si totusi, canepa e ilegala. tot cannabis sativa e. cine l-a tradus nici asta nu stia macar.
ba da stia dar nu am mai pus si asta ptr ca nu mi s-a parut relevant ,explica despre autorizatia de crestere dar nu detalii .
si totusi, canepa e ilegala. tot cannabis sativa e. cine l-a tradus nici asta nu stia macar.
Sunt bolnav. Marijuana ma ajuta, imi imbunatateste viata. De ce nu am voie sa o fumez?
Pentru ca unora le e greu sa puna mana pe o carte sa isi deschida putin orizonturile. Sa citeasca dracu un pic si sa analizeze problema pentru ei, sa ajunga la o concluzie bazata pe ratiune, logica, informatie procesata. Concluzia aia poate sa fie de orice fel de natura, dar inainte sa o iei, nu ar trebui sa te informezi putin?
Este de-a dreptul incredibil cum este guvernata aceasta societate de catre ignoranta. Incet incet lumea nu mai evolueaza deloc. Oamenii nu mai citesc, nu se mai informeaza. Devin infocati pe subiecte despre care nu stiu nimic. Citesc/Aud o stire in ziar/la tv de 50 cuvinte, si sunt experti in domeniu.
De ce cei mai ignoranti dintre oameni sunt cei pe care ii auzi cel mai puternic? Pentru ca ei sunt primii care deschid gura, oamenii inteligenti fiind putin reticienti sa se afirme, mai ales inainte sa studieze problema, si sa vina cu o solutie mai complexa, mai bazata pe adevar. Pentru ca oamenilor inteligenti le este frica sa vorbeasca de frica sa nu spuna prostii. Din acest motiv lumea se ia dupa idioti, fiindca sunt cei mai infocati pe subiect, cu toate ca sunt pe langa.
Si din cauza asta, pula libertate, pula adevar, pula solutii, pula educatie, pula sanatate. Parca nu ai atatea prostii pe care trebuie sa le micro-gestionezi in societatea de astazi, mai trebuie si sa iti pui mainile in cap, sa disperi de idiotenia din jur. Sa te enervezi ca nu poti sa fumezi un joint, linistit, in parc, sub un pom, sa te gandesti la viata, adevar, dreptate, fericire, cunostiinta. In schimb auzi la stiri cum mor oameni de la alcool, violenta domestica, saracie, caldura/frig, foame, cum se injura politicienii ca nu s-au bagat cum trebe in seama unu cu altu. Cum unii trag cu pusca in blocurile vecine doar pentru dixtractzie maxxima!!
Fa ceva! Da.. fa ceva.... noroc cu asta. Stai linistit in banca ta, cu vise si sperante ca poate.. poate.. Si timpul trece.
Mai citeste o carte. Daca nu din placere, sau sete de cunoastere, macar din frica sa nu te alaturi gloatei de imbecili.
Doar o observatie.
Idei? Comentari? Vorbestiprostii-ari?
poate ca-s prea optimist eu (desi de obicei nu-s), dar nimic (sau sa zicem, mai nimic) nu m-a impiedicat vreodata sa fumez un cui sub un pom. libertatea e ce faci tu, nu ce iti spune altul sa faci..
din cate stiu storm crow are (sau avea) cont pe acest forum. si bineinteles avea si thread cu lista.
uite si lista:
https://www.icmag.com/viewarticle.php?articleid=1422
btw, sa postam pe forum o lista postata de cineva altundeva inseamna sa plagiem. adica trebuia s-o intrebi pe storm crow, nu pe noi, daca-i ok sa pui lista aici.
Imi place ca discuta toate aspectele pozitive, sau negative pe termen scurt, si lung. Practic ce intereseaza pe majoritatea.
Cred ca e pe departe cel mai studiat "medicament", planta din toate timpurile !
Ce e drept mai mult pozitive pentru sanatate, si mai putin pentru memoria pe termen scurt.
cat despre regenerarea neuronilor, s-ar putea sa fie mai mult vorba despre o "reconectare" a neuronilor. regenerarea neuronilor e foarte rara.
multumesc pentru raspuns in primul rand.
ce merge mai bine pentru voi, indica, indica dominant, hibrid echilibrat sativa-indica sau sativa dominant?
daca mai crezi ca ar fi ceva de adaugat, ce ne poti spune ar fi super, daca nu discutam mai mult cand vei putea intra pe chat sau primi mesaje private.
take care!
Presupun ca toata lumea stie mult prea bine ZIDUL de care te lovesti cand incepi sa explici cuiva despre marijuana, de ce e buna, de ce fumezi.
E greu pentru ca nu au rabdare, creierul lor intra pe pilot automat pentru a incerca sa se protejeze de ceea ce nu inteleg, le este frica sa intre intr-o lume noua, sa recunoasca ca pana acum au fost in umbra. Acum depinde, sunt oameni si oameni, unii pot fi mai dechisi decat altii, depinde si de gradul de inteligenta si curiozitate al fiecaruia, precum si de cat de conservator este.
Personal, cred ca o tenta de abordare mai lights cand vorbesti despre marijuana medicinala este sa nu mentionezi cuvintele marijuana, cannabis, iarba etc. atunci cand incepi discutia. Sa nu mentionezi planta despre care vorbesti. In schimb vorbesti de efectele ei, cum te poate ajuta, cum poate sa iti regleze starea de bine, cum poate sa te ajute sa nu mai suferi(pentru cei bolnavi) si cum NU ESTE TOXICA.