What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

D

Dogon

semínka dozrajou i když se pak přepne na rust.
dělám si každej rok zimojarní okení semínka a bez problemu se urodí :)

Rakosnicek

Member
Veteran
sensi: zatmívačka mě a napadla, ale z časovejch důvodů je to pro mě skoro nemožný i když bych to měl doma... to už to radši zatmívat nebudu vůbec než jen občas :D

dogon: dík za info, tak já to teda prcnu a uvidí se :)

Mightyka

Well-known member
Veteran
Tak jo. No jestli prcnout, tak co nejdřív. Já jsem ji opyloval tak nějak okolo 50. dne. V 70. jsem ji vytáhnul na "parapet" a už je to 7 tejdnů co je venku, takže cca 9-10 co je opylovaná a většina semínek nic moc, ale tak 1/3 už by byla v tuhle dobu použitelná. Pomalu už se vrací do růstu, je na periodu dost citlivá, přeci jen tolik světla co máme ted tady je v její domovině nejvíc top leto co se týče fotoperiody :)
Já bych určitě zkusil!

De spíš o to jestli na ni rvát ještě další sativy, můj typ kdyby nebyla opylená, tak kvete nejmín 20 tejdnů... Bych spíš reverznul Bubba kushe a prcnul ji tim :D.
Plus já budu mít nejmín 300 semen s tim Chemdawg D ibl samcem a už ted jsme zvědavej jestli se vůbec najde někdo (samozřejmě včetně mě :D ), kdo bude mít odvahu se pustit do selekce... :)

Rakosnicek

Member
Veteran
:D no holt když to nepůjde tak si jí hodim do dalšího kola k sativám a prcnu jí ve skříni... i když přemejšlim, že si teď hodim jedno rychlý kolo něceho osvědčenýho ať se trochu zahojim po tomhle bordelu co mam teď :D

každopádně pravda, že vypadá, že možná ani nedokvete nikdy :D ale ta usc amnesia kterou to chci prcnout vypadá moc pěkně... super sativovej vzhled, sicela malinký, ale pěkný paličky a vypadá tak na 60 dní květu... to je možná i míň než ten tvu chem ibl ne? :D no a ten golden tiger to bude pěknej bordel no, to samo kvete dost dlouho :D

hyena

Member
Veteran
:D no holt když to nepůjde tak si jí hodim do dalšího kola k sativám a prcnu jí ve skříni... i když přemejšlim, že si teď hodim jedno rychlý kolo něceho osvědčenýho ať se trochu zahojim po tomhle bordelu co mam teď :D

ha ha . . už to vidim, jak to zrovna tobě dopadne :D spíš dát klíčit další semínka a pro jsitotu si ještě náký další koupíš :D

S

smallgardener

Tygr nebude tak šílenej mám ty early malawi phena a kytky v květu z většiny nastupuje rychle na Pure sativu(hlavně tenhle samec ukázal preflowers dva měsíce od semínka. Otázka je nakolik bude pyl akční po X tejdnech. Jinak semínka dozrajou no problém odzkoušeno

Last edited:

papaja

Well-known member
Veteran
síťovina

síťovina

Zdar chceme s kamarádem postavit stroj na výrobu prosypu. Polinator , který vyrábí podobné stroje, uvádí síťovinu 120 mikronů. Zkoušel jsem hledat nějaký eshop, který by to nabízel a bohužel se nepovedlo. Nevíte, kde sehnat síťovinu na buben toho stroje? Nechci kupovat celý buben, stačila by síťka a zbytek vyrobí kolega kutil sám. Díky přátelé zeleného údolí za případný kontakt na sítkaře:tiphat:

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Zdar chceme s kamarádem postavit stroj na výrobu prosypu. Polinator , který vyrábí podobné stroje, uvádí síťovinu 120 mikronů. Zkoušel jsem hledat nějaký eshop, který by to nabízel a bohužel se nepovedlo. Nevíte, kde sehnat síťovinu na buben toho stroje? Nechci kupovat celý buben, stačila by síťka a zbytek vyrobí kolega kutil sám. Díky přátelé zeleného údolí za případný kontakt na sítkaře:tiphat:
Čaues, tak to sem taky sháněl, ale nesehnal... jestli netrváš na tom, že to musí bejt kovová sítovina, tak zkusil bych použít hedvábí:)... stojí pár korun ve výtvarnejch potřebach a je to opravdu hodně jemný... :) a vyjde to okolo stovky:)
http://www.vytvarnepotreby-hedvabi.cz/zbozi/1544/sala-45x160-cm-hedvabi-ponge-5/
Mě se to osvětšilo..:dance013:

BURN

Member
Veteran

Zkus hledat "sítotisk" není možné abys něco nenašel:tiphat:

papaja

Well-known member
Veteran
děkuji

děkuji

všem díky myslím, že z uvedených stránek už se dá vybrat všem přeji krásné jaro, léto a tíim pádem pěkně vypečený podzim :tiphat:

alesh

Member
Čau, likvidujeme starou výrobní halu a dostali jsme se ke spoustě starých hliníkových kabelů. Jak se toho dá co nejvýhodněji zbavit?

spachal

Well-known member
Veteran
Uhmm .. ja tam tech smajliku budu muset dat priste asi vice, ono to bylo pochopeno vazne, to's me dostal! :)) ..

Zadej si do strejdy google treba "ekologická likvidace hliníkových vodičů", reseni hned budes mit.

Rakosnicek

Member
Veteran
čus,
prosim víte někdo o nějakym shopu kde ještě platí ta akce 2+1 na semena? případně i něco podobnýho výhodnýho, nápady se hoděj ..

lovim automaty do kukuřice a rád bych ušetřil co to půjde :D

metracek

Well-known member
Veteran
Není to uplne to co hledas, ale na facebooku na strance Seed City rozdavaji kazdej den par semen zdarma/za like. Sam moc nevim o co jde ale třeba to nekomu bude stat za lajkovani :D

Latest posts

Latest posts