Je mi jasne ze tu ted zustane spousta nedokoncenych rozdelanych threadu..takze kdo nemate chut dale pokracovat ve svych threadech dejte vedet at to muzu pozavirat a pomazat..Nedokoncene thready nebo opustene vsechno casem pozaviram a smazu.
Doufam ze ted grower aspon chvilu vydrzi..
ZdarecZdar mistře,
proč ta nevraživost?
BTW mě se tu docela líbí
To by ses mel o trosku vic rozhlidnout..Myslim ze se to tu rozjelo docela slusneTobě přijde, že po zavření groweru se to tady nějak extra rozjelo? Mě teda ne
no jasně, grower jede tak se tam zas všichni vrátí.. a tady zas bude ještě větší mrtvo... tak si běžte podporovat a sponzorovat komerci. ádie
Vetsine lidem nejede, ale tenhle odkaz normalne funguje vsem.
žumpa!
dovolím si citovat:
jak to myslíš? dostali jen podmínku a k tomu jako dárek amnestii. Takže vlastně vůbec nic, ani záznam. A to za něco co je protizákonné (vybavení+semena). To museli bud dost dobře podmáznout soud, nebo je vidět hodně velká schovývavost a tolerance. Tipuji spíše to prvé
Ústavní soud nedělá a nedělal rozsudky, to za prvé. Logicky, pokud soud rozhodne že se porušil zákon, ústavní soud to potvrdí, a výsledek je že dostali podmínku a k tomu amnestii = amnestií se podmínka vymazává, čili odešli bez jakéhokoliv trestu. A to ti není divné?
Už dopředu museli vědět že je nic nepostihne, nebo že vyklouznou, když proti rozhodnutí ústavního soudu dál prodávali vybavení i semena. A přitom jen stačilo oddělit tyto dva prodeje...