What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

A

adrianmenyo

nie swiruj kolobrzeski! czesi od dluzszego czasu mieli ochote na legalizacje, rzad juz przed 2007 rokiem omawial ten temat, dluuugo to trwalo, ale pewnie w koncu podliczyli plusy i minusy i sie jednak zdecydowal!

Jak pisal juz bogusik:
"...Z mojej strony to nie żart.. ja to lyknolem i nadal wierze ze mozna ufac temu co Soft Sicrets piszą :) "
mi sie tez wydaje ze w soft secret jest o tym w 100% na powaznie, zwlaszcza ze mod czy tam jakis kolo, rozpoczal temat 27 marca, z pryma aprilisem nie mialo to nic wspolnego... Pozdrawiam!

ED: jak pisalem wczesniej:
Growing marijuana now legal in Czech Republic ... published 21 February 2007 z przed legalizacji podejzewam ta publikacja, poczekajmy pare dni, moze bedzie glosno i powstana nowe arty na ten temat...

EDI: ;) nooo a ta druga stronka to juz ma material napisany w tym roku 03/22/2008 : ".. The Czech Republic will decriminalize the possession of up to 20 joints, a gram of hashish, or up to three marijuana plants, according to a report from the Czech news..."

Last edited:

bogusik2

Member
Kolobrzeski nie obchodze tych durnych swiat :) lane poniedziałki, tłuste czwartki i prima aprilis sa dla mnie obojętne..
Jak wspomnialem napisałem juz do czeskiego growera z IC a takze do kolegi redaktora SSpl ;] wiec podejmuje działania w kierunku upewnienia sie i powiekszenia wiedzy na ten temat - po co bym to robil gdybym zartował?
..Za 2 godzinki kolejny zwykly dzień nie na żarty :) pzdr

G

Guest

"The activity only becomes illegal when the grower dries the plant and turns it into a drug" czyli wychodzilo by na to ze tylko uprawa legalna, sama w sobie marihuana juz nie :( czyli drugiej holandi nie bedzie.... dobrze rozumuje?

G

Guest

Kolobrzeski said:
h9tric ten link co podalem jest do starego newsa hehe. Posiadanie do 20 jointow jest juz legalne!! :D

hehe a moglbys poprzec to jakims linkiem? nie zebym ci nie wierzyl :D no ale chcialbym byc pewien hehe. Pozdrawiam i byl bym bardzo wdzieczny o ten link. :wave:

G

Guest

niestety, stalo sie... nieswiadomy obejrzalem film pt: 2 girls 1 cup.. zmienil mnie.. jest to z pewnoscia najobrzydliwsza rzecz jaka widzialem. dla wszystkich o mocnych nerwach przestrzegam... obejrzenie moze wywolac trwale zmiany w mozgu.
(ne emule szukajcie. na youtube sa tylko reakcje ludzi na ten film)

G

Guest

1212511.jpg

E

Ergonomic

divinorum.... do momentu obejrzenia tego filmu myślałem, że jestem silny psychicznie... poległem po chwili... jeśli ktoś będzie chciał to gówno (tak to całkiem dobre słowo) oglądnąć to musi zaopatrzyć się na wszelki wypadek w miskę lub wiaderko... dżizas...

bogusik2

Member
Hah ogladalem juz jakies chore fetysze ze sraniem, ucinaniem nog, jaj, cala autopsje, filetowanie ludzkiego jezyka, konia posuwającego jakas holenderską powaloną 'helge' i w hoooj innych obrzydliwosci :D
Divinorum o czym to jest? nie mam p2p a chetnie daje szanse zmrozic sobnie krew w zylach :D pzdr

http://www.break.com/index/2-girls-1-cup-of-coffee.html

E: hehehe nigdzie tego nie ma :D tylko ciagle same reakcje idiotów.. ehh
Najblizsze oryginalowy sa chyba te slonie LOL pzdr

http://usversusthem.wordpress.com/category/2-girls-1-cup/

Last edited:
O

oddworldDormé

mada faka obejrzałem ten filmik 2 razy i szczerze boli mnie głowa śmierdzi mi gównem i muruje mnie w brzuchu lol :D moreeee !!!!
do czego to ludzie są zdolni
pierdole już dziś nic nie zjem
ale powaga aż sie cofa treść żołądkowało przy tym filmie
jak ktoś jest delikatny to niech lepiej nie ogląda :redface:

:wave:

G

Guest

ogladalem ten filmik i szczerze to sie nawet nie wzruszylem ;)
jesli ktos chce krecic takie filmiki i przy tym dobrze sie bawic to nie bede mu przeszkadzal...wolnosc wyboru...przeciez kazdy ma swoj swiat... kazdy jest choc odrobine swirem...

Muczaczo

Member
he he co Wy tu za linki wstawiacie... Właśnie jadłem serek wiejski jak mi się to załadowało. No ludzie to mają nasrane w bani... :D

Pozdro

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
^^^ forum o chustach i miękkich nosidłach do noszenia dzieci?

To co takiego ciekawego o tych ludziach myślisz?

Btw dzięki za link bo akurat mam małego synka, nie sądziłem ze można takie fajne linki też znaleźć na icmagu.

pozdr, kov