What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

יום 55 לפריחה, חוות דעת, מה השלב הבא ?

kamikaza

Active member
זמן השטיפה תלוי מאוד בסוג המצע שבו משתמשים. באדמה זה יכול להיות שבועיים באמת

בקוקוס ורוקוול הרבה פחות

במים או אירופוני יומיים

כשגידלתי על מים ורציתי לתת רייפן בעשרת הימים האחרונים זה הולך ככה

מחליף מיכל וממלא מיכל חדש עם רייפן. נותן לו לרוץ 7-8 יום, מחליף מיכל שוב למי אוסמוזה ליומיים שלוש, וקוצר אחרי שנתתי 48 שעות חושך ככה

סה"כ שטיפה של 36 שעות אור. אם אני מגדל פוטופריוד זה יוצא שלושה ימים, אם אני מגדל אוטומטים שזה 18 שעות אור ביום אז יומיים

לא מאזן פי.אייץ במי אוסמוזה ומוסיף רק אנזימים ואולי אקס-אל של ביונובה

אני לא צריך לשטוף את המלחים שבמצע כי אין מצע. פותח את הברז ומרוקן את המים, ושם מים חדשים

אם זה בקוקוס אז הייתי עושה ככה: רייפן לחמישה או שישה ימים, ואז מי אוסמוזה לארבעה או חמישה ימים

לא קרה שום אסון במקרים שקצרתי יותר מעשרה ימים אחרי תחילת השימוש ברייפן

זמן השטיפה תלוי גם בעוד גורמים, כמו כל דבר כמעט בתחום הזה

כמו כמה דישנת עד עכשיו, אם אתה עושה שטיפות שבועיות, שרופים או לא, כאלה

bigbudfem

Member
טוב זה מה שאני עושה:
אתמול השקתי ברייפן, היום אני יבדוק עם לופה מה קורה ואני יהיה יותר חכם ואני יעדכן...

חברים תודה רבה לכם באמת..!
וכן אם שמתם לב לפי התמונות יש כמה צמחים קטנים, הקטנים האלה הפרחים שעליהם הם ממש קשיחים.. הם אני בטוח שמוכנים כבר וחייב להוציא( אבל שוב צריך לופה לביות יותר חכם)
הפרחים היותר גדולים יש שלושה
שניים שהפרחים עליהם כמעט וממש קשיחים וצמח אחד שהעא ממש נעים ..
נבדוק היום עם לופה .. יהיה מה שיהיה , ככה לומדים מטויות ..

ועוד שאלה.. איך החלטת שהם שרופים באמת דון רוני ?
הרי אומרים שיש שריפה מבלומבסטיק רואים את זה על העלים, ואין לי עלים שרופים .. אולי ממש בקטנה בקצוות

Don-roni

Member
אחים שלי
החבר שואל ושואל מוכנים לקציר\שטיפה או להמשיך להתעסק איתם
אני אומר\חושב שכבר שלשום היה צריך לקצור אותם
נו באמת אף אחד לא יכול לתת פוקוס\הגדלה לתמונות ולראות את כל הצמרות חומות שרופות ממש לא מבין את כל הדיון
בשביל מה ביקשנו צילומים
חד וחלק הטופים של הצמחות שרופות
:tiphat:

bigbudfem

Member
חבר אפשר לקבל הסבר למושג שרוף ?
איך זה משפיע על החומר?
והאם אני יכול לקצור רק את החלק העליון ? ולהשאיר את החלק התחתון לעוד כמה ימים ?

מה שאני יודע שרוף זה עליי מניפה שרופים לא נתקלתי בפרח שרוף שלא נגע במנורה או משהו כזה.. אם היית מגזים עם הבלום בסטיק עלי המניפה שלך היו נשרפים
לגבי קטיף כמה שיותר זמן ככה הצמח יותר מפרק אותך ויוצא יותר יבול..
אבל אם הזרעים שלך פמניזד והם לא מחנות שמכבדת את עצמה (יש גג 5 חנויות כאלה) אז הוא יכול להשתנות להרמי אם הוא יעבור את יום הקצירה..
אם קנית את הביג באד פמנייזד המקורי מסנסי אין לך מה לדאוג נדיר שהוא יהפוך להרמי אבל נירוונה וחברות אחרות אין שום קשר בין הצמח שלך לשם שלו..
לגבי הצמחים שלך אני יגיד לך את האמת אני יכול לזהות בתמונה רק בלופה ,שערות חומות זה לא מדד יש לי נורטן לייט של סנסי ביום 38 יש לו 90 שערות חומות אז זה אומר שאני יקצור אותו? לא אחי אני נותן תמיד שבוע יותר אני קורא לזה סופר טיגון ויש הבדלים רציניים בין וויד מבושל ולוויד סופר מטוגן

bigbudfem

Member
תודה לכןלם על התשובות והעזרה!
קניתי היום מיקרוסקופ 60-120
אמרו לי שהוא אמור לעמוד על משטח ישר
איך אני בודק את הפרח במשטח ישר ? בבקשה עזרה דלופה !
לופה הייתה רק 30 אז זה לא התאים..

קשה לזהות בוודאות מהתמונות אבל נראה שיש לך כמה ראשים אמברים.....אם זה נכון אז הגיע הזמן לשטוף את הצמח.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הצמח הכללי נראה מוכן.
אני הייתי שוטף אותו וקוצר אחרי כמה ימים.

ביג באד יש לכל ברידר של זרעים. כמו ווייט וידו.
אין שום קשר בין אחד ושני ויש שוני מטורף בין אחד לשני.

חוץ מזה התמונה ששלחו פה של הגידול אאוטדור זה פשוט צמיחה של מזג אויר קר באאוטדור. זה לאו דווקא כי הצמחה נוטה לסטיבה.