Кои са наи-добрите 600 вата ХПС на пазара? С наи много лумени и .....[/quote
сега забелязах 4е не съм сложил линка хахаххах напушена работаhttp://www.gchydro.com/Sylvania+Grolux+HPS+Bulb.html
hps 600w
едвали са най-добрите? но си струват парите!!
Кои са наи-добрите 600 вата ХПС на пазара? С наи много лумени и .....
колко ще струва една лампа, с перфектния баласт?? дай инфоот всички HPS лампи, 600 ватовите са най-ефективни за отглеждане. Имат най-добро съотношение "ват-лумен"
А най-добрите от 600 ватовите, са тези на които им викат "хибридни", тоест имат излъчване с 30% повече в синия спектър, но са двойно по скъпи от стандартната Sylvania Gro Lux
Бахура е прав, много зависи от баласта какъв е. Разликата между обикновен баласт и хубав е около 35%
мисленето е сложен процес .За повече инфо можете да погледнете статията
@ Господин грам на ват..не мисля че си много градивен с постовете си въпреки знанията
...можеш ли практически да обясниш разликата при отглеждане с 3 и 2 фосфорни , и да дадеш фирми , модели , дани , иначе на на копи пейста си добър . Никога не сте виждали на живо ти и астралчето 3-фосфорна за фотосинтеза , нали ?ето в предпоследния абзац разглеждат спектъра на въпросния вид лампа с трицветен фосфор
..я кажи какво научи ?какво значение има че е копи пейст след като го прочетох и научих нещо...?
... няма нужда да си селянин за да правиш неща от селска чест . Аз съм 4-то поколение софианец а до 30-тата ми годишнина , живота ми беше изпълнен с "селска чест" .Че нямаш опит се разбира и без да си признаваш .прав си селянин съм и нямам никакъв опит ...