What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

hehehe zacytuje . a co to gowno blyszczy jak zloto , zadziwia swa prostota ..... hehe

szczerze mowiac to myslalem ze Radio MA-RYJA i rydzyk 1 napisza posta w temacie hehe
Matysek - jest to ciekawe co napisales w moim pokoju , oczywiscie ze witam MILO wszystkich moich wizytatorow i ciebie tez WITAM MILO ( jesli moge to pomoge ...) ale ... musimy sie zrozumiec troszke i SZANOWAC wiecej ! ( jak sam juz zobaczyles userzy tego forum staraja sie o poziom naszego forum i nie pozwalaja na takie zachowania ....! ) ZA CO DZIEKUJE :headbange i pozdrawiam

Jest tez tak ze nie znamy sie ( chyba ) az tak dobrze coby pic piwo z jednej butelki ???

el023 - a to ci cekawosc hehe nom jest to niby czarny chumor ale wole zeby on sie nie tyczyl mojej dupy !!! ja juz tam trzymam prace , szefa , 2 sasiadow ZUS MO , PiS i 1 nauczycielke , za chuja pana kruliki tam nie wejda !!!
CZY MY SIE ZNAMY ? tak pytam bo mam odczucie ze juz miales konto na tym forum ! czemu napisales tak malymi literkami ze odczytac nie moge ?

Jak juz sie nas zebralo kilku to moze temat podrzuce
http://www.neptunesharvest.com/

pozdro

G

guestabc

ZZ myślałem że znasz się na żartach

nie chciałem nikogo urazić mi też zające obgryzły co mieco

wszyscy się tak obużyli sorry chłopaki nie zrobiłem tego ze złośliwości

WIELKI SZACUN DLW WSZYSTKICH GROWERÓW

nie gniewajcie się już taki mam czarny chumor

SORRRY!!!

el023

Member
sorry Z-Z, jak widac wyżej mnie tez poniosło.. malymi literami specjalnie żeby jak najmniejszy syf po sobie zostawić, hehe.
musze Cie rozczarować, bo jest to moje pierwsze i jedyne konto na tym forum.

porządek porządkiem, ale bez cisnień panie i panowie, bo agresja rodzi agresje, zła energia wraca etc... hehe..

pozdrawiam

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

NO NIE MA CHUJA !!! Ja was KOCHAM WSZYSTKICH !
dobra poznalismy sie blizej to ja morze pokarze co znalazlem na necie ...

A PARADOX tej rosliny polega na tym ze poziomka kocha palic fioletowe , jak oni sie dowiedza ze to z pod ich reki hehe SEND STORM
picture.php

picture.php

picture.php

Silas czy to australia czy to czechy albo jamajka wszedzie widze TWOJE cechy hehe

picture.php

koles widac nie umie robic fotek ale ponoc to tez twoje ziarno -thx bro
picture.php

picture.php

picture.php

Silas no nie ma chuja zadzisz w moim boxie razen z HC hehe rosliny sa doskonale bracie jak ja juz widze ten kwiatostan to az mnie zyly lechca hehe szkoda ze nie wysylasz za granice PL ale i tak jakos wpadly w moje lapy hehe nie pytaj z kad ani jak , one sa wszedzie hehe pozdro bracie

picture.php

LUZZ i BLUZZ panowie oraz ruleZZ

http://www.youtube.com/watch?v=D9-255uB1kg

pozdro bracia !

QKI

Member
:) bracie pięknie kolorujesz ! te foty znalezione na necie są super ! Niezłe ktoś ma krzuny u siebie hehe
U mnie lipa straszna. Od rana chodze i pluje sobie w twarz za to że kupiłem nasiona od dutch passion. Pierwszy i ostatni raz! Blueberry, Euforia pomachały jajami ;) Nie bede ich wycinał tylko zaraz pojda do gara! Jedynie co to Strawberry cough daje rade, ale ma jakis spozniony zapłon i indukuje się juz 9 dni. NYC Diesle oboje okazały się facetami.
Wywalam to dpassionowe gówna i wysadzam albo Amnesia*Super Skunk albo PurplePeace albo spróbuje z Dieslem.
Jak widzisz słabo to u mnie wygląda :)
Pozdro~!

chwilka z BlueBerry (dodam że roślina nie miała żadnego stresu ! nawet nie męczyłem jej LST)
picture.php

Silas

Member
Veteran
Miło ;) ZAJEBIŚCIE NABITE SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srogie sativa pheno Ci wyszło...Bazie nieziemskie...nie zcinaj jej za prędko...bo pewnie po mamie G13xWW będzie kwitnąć 10-11w. Trzeba wygryźć Hazeki Arjana z obiegu ;) on ma seedbank i renome;P a ja mam zajebiste spontan crossy ;) Miło widzieć takie szczyty z własnych nasion. Masakra poprostu. Będzie niezły Yeld!
Z-Z said:

ta fota jest kogoś innego?
Z-Z said:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam

QKI - co ty tak psioczysz na bredera z tradycjiami ? widze ze kupiles sobie regulary awiec bracie sam wiesz na co sie piszesz , a to czy stresowanie roslin prowadzi to wskazania plci rosliny to ja nie wiem czy tak jest ja wrecz czasami torturuje rosliny i nie zauwarzylem zadnejreguly zeby np. mniej stresowane okazywaly sie jako kobity .
ja tam wysialem w pizdu sionek z DP i kielkowalnosc maja 100% w moich pokrzywionych lapach ( raz pamietam zamowilem 2 paczki femek euforii , w 1 paczce kulki byly zielone ! ale dostalem wkorwienia zenitalnego ! napisalem odrazu do nich co to ma byc dostalem taka odpowiedz ze przez 20 min czytalem co i jak respekt - a , pedaly z GHS nie potrafia powiedziec nic na temat ich haze poza tym ze jest najlesze - to tez swiadczy o brederze )
QKI jak moge to pomoge tylko napisz mi PW a zobaczymy co sie da zrobic

Silas bracie musze ci to napisac bo to tez jest warzne , a mianowicie , ile ja sie naszukalem tych sionek szczeze to chyba 3 lata hehe juz nie mialem nadzieji na tego krosa az tu nagle dostalem posta ze kolo chce mnie obdarowac jego cala spuscizna hehe dostalem pakistanskie wioski , pustynne burze i wiele ciekawch tematow ale znalazlem tam tez i twoja perelke ! normalnie poczulem sie jak bym dostal werters original od swojego dziadka - WYJATKOWY
jesli to byl spontan cross to az sie boje zaplanowego krzyzowania z pod twojej reki .

dopiero za kilka tygodni wyskocza [schrom x buddha sister] x [schrom x buddha sister] by HC ale juz widzialem rodzicow i zacieram raczki panowie na te krosy , cambodian tez moze bedzie goscil w szafce ale to dopiero w grudniu ( swierze wiesci hehe)

a tutaj dowod milosci malrzonki do merza ....
picture.php

kocham historie wojenna i dla mnie osobiscie wszystkie armie swiata zasloguja na fanfary ale tylko 1 mnie od zawsze inspirowala , potrafili mala iloscia zbrojnych rozpierdalac duze armie ! a do tego szydzili z wroga na wiele sposobow by go tyko zdenerwowac zeby stracil panowania nad rozumem np. warczyli w krotkich spodenkach albo kieckach hehe i sandaly tez dostalem ale to juz skojarzenie zony - i sluszne hehe- mowie o LEGIONACH ZYMSKICH

pozdro

QKI

Member
Zielony :) jestem amatorem ale nie aż takim żeby płakać nad pestkami regular które pokazały jajca. Zarówno BlueBerry jak i Euforia były kupione jako pestki FEMINIZOWANE :)
Dlatego tak narzekam na tego breedera. Moim zdaniem oni kiedyś byli mega dobzi w swoim fachu, ale z czasem zaczeli jechać na ilość a nie na jakość. To nie pierwsza Blue ktora widze, że pomachała jajcami... Trudno trzeba sadzić dalej ;) innej opcji nie widze!
Pozdro bracie;)
picture.php

Silas

Member
Veteran
Nic nie było nieplanowane ;) Teraz ładnie trzeba czekać na:
C99f3 x [NLxW]
[SDXO.G.Kush]x[NLxW]
Zobaczymy co tym razem za pieruństwo wyrośnie :)

A geneza twoich roślin jest prosta...
Miałem bardzo ładną zajebiście plonującą G13xWW...i męskiego Hawaiian Snow z GHS...GreenGirl dosłała mi pyłek SD IBL...porobiłem 2 crossy na jednej mamuni...
Wysadziłem [G13xWW]xSD i wybrałem szybko kwitnące Sativa Pheno...Także dawała zajebisty plon! No i to przecrossowałem durbanem, który jakimś tam cudem wyrósł niewiadomo w jakich okolicznościach. Tylko ten Durban był luz i spontan :)

Ostatecznie ZZ zarzuć pełen opis crossa w PSG. Opisz plon, czas dojżewania...ogólny wzrost i walory.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
QKI - ciekawe co tu piszesz ( nie chcesz pisac i musze ciagnac za jezyk ...) kupowales na sztuki? i mogli sie pomylic ? jak to bylo ze femka okazal sie facetem hehe napisz story ?

Silas - bracie opis juz jest gotowy hehe co mnie zaniepokoilo to tylko napis - masakrator-
hehe ( nie pale kilka dni i mam problem z jasnym i rozsadnym mysleniem hehe ale juz wszystko jasne hehe )

A tutaj DZIEKUJE ' adrianmenyo ' za tak mily pakunek ,
picture.php

DZIEKUJE BRACIE

i ten nasz kochany baranek hehe

pozdro

G

guestabc

witam Zielu
dawno cię nie było i już wiemy dlaczego
my tu oramy w lasach szklarniach i na polach
a ty książki czytasz
(może w zimowie wieczory się tą pozycje pochłonie teraz troczę plan zajęć napięty)

pozdrawiam

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
matysek to ze czytam to nic nowego - pozdro

Juz mowie z kad ten moj zjebany chumor , awiec tak 3 dni temu zobaczylem plesn !!!
pokazala sie wszedzie na dole na strychu i nawet w piwnicy heheh pozdro adrianmenyo , pewno jak pijany bylem to wlazala tez do prawie wszystkich roslin , co tu duzo gadac , z braku czasu nie opanowalem sytuacji , nie lalem wody bo czasu nie bylo ( dzieci w domu ) a tlumaczylem sobie to tym ze nawet lepiej jak nie podleje bo jakas plesn znalazlem ....
a wczoraj wyjebalem okolo 1/4 uprawy i walcze nadal , wjebalem duze wiatraki na noc , farelke wlaczylem w domu , itd , WKORWIENIE mam tym bardziej ze jeszcze 6 dni temu tyralem chyba z 6 godz nad roslinami , kolana , plecy wszystko bolalo , ale przynajmniej widzialem ze sa zdrowe , cieszylem sie bo naprawde rosliny sa mokre od kleYOU i wystarczylo korwa kilka momentow deszczy a potem parnej pogody ( nisko chmury ziemi , zbiera sie na deszcz , ale deszczu nie bylo i nie bylo , pogoda sie nie zmienila , a rosliny TAK - korwa mac - jak MJ kocham to tylko moja wina bylo to do przewidzenia , bronilem sie przed tym , ale gdzies zawiodlem ...) fotek z plesnia nie mam ale beda krzaki po zabiegach ( jak juz minusy to za takie cos , a nie za chemdog DD albo early dog ... !) a i caly rozwoj roslin tez sie mi nie podoba , mialo byc juz cos wczesnego sciete , nastepne pokolenie wstawione itd a tu PLESN !!!

pozdro dla prawdziwych

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
Zniwa juz sie zblizaja wielkimi krokami , kilka fotek

send storm...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

send storm - fioletowo mi hehehe

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Cheese - dziekujeGJ

picture.php

picture.php

Jack 33

picture.php

picture.php

Silas-owe zielsko

picture.php

picture.php

Plesn glownie zaatakowala Bubble Gummer i Amnesie Haze .

pozdro

[m8]

Member
Veteran
chyba to moj pierwszy post tutaj ;) gratulacje z-z!! naprawde niezle to wyglada, zajebiste kolorki k+

ten jacek bedzie ciekawie wygladal jak napuchnie jeszcze

pozdrowiona

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
welcome everyone

[m8] - welcome bro. Im having high hopes around it is not a visit the first and the last here ....

esbe - my bro im showing what i learnt on IC - THX for karma God with you and yo famili ....

EXODUS_01 - hi bro , they are these are little seeds from our champion Hot Cargo , if you have the beautiful big guy and fine looking the women make next GENERAL hehe

THX everyone for NICE OF THE WORDS ....

send storm ...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

send storm - purple pheno...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

by Silas ( Ca2 )
picture.php

picture.php

picture.php

Amnesia - PLESN korwa mac a byly takie piekne topy - zcieta przed godzina ...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

a tutaj nowa Amnesia mam do niej chyba pecha ....jak nie plesn to cos z kielkiem !
picture.php

dziekuje GJ i pozdrawiam ...
picture.php

zaczynam sie martwic divi o was ?!@ co was zatrzymalo na pustyni ? mimo to dziekuje za tematy , jak zacumujesz to nadrobisz lektory szmat hehehe
picture.php

HC - wielkie dzieki , pylenie roslin to piekna sztuka , a Ty ja robisz doskonale
picture.php

pozdro bracia i siostry

Azzzzzz

Member
Veteran
Witaj kolego, alez tu pieknie, super strona twojego threada, te kolorki :>, tak jak pisze Silas swietnie nabite i smakowite kwiatki, a nowe maluszki tez sie dobrze zapowiadaja, z wygladu jak i z nazw :>. Powodzenia, siedze z lorneta i obserwuje

Zielonym do gory !! :>

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts