What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

NiceGirl

Well-known member
Veteran
dlugo oczekiwany chillout. spokoj cisza... ( a zdjecia nadal nie wychodza ;))
picture.php

C

czaczo

zajebiscie panowie,tak dalej.ja narazie plener mam dosc dobry w domu.polowania na olbrzymie kakukarachas
picture.php

i sfazowane koniki nocne,hehe
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

A

adrianmenyo

o kurde te 2 ostatnie zdjecia przyprawiaja mnie o bol brzucha... ze smiechu oczywiscie hahahaha :biglaugh: jak zbakany sie gapi! :yoinks:

C

czaczo

no nie,a jak tanczy,hehe.zamieszkal na stale w chacie.czasmi sie pojawia hehe
picture.php

picture.php

picture.php

:wave:

widze ze bawicie sie woda,hehe.zajbiste efekty mozna osiagnac,hehe,mi brakuje statywu i flasha,ale jeszcze troszke i bedzie juz caly komplecik.hehe
zostawiam TUTAJ FAJNY LINK z pomyslem na cikawe ujecia,naprawde latwe i zajebisty efekt.pozdrawiam

pierwsze spojrzenie
picture.php

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Czaczo prosze Cie bardzo nie pokazuj mi takich filmikow bo mnie wciaga i kurna zamiast zajac sie czyms konkretnym to kurna siedze nad zlewem i trzaskam foty wedlug zalecen filmiku :D
Nie mam ani statywu ani zadnego sprzetu ,goly kompakt ale zajebiste foty wychodza ,sony wymiata :D
Woda czesc II

Banki mydlane :D

T

thcfanatic

weekendowy survival pod namioteem :D jak sie okazalo dziurawym namiotem:)
a tak po za tym uwielbiam burze im mocniejsza tym mocniejsze ciary mnie przechodza. piz..lo konkretnie
picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts