Nemáte někdo zkušenost s Cannapot.com reselerama? Bral jsem od nich, když ještě byli Hemcy, před lety. Koukal jsem, že maj nějaký Archive zajmavosti a nevim jesti tomu uplně věřit. Nejspíš nakoupili od seedsmana a ted to posílaj pře sebe, ale přeci jenom...
když jsme u toho, můžu věnovat řízek samce golden tygra (žádný koště) , kdo by chtěl na nějaký svoje projekty, jako selekce neproběhla vpodstatě jen ten co se mi nejvíc líbil z paklu ze čtyř žejo, klasika, ale určitě to nebude sračka která nemá smysl
View Image
cus slysel jsem ze nejlepe je sklizet rano za rozbresku,ale ja to neresim a kosim jak se mi to hodiZdravim zahradniky
Mám tu otázečku:
Kdy sklízet indoory ? Myslím tím "ráno" při začátku sodíkového světelného dne, či "k večeru" nebo je to jedno ? Někdo to dává i na dva dny do tmy a potom kosa, jiný se s tím nepáře a prostě to jednoho dne sklidí...Je tu nějaká optimální doba? Díky za případné reakce, jak to děláte vy a ať nám to roste před očima...
Zdravim zahradniky
Mám tu otázečku:
Kdy sklízet indoory ? Myslím tím "ráno" při začátku sodíkového světelného dne, či "k večeru" nebo je to jedno ? Někdo to dává i na dva dny do tmy a potom kosa, jiný se s tím nepáře a prostě to jednoho dne sklidí...Je tu nějaká optimální doba? Díky za případné reakce, jak to děláte vy a ať nám to roste před očima...
taky az na parukarku tak pak cinkni..Taky, ale asi až na akci, na pochod bohužel nebudu mít asi čas...
Snad se tam najdem!
tak se nako ozvi..nebo neco..taky se hlasim to se toho na ty zkousky pristi tejden naucim hodne
tak se nako ozvi..nebo neco..
Zdar, je nejaky problem dlouhodobeji provozovat 600W hpsko s digitalnim predradnikem s regulaci na 400W? Jde mi o to, zda netusim, jestli pres leto uchladim 600W v 1x1m boxu, ale pres zimu se zase 600W muze hodit :] ..
Dik za info, uzijte si vikend!
Zdar, je nejaky problem dlouhodobeji provozovat 600W hpsko s digitalnim predradnikem s regulaci na 400W? Jde mi o to, zda netusim, jestli pres leto uchladim 600W v 1x1m boxu, ale pres zimu se zase 600W muze hodit :] ..
Dik za info, uzijte si vikend!
fungovat to bude ale nedělal bych to 600 digi predradnik nastavenej na 400 da min svetla nez obyc predradnik 400w za 800kc. Pokud chces svitit v letě tak vzduchem chlazene stinidlo a svitit v noci nebo klima....