What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Vulpoiul si Sativele

VanVulpen

Well-known member
Veteran
noroace baieti :wave:

Ultima oara va povesteam de Original Haze, planta asta e destul de originala in crestere in sensul ca dezvolta cate trei crengute la fiecare internod iar incepand de la al optulea pur si simplu s-a ramificat in doua ca si cum ar fi fost topata. Planul e sa o mut intr-un ghiveci de 20l si s-o supun la un LST salbatec... deja a inceput sa i se coloreze partea superioara a tulpinei in purpuriu... Purple Haze, maybe? :abduct:

si ca sa nu ma plictisesc in asteptare i-am alaturat acu vro trei saptamani si o clona de Kalichakra

toate cele bune la toata lumea...

zeeland

Member
pfai ma ce frunze are haze-ul ala. ce inaltime are?
si io am fost intr-o vreme mare fan de sative da' acuma parca tot mai mult imi place kalichara aia:D
felicitari si succes in continuare

edster

Member
yeahhh man hardcore sativa aia dar nici cu pitica aia nu mi-e rusine hehehehe tot asa man...io astept cu nerabdare toamnaaa:abduct: ....

VanVulpen

Well-known member
Veteran
bine ai venit in vizuina zeeland... planta aia are in jur de 70 de cm inaltime, dar nu pare sa se opreasca curand, limita pentru floweroom-ul de iarna e de 2.5m asa ca inca nu's alarmat, sap viitoare cand oi muta-o in vasul ala mai mare ingrop primele doua internoduri ca alea nu par sa aiba nici o perspectiva si o indoi la orizontala.... in momentul in care incepe sa infloreasca iau clone care odata inradacinate le-oi folosi pentru crossuri.... am o vaga banuiala ca o sa ma intind cu ea pana de Craciun :yoinks:

Kalichakra are un efect "indica" foarte pronuntat, nici n-ai zice ca-i ficioara unor parinti din sudul Indiei si sud-estul Asiei... un bun prieten o adora insa si io ma mai delectam cu ea pe timp de seara, cam asa arata mama din seed cand am recoltat-o asta iarna:

hola edster :wave:, toamna nu e departe, sunt sigur ca o sa ai o recolta frumusica de acolo plantele alea is de invidiat, aud ca Black Jack o castigat ceva cannacupa prin sud-America :joint: din cate vad Spania o sa fie viitoarea Mecca a marijuanei, mai ales ca din Olanda se aud tot soiul de vesti proaste....
pe mine unul m-or convins, is fan ACE/CBG :headbange:headbange:headbange

Vietnam Black x Meao Thai

sznake

jarhead
Daca n-ai stii ca ala e Haze, ai zice ca e o industriala ordinara lol :D Fain ar fi de-ar creste la outdoor, chiar nu ar atrage atentia.

Eu am avut probleme cu plante care aratau prea indica si chiar daca prin prejur erau destule canepe salbatice, au atras atentia plantele mele si au fost rupte din pacate. Celelalte canepe din jur au fost lasate intacte..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dar unde cresti tu man langa facultatea de cannabis bucuresti? de unde atata pricepere sa le smulga cineva doar pe ale tale?

BTW: pozele arata super... nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi in capu' meu daca as fuma asa ceva.. :D congrats Van Vulpen..

sznake

jarhead
Pai uite asa frate, alea salbatice aratau ca Haze-ul ala de sus si erau mici si ale mele erau si mult mai mari cei drept, mai deschise la culoare si cu niste frunzoaice late de tot

zeeland

Member
ce soi is astea? ma gandesc ca poate is cam micute ptr per asta a anului, in caz ca pozele is recente.

VanVulpen

Well-known member
Veteran
ce soi is astea? ma gandesc ca poate is cam micute ptr per asta a anului, in caz ca pozele is recente.

cam asta a fost si ideea... am inghesuit in mai putin de un metru patrat 8 plante (3 Satori, 2 Kalichakra, 2 8MilesHigh, 1 Leshaze) cu gandul sa le tin cat mai scurte cu putintza, security above all. Pamantul de stanca e si el destul de saracacios, l-am mai amendat io cu ceva compost pe ici pe colo dar nu-i mai adanc de 30 de cm si asta limiteaza fireste statura plantelor... Pana acum n-am vazut preflowers decat pe Leshaze, le-oi verifica mai atent pe seara cand ma duc sa le ud :canabis:

@exploziv: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=80945&highlight=original+haze
@sznake: cred ca-i genul de planta care s-ar "camufla" ideal in canepa, io am tinut-o indoor 8 sap de 12/12 din seed, urmeaza 48 de ore de intuneric total dupa care o mut out. Pentru cand o veni frigul ii pregatesc o minisera pe balcon :)

zeeland

Member
mai, sa sti ca-s f curios cum or sa iasa. probabil ca o sa intri cu ele bine in luna noiembrie da' nu-i bai. ceva borcane sigur or sa iasa. ptr buzi cat mai grasi poate ar trebui sa te gandesti sa le fertilizezi bine odata ce o inceput infloritul.

VanVulpen

Well-known member
Veteran
pai le-am pus in pamant in primavara niste resturi de peste, cenusa, vreo doi saci de gunoi de grajd compostat... amu le-am mai pus un layer de cenusa si unul de compost pe deasupra si o sa le mai ajut cu PK 13-14 cand o veni vremea. Tot de prin primavara am inceput sa compostez si io, tot soiul de resturi de bucatarie, cenusa, gunoi de grajd, bucatele de rigips pentru calciu, frunze, "pamant" de cioata, etc...

ce stiti de tataneasa? zice-se ca ceaiul din frunzele sale e un excelent PK booster...

zeeland

Member
ma, nu prea am auzit. nu stiu cum s-ar putea folosi. poate doar compostat sau sub forma de extract...cumva ca si urzicile.

VanVulpen

Well-known member
Veteran
undeva in Dobrogea...

inteleg acuma de ce ruderalis-ul e asa de "tentant" pentru breeding in sensul ca e adaptat perfect la clima noastra, rezistent la daunatori, seceta, etc.... si, ce-i mai important, termina in August! Teoretic incrucisat cu o sativa similara in aspect ar trebui sa produca indivizi de nerecunoscut fata de populatiile ferale de rudi si cu un continut de thc mai mare... practic insa, nu stiu cine isi permita o asemenea munca de selectie pe o planta ce nu produce nici o "placere"... Sensi parca vindeau ceva cross cu ruderalis... am auzit insi de se jura ca la Vama Veche sunt plante salbatice potente, ma rog, fiecare cu standardele lui, n-am fumat asa ceva asa ca nu comentez...

sznake

jarhead
Daca imi permiti Vulpoiule, sa postez si eu niste poze de ruderalis facute foarte recent :) Astea nu-s din Dobrogea, is din zona Baraganului:

vreo 200m mai incolo fata de semnul de mai sus:

14308ruderalis_016c.jpg

VanVulpen

Well-known member
Veteran
La mine out-ul merge mai incet, e rece noaptea in munti, plantele is clone mutate out destul de tarziu si desi nu o arata au multa sativa in vine ceea ce intarzie inflorirea... partea proasta e ca a trebuit s-o dau jos pe cea mai mare, 8MilesHigh, caci am gasit urme suspecte prin preajma ei si nu vreau sa ma risc prea mult, acuma o tai in cateva zeci de clone pentru un SOG pe balcon...

o cioata in care imi testez propriul compost de anu trecut pe Kalichakra, Leshaze si un mix de la Cannabiogen

a doua cioata ceva mai voluminoasa, Satori