What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

V

vod

życie utrudniać?
takie chusty i inne nosidełka, to niezbędny sprzęt ziom.
też jestem ciekaw co takiego ciekawego o tych ludziach myślisz?

LDV

Active member
szok pewnie mial na mysli, ze po chuj sobie zycie utrudniaja jak sa 'specjalistyczne urzadzenia' do noszenia dzieci

poza tym juz mu nie wciskajcie. Nie kazdy mysli o posiadaniu dziecka i zalozeniu rodziny. A jeszcze mniej osob ma dzieci xD
Dlatego nawet jak nie ma racji to moim zdaniem w 99,99999% usprawiedliwony ;)

Last edited:
A

adrianmenyo

ale wiadomo o co szokowi chodzilo, przedstawil dwa rozne swiaty, napewno wiekszosc osob z takiego wlasnie forum jak nam szok podal, niedalo by sie przekonac do naszego swiata, natomiast wiekszosc z nas tutaj, nie ma zastrzezen do ich... Alez ten swiat nie sprawiedliwy... ;)

bogusik2

Member
Całe forum poświecone temu tematowi to dla mnie szok hyhy ;P rozumiem motoryzacja, muzyka czy konopie ale nosidełka itp to raczej za wąski przedział tematyczny zeby opiewac go oddzielnym forum :p
Powinno byc forum na temat dzieci, akcesoriów itp i tam w odpowiednim dziale dyskusja na ten temat :) mysle ze o to sie rozchodziło hehe pzdr

szok

Member
no dokładnie! chodziło mi o DWA RÓŻNE ŚWIATY pomiedzy tymi forami. nie spodziewalem sie za chiny ze istnieje, ba że może istnieć takie forum w ogole. natomiast na pewno kazdy uczestnik tamtego forum mogł gdzies slyszec lub na "chłopski rozum" przypuszczac ze istnieje forum o uprawie marihuany.

w życiu bym nie wpadł na noszenie dziecka w jakiejś chuście skoro w sklepie "za rogiem" czy nawet w BIEDRONCE moge kupić coś bardziej praktycznego z czym robię myk-myk i juz dziecko znajduje się na siedzeniu samochodu na przykład. nie mam dzieci wiec nie bede polemizowal tu z nikim. chodzi generalnie ze zaskoczyło mnie to...

A

adrianmenyo

hehe wiesz szok my niechcemy kupnej trawy, to i babki niechca kupnego nosidelka - MUAHAHAHAA, jak inaczej to interpretowac? ;)

urban

Active member
72496482f4c50027907a47fa3263-med.jpg

bogusik2

Member
hahahahaha musicie to obejrzec!!!! South Park o dragach.. marihuana, wachanie kleju.. tylko o tym wspomnieli :D a pokazali zajebiste tripy po kociej urynie hahaha
Po prostu to trzeba zobaczyc :D:D:D kenny wkracza w swiat heavymetalu, cyckow i ludzi-cycków :D lol przejebane!!!! pzdr

http://stansdad.com/season12/episode3/

Latest posts

Latest posts