pieknie rozowy jedziesz. zadko kiedy widzi sie takie diamenciki pod cfl. i do tego systemy w norkach wszelakie hehe rurki i cuda, smigaja wybornie! czego Ci zyczyc jak tak dobrze smigasz?hehe abys nieprzstawal5
Czesc NKOTS, od pewnego czasu sledzilem twoj temat i bardzo sie spodobal zwlaszcza scrog.Tez uprawiam pod rurami lecz podluznymi.Bardzo dobrze ci idzie masz wrecz rece dobrego rolnika. Odrobina mojego slonka bo nie duze lecz cieszace
Toxisik: Dzieki, calkiem niezly uciag !!od niedawna testuje ale musze przynac ze spodobal mi sie T5.Nie mam problemow z temp i jednak jest najlepszym rozwiazaniem dla mnie do tego mozna sie bawic widmami i roznymi kolralowymi korolami Na drugiej focie Critical Yumbolt. Ładny krzaczek outdoorowy! Życze duużo zdrowwia i sukcesów zieloni bracia
dawno tu krolika nie bylo... ale sie stesknil i oto jestem.
w kwestii indoora na razie nic sie nie dzieje, za duzo innych tematow na glowie, moze wroce do sprawy jakos na jesieni.
a tymczasem tak wygladaja moje roslinki na oucie.
Niestety z wysiewu do gleby nic sie nie utrzymalo (slimaki, zwierzyna, chwasty i cholera wie co jeszcze) wiec ponizsze planty to efekt dosadzania siewek spod lampy w polowie maja: