DcSantos
Active member
mai zic cateodata ce stim oricum cu totii dar ce sa-i faci..)Asa este , lucrurile pot fi suficient de diferite la un grow pentru muguri...si un curing " a la cart ".
mai zic cateodata ce stim oricum cu totii dar ce sa-i faci..)Asa este , lucrurile pot fi suficient de diferite la un grow pentru muguri...si un curing " a la cart ".
Ce-i ma leusteanu ala ..............
Tu poti sa cresti alea cum cresc pensionarele de la mine de la bloc plante direct in fata usii la bloc ca nu isi da nimeni seama, ti le si uda femeia de serviciu pana sa intre in floare!!!
Inca mai umbla popa cu boboteaza in romania? Ba sa-mi trag palme, suntem inapoiati tare!
Bineinteles , sigur ca da .....dar mai tarziu dupa ce se face mare........te sun eu cand e gata.@budstealth dar daca iti cerea vreo matusica floarea asta sa planteze si ea? ce ai fi zis?
Cand incearcă clanța deja îs nesimțiți!))))Acu vreo 6 ani mi-a intrat cu forta in casa si a plecat cu suturi in cur, m-am trezit cu el in sufragerie ca era usa deschisa la intrare.
Acu un an acelas popa mi-a batut la usa iar si cand ma vazut s-a tirat
Nu ma deranjeaza prea tare traditiile astea dar sa intri cu forta la om in casa e ultima garoiala!
Suna ca "Povestea unui om lenes" varianta cu puieti de nuc! Da germinati is puietii?)Orice scenariu in care intrusu' si-o ia peste bot ma incanta. In special popa sau garcea...
Cu matusa o rezolvi usor: ia seminte de leustean si daca cere, serveste-o cu draga inima.
Mi-a cerut si mie un vecin pui de la nucul meu al falnic si productiv. Generos, i-am oferit nuci pt germinare.
Le-a refuzat si mi-a zis ca prefera puieti... (adica in loc sa infiga-n nisip ud nucile alea, tre' sa astept eu sa germineze vreo doua - trei ratacite, apoi sa sap, sa scot si sa-i duc puietii. Nesimtit!
In loc sa-l fut in gura cum ar face orice om normal aruncandu-i nucile-n cap, i-am zambit si promis puieti.
Acum am la germinat niste hidosenii de nuci cat ghinda care provin dintr-un nuc scheletic de pe coclauri.
Vb aia, ai grija ce-ti doresti.
Orice scenariu in care intrusu' si-o ia peste bot ma incanta. In special popa sau garcea...
Cu matusa o rezolvi usor: ia seminte de leustean si daca cere, serveste-o cu draga inima.
Mi-a cerut si mie un vecin pui de la nucul meu al falnic si productiv. Generos, i-am oferit nuci pt germinare.
Le-a refuzat si mi-a zis ca prefera puieti... (adica in loc sa infiga-n nisip ud nucile alea, tre' sa astept eu sa germineze vreo doua - trei ratacite, apoi sa sap, sa scot si sa-i duc puietii. Nesimtit!
In loc sa-l fut in gura cum ar face orice om normal aruncandu-i nucile-n cap, i-am zambit si promis puieti.
Acum am la germinat niste hidosenii de nuci cat ghinda care provin dintr-un nuc scheletic de pe coclauri.
Vb aia, ai grija ce-ti doresti.