Ptám se:
Mám tady 9 opuštěných zárodků štěnátek Uberdawg 4 x ChemD ibl, jsou to takový zparchantělý kříženečci, bez papírů! jsou malý, krásný, pošlušní. Pokud byste měli zájem vybrat si z nich tu nejhezčí fenečku, k dostání jsou zdarma v útulku u strýce Mightyky. Ale pozor nehodí se k dětem .
Jo a pak mám ještě na podarování pár semen Amnesia Haze (core cut) x ChemD ibl.
strýčku Mightyka : klidně bych se nějakých semen ujal,pokud nějaké zbydou měj se
Zajima me jedna věc, doufam, ze moje otázka nebude vypadat hloupe, ani nevim, jak to formulovat. Jde o tohle. Vsiml jsem si loni u zatmivanych kytek, ze v pupenech, nazkach, nebo jak to rict, proste odkud vychazi blizna jsou jakoby zárodky semínek. Nevenoval jsem tomu pozornost. Letos jsem to objevil zase, nikdy me nenapadlo to v minulosti zkoumat, ale zajímalo by mne, co to je, jestli je to něco, z ceho vyrusta blizna a vyskytuje se to u všech kytek v kvetu, nebo doslo k nejakemu nechtěnému opyleni a semínka se nestihla vyvinout? Mam to u všech kytek a loni taky u všech. V indooru jsem si toho nekdy vsiml, ale nevim, jestli to bylo u všech. Muze mi někdo rict o co jde a jestli tady zadnej botanik není, tak jestli se někdo, kdo je za pulkou kvetu muze mrknout, jestli je to normalni ukaz? Diky.
caute..nie ze by som bol daky lovec kariem ci ako to nazvat tie puntiky..ale posledne 4 co som schytal su cierne to je daky rozdiel lebo predtym boli zelene hehe
Tuším se jedná o karmu bez hodnoty, když někdo dá "Did you find this post helpful?" Nebo ti to dá nějaký člen co ještě nemá 50 postů, prostě jakoby mu tvůj příspěvek pomohl.
Jsem tu už nějakou dobu a dodnes ten kostkovaný sytém taky nechápu
Vím že tu řešili jestli ten karma systém úplně nezruší,udělali nějaký změny,že už tam není negativní karma, nějak se to dá dokonce i vypnout pro jednotlivce.
jaký jsou vaše zkušenosti?
400->600w hned po přepnutí?
nebo počkat, než to začne kvíst cca po 2-3týdnech po přepnutí?