:wave: Cudownie! + :wave:
zielonylasss guerilla grower Veteran Jul 28, 2009 #1,302 Robale Dyląż Garbarz - prionus coriarius Wonnica Piżmówka - aromia moschata
Azzzzzz Member Veteran Jul 28, 2009 #1,303 Brak slow Panowie, klarmy juz nie moge nikomu dac a te wszystkie foty powyzej zasluguja na ogromne jej ilosci, rozmarzyc sie mozna.... Tak dalej !!
Brak slow Panowie, klarmy juz nie moge nikomu dac a te wszystkie foty powyzej zasluguja na ogromne jej ilosci, rozmarzyc sie mozna.... Tak dalej !!
zielonylasss guerilla grower Veteran Aug 1, 2009 #1,310 masakrator said: To sa 3 rozne foty Click to expand... Widać Fajna seria hehe Czy wiesz jaki to znak, w czerwonym polu biały ptak? Wiem, odpowiedział chłopczyk mały, To jest znak Polski, Orzeł Biały!
masakrator said: To sa 3 rozne foty Click to expand... Widać Fajna seria hehe Czy wiesz jaki to znak, w czerwonym polu biały ptak? Wiem, odpowiedział chłopczyk mały, To jest znak Polski, Orzeł Biały!
DrSmoke Member Veteran Aug 2, 2009 #1,312 Parę fotek z minionego weekendu. Nie ma to jak wóda zapijana browarem w pełne słońce ;D Polecam każdemu. i coś z serii 'BETON': sry za jakość, ale bałem się brać tam lepszy aparat i śmigałem ze zwyczajną cyfróweczką.
Parę fotek z minionego weekendu. Nie ma to jak wóda zapijana browarem w pełne słońce ;D Polecam każdemu. i coś z serii 'BETON': sry za jakość, ale bałem się brać tam lepszy aparat i śmigałem ze zwyczajną cyfróweczką.
T thcfanatic Aug 11, 2009 #1,320 krakowskie zoo dzwieki oddawane przez tego ogiera rozbawily mnie do lez z tego pana tez plakalem