Apropos de vorbit cu oameni , am avut o mica discutie despre subiectul MJ cu un profesor universitar care intamplator e patron de farmacie ,discutam despre bolnavii de cancer in faza terminala si alte chestii de genul asta si tratamentele care se administreaza si i-am scapat din greseala faptul ca mi-as fi dorit sa se introduca si la noi tratamente pe baza de vapori sau ulei concentrat de canna ptr a asigura un minim confort bolnavului . Am fost foarte uimit de raspunsul pe care l-am primit , ba chiar a venit si cu argumente de ce ar trebui folosit in locul opiaceelor si chimicalelor care se folosesc in prezent la citostatice......Concluzie :
exista si oameni din randul celor cu anumite "pozitii" care stiu despre ce este vorba insa nu cred ca sunt dispusi sa-si riste acea pozitie ptr a introducerea in farmacii sau spitale a produselo pe baza de canna
exista si oameni din randul celor cu anumite "pozitii" care stiu despre ce este vorba insa nu cred ca sunt dispusi sa-si riste acea pozitie ptr a introducerea in farmacii sau spitale a produselo pe baza de canna