-14 i canna FLO-BIO ... rosnie bardzo szybko
picture.php

chcie ponownie podziekowac GJ za perspektywe na przyszlosc , dzieki bracie ...
picture.php

picture.php

szukam pylku z mocnych facetow na indoor ...
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
problem z ladowaniem mam

ICE , piekna roslina
picture.php

jest wielki , i nietylko ma wielkie liscie hehehehe
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

a tutaj juz bestia EUFORIA ze szczyte na liscie hehe lub 2 lisciach ...
picture.php

2 listek znaleziony na tej samej roslinie ...
picture.php

picture.php

picture.php

dziekuje wam wszystkim i powodzenia zycze ...

kazuya20

Active member
dziel ładny ogród amenesia moja ulubiona dziewczyna ) bardzo zielone te twoje roślinki ) żeby się coś nie przyblokowało od nadmiaru ::) powodzenia ziel

Status
Not open for further replies.