...кое прави лошо впечатление , че не търпя самозванци , хвалипръцковци , глупаци , мързеливци и некадърници ...ами свиквайте . Единственият начин да се оправи света ни , е когато всеки почне да получава това което е изработил/заслужил.Еми не е възпитано . че е навътре в нещата,навътре е ама... аз полезните неща,които пише ги признавам,но другото прави лошо впеатление.
..с удоволствие , само ми кажи точно колко ти е бюджета за осветление , за колко квадрата и какви резултати търсиш ?Може ли съвет и от тебе ?
И вземи да си смениш крушките , че сега резултатите са ти все едно гледаш с изтръпналите ЦФЛ-та .
........с удоволствие , само ми кажи точно колко ти е бюджета за осветление , за колко квадрата и какви резултати търсиш ?
...довечера ще ти пиша , че излизам .Тъй като за първи път ще пробвам индор, мисля да пробвам с малко (около 5 растения, не знам колко квадрата ще ми трябват. Мисля, че няма да са много). Бюджета ми е някаде около 200 - 250 лв., мога да събера и повече, но мисля че няма смисал тъй като съм аматьорче в тая работа. Колкото до резултата просто искам да вида дали ше мога да отгледам реколта индор, няма значение колко ще излезе - ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПОЛУЧИ.
Доколкото разбирам ти все още незнаеш колко ще ти е голямо помещението.Тъй като за първи път ще пробвам индор, мисля да пробвам с малко (около 5 растения, не знам колко квадрата ще ми трябват. Мисля, че няма да са много). Бюджета ми е някаде около 200 - 250 лв., мога да събера и повече, но мисля че няма смисал тъй като съм аматьорче в тая работа. Колкото до резултата просто искам да вида дали ше мога да отгледам реколта индор, няма значение колко ще излезе - ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПОЛУЧИ.
Може ли да ми посочиш от тука ( http://www.mikimak.com ), горе-долу кво ше взимаш ?
Реших да му спестя малко мъки из светомаркетите и човека си каза че му е ограничен бюджета...като има кинти ще си вземе и по качествени като няма ще си вземе каквито може...мислиш ли че помогна с този пост ?
Реших да му спестя малко мъки из светомаркетите и човека си каза че му е ограничен бюджета...като има кинти ще си вземе и по качествени като няма ще си вземе каквито може
...ми предлагам да си седнете на дупетата и да не превръшате с незнанието и ината си форума в поредната подкрепа/ферма. Резултатчетата ти са последното нещо на този свят към което имам интерес .induction lamp:целите теми се изпълват с твоите заяждания,отговори на твоите заяждания и нови твои заяждания. А то как да не ти отговори човек нещо? Не се притесняваи за моите резултати.Няма ти да ги пушиш хаха
...кое прави лошо впечатление , че не търпя самозванци , хвалипръцковци , глупаци , мързеливци и некадърници ...ами свиквайте . Единственият начин да се оправи света ни , е когато всеки почне да получава това което е изработил/заслужил.
Мързеливия и работливия , кадърния и некадърния , умния и глупавия са равни единствено в Рая , на земята обаче всяка жаба да си знае гиола . И вземи да си смениш крушките , че сега резултатите са ти все едно гледаш с изтръпналите ЦФЛ-та .