What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.
S

Szot

Siema Z-Z pieknie tu bracie masz. Schrom x bs dzis wrzuciłem na chusteczki 5 sztuk. Mam nadzieje ze wyjda rownie piekne jak u ciebie

pozdros:yoinks:

A

ares420

super kwiatki pieknie oblepione i jak zawsze ziel zielone hehe

picture.php

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Dużo cukru i dobrej karmy widać na twoich plantach K+ Zielony i wytrwałości życzę.
Jednak zawiodłeś mnie......dlaczego rower nie jest cały różowy hehehe.
Pzdr from underground :abduct:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam

DZIEKUJE BRACIA i SIOSTRY

kazuya20 - no jest to balans na linie , zawsze musze sie bawic w dokladne dozowanie i sprawdzanie jak sie czuja i w taki sposob robie to co lubie ....
buddah - ciezko powiedziec , bo caly smrodek leci przez filtr i nawet jak tam glowe wsadze to nic nie czuje , ale jak wyciagam z boxa to pachnie przepieknie bardzo intensywnie ....

Finger - hehehe ale odrobine rozu jest hehehe

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

schroom x ....
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

wierze w to ze po wypaleniu blanta z tego krosa bede sie nadawal do programu KTO CIE TA URZADZIL ? - hehehe

pozdros

Silas

Member
Veteran
Siemasz Z-ziomalu :D Testowałeś już nieco swych roślin? Jak się prezentuje amnesia względem mocy i zapachu?

Zathir

Member
Co ty Zielony miałeś przymrozek w boxie ze taki szron? Zajebiste planty, szczególnie cross od Hota. Patrząc na amnesie odrazu przypomina mi sie ten smak, zapaszek i ten high wyrywający z fotela, energetyzujący :D
pozdrawiam

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Zielony witam ;) i jak tam sie prezentuje sekretne pudeleczko ? doszlo ? pokaz co nie co w nim hehe - takze planuje sobie zakupic. Sprawdza sie ? W tym pokoju jak zawsze super klimaty panuja ;) Jak tam shroom - duzo jeszcze mu zostalo ? bo on chyba 75dni+ dojrzewa.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

to sie nazywa kobieca intuicjia hehehe doszlo dzisiaj , i powiem Wam ze supersprawa , nic sie juz mi nie wala po szufladach a i caly kiff spada samoczynnie w jedno miejsce , co do shrooma to posiada najwieksze topy i zbliza sie do konca ....
https://www.seedboutique.com/store/index.php?cPath=22

Silas - z tego co pamietam to Twoj kros byl mocarny , potem ladnie nabity i mocny byl CHEESE i ICE to moge polecic z czystym sumieniem , amnesie mi plesn wczesniej chwycila tak samo jak bubble gummera i mocy nie bylo wielkiej tak samo jak i zbiorow , najgorzej wspominam send storm - palenie ktore wogole mnie nie krecilo i jack 33 tez wyszedl slaby topy luzne i jazda jakas slaba .

NiceGirl a oto ci ten schroom ktory posiada najwieksze topy ...
picture.php

picture.php

mozna by bylo juz ciac , ale poczekam jeszcze kilka dni . Zasada jest jedna , jak wydaje ci sie ze juz czas scinac - to dodaj jeszcze 7 dni i mozna scinac :)
picture.php

tutaj juz zdrowa i dos ladna amnesia , od poczatku miala problemy i do tego jeszcze ten apetyt na nawozy , tez sie juz zbiera do konca ...
picture.php

picture.php

picture.php

i gwozdz programu ....
picture.php

capi nieziemsko , i tak jak Zathir slusznie wspomnial wyglada jak by ja oszronilo hehehe
picture.php

picture.php

picture.php

piekna roslina , zapachem oczarowywuje moje zmysly i zniewala na kolana heheh
picture.php

picture.php

i tutaj mam mile zaskoczenie ! po raz 1 trafil sie mi tak piekny JACK 33 topy sa tak duze ze znowu sie ugina pod cierzarem , ale tym razem widac jak bardzo sa zbite i kleiste , posiada boska arome ...
picture.php

topy jak pilka rugby .
picture.php

pozdro i powodzenia zyczymy Wam
:pumpkin:

4

4-LifeMan

kolejna dawka smakołyków na zimowe wieczory hehe :)
pięknie się prezentują te twoje kobiety

peace

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
http://www.youtube.com/watch?v=cf3F7CKzcRM

Wszystko wyszlo ladnie , bez zadnej plesni ( dostawilem 2 mieszajacy od doly wieje ..|) chyba czas na zmiane zarowki , to juz 3 rok na niej lece , napewno juz nie kupie canna organic , jakos nie sluzy dobrze , moze gdybym mial booster bio to by inaczej to wyszlo ,

Euforia born 2- 08-2009 ...
picture.php

ten wczesniej wspominany listek ...
picture.php

sa 2 takie zmutowane listki szczytowe na tej euforii , a dzisiaj znalazlem jeszcze cos takiego , ehh ta matka natura ....:)
picture.php

schroom x buddha sister
picture.php

massive buds...
picture.php

przepraszam za jakosc fotek , ale tematem jest AMNESIA , znowu bardzo zbite mocne topy , zapach powala ( wczesniej plesn ja zjadala ...) i rosnie w 6L doniczce , ma wigor ta roslina ....
picture.php

picture.php

picture.php

chemdog DD x sensi star
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

tlusty Jack33 , teraz trafilem na landryne , bo az sie soki leja z niej hehehe
picture.php

wczesniej byly ladne szyszki ale nie tak zywiczne jak taaaa!
picture.php

picture.php

picture.php

super G x master kush
picture.php

dziekuje wszystkim ,
pozdro
p.s. w razie Niemca to PW .

M

Mr.TopTop

Podążaj szlakiem tęczy,
podążaj szlakiem piosenki,
a wszystko wokół ciebie stanie się piękne.
Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak.
Pieśń Indian Nawajo.

tredowaty

Member
Bracie powinieneś prowadzić program w Tv coś w stylu Kaszpirowskiego tylko ze dla roślinek. :p Ponieważ twe ręce maja wielkaaa moc :)
Pozdrawiam Peace

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
W takiej obsadzie to chyba bede sie musial wstydzic :D
Przepiekny temat ,przepiekne boby :D

Silas

Member
Veteran
zZieloniasty nie jaraj za dużo Amnesii bo Ci mózg przeformatuje ;)
Nie wiem co napisać....zajebiste? niesamowite? wyjebane w kosmos? przecież nie napiszę nic nowego;D Stary DAJESZ CZADU:D wszyscy to wiedzą :p

Ten zmutowany topko-liść gniecie banie...kiedyś myślałem, że to fotomontaż na necie krąży...a to faktycznie takie mutacje:D

T

Txx

Siema,szefie powiedz mi jakich używasz donic na FLOW ???,i jak rozwiązujesz problem z sexowaniem regularnych nasion ???

krzaczki piękne jak zawsze,szczególnie interesują mnie te crossy Hot`a

dzięki za odpowiedz

Status
Not open for further replies.