ať už nefňukaj... moc dobře věděli že nemaj prodávat semena a vybavení zároveň. Rok to věděli a jebaly na to, takže je to jen a jen jejich blbost. byl tu jednoznačné rozhodnutí nejvyššího soudu a policie tim pádem ani nemohla jinak než zasáhnout.. Absurdnosti s tím spojené jsou jen kombinace blbosti prodejců i policie.
Všechny growshopy v mém okolí co neprodávaly semena tak normálně jedou dále včetně kamenných prodejen.
můžou a také to dělaj ne? Já jen řikám že toho fnukání bylo dost. To co jsem napsal je plošně tak. Ano jsou mezi tím případy kdy šlo spíše o likvidaci konkurence, nebo splnění daných populistických "zakázek". A ti by to měli řešit tak jak jedině jde. Právně a třeba to hnát až k švýcarskejm nebo mezinárodním soudům. Osobně bych takto hnal i prodejce co prodávali semena i vybavení a přitom ted jedou dál... hmm tam se asi točej slušný prachy a bůchví co se za tim ještě skrejvá. A to growersky polupistický že nemaj kde nakupovat předražené zboží... sorry ale bojovat za někoho kdo mě vojebává... Kartelový dohody, cenníky jak obšvihlý a přitom všichni víme jaký jsou ceny.. jak třeba ventilátor co v normálních obchodech stojí 1500 u nich stojí 3500?? Hnusilo se mi to celé roky...
motto
Takže sem chodí hodně lidí jako takhle? I tyčky si k tomu kupujou, masově, i Veitnamci
Konoptikum zaperlilo a udělalo tohle video
http://www.youtube.com/watch?v=-XN8-2od4gE
a je to tady:Já si myslím,že se pořízený záznam "prošetří" a smete se ze stolu. Jak jinak
Papaja:co se bude dít? počítám, že nadnárodní řetězce dostanou dopis od plukovníka, aby se jejich prodavači vyhýbali slovu KONOPÍ
Tak grower uz je zpatky... a dokonce i s bazarem
Tak grower uz je zpatky... a dokonce i s bazarem
dnes jsem zjistil, že ban na groweru znamená automaticky ban i na growbazaru a growerbazaru
to ne, já dostal banána, ale growbazar sem mezitím využil ... to tě netrklo když si musel posílat sms ve tvaru HIGH? mě to došlo hned že je to to samýno tak není divu když to má vše jednoho majitele a jednu databázi
to ne, já dostal banána, ale growbazar sem mezitím využil ... to tě netrklo když si musel posílat sms ve tvaru HIGH? mě to došlo hned že je to to samý
S tím Growerem si děláte prdel? Mně sále nejde Přesměrovává na nějaký byt v Barceloně