да !за което ви свалям шапкаБратле,не съм целял да има нещо ново,само превеждам
Малко офтопик от темата ама знаете ли има ли в България Air-Pots.
За това нещо говоря:
Доста обнадеждаващи кадри в сайта им.Малко офтопик от темата ама знаете ли има ли в България Air-Pots.
За това нещо говоря:
До колкото знам в Бг. магазините няма! но и не ти трябва !! Голяма реклама за нищо според мен!
Опитаи се да ъп-грейдваш нещо дръуго!
biobizz е органика, и е доста добър тор !здр на всички, тъй като съвсем скоро растенията ми влизат в цъфтеж обмислям все още с какво да ги торя за що годе добри резултати, бтв имам дъч формулата която, искам да ви кажа ако някой начинаещ с торовете (като мен) я ползва да спазва това което в листа с дозировките просто добре да гледа и да внимава какво прави, защото вместо положителни , може да се наблюдават отрицателни резултати!! мисля да си взема ето това за цъфтежа
http://www.growmarket.bg/index.php?page_id=catalog&category_id=36&action=detiles&product_id=11080
незнам дали да го меся с нещо от дъч серията нямам идея дали ще е добре, гледам аутдор първо, и второ много ще съм ви благодарен за адекватни и избробвани препарати !! благодаря
Винаги когато имам време ще превеждам,ако смятате че даден материал заслужава да бъде преведен поствайте линк или самия материал или на лично,с удоволствие ще ги направя.