budstealth
Active member
Deocamdata sa ne pastram sanatosi pana se coace recolta cu seminte si acest grow sa se finalizeze cu succes si vom vedea.Nici nu stiu inca cam cate seminte vor fi mai ales ca planta nu este mare (nici nu am vrut asta ) pentru-ca tot ce este mare atrage atentia.Pozele astea si promovarea pe internet nu ii strica din stealth? E o poveste frumoasa, recunosc, as vrea sa o vad pusa in aplicare la scara macar de grow personal de catre cineva. Daca mai e sa fie si multumiti oamenii de rezultat ca si yeld si high cu atat mai bine. Nu e ceva pt oricine, aia e sigur. Asa ca nu m-as teme ca devine atat de cunoscuta incat o cauta garcea si pe asta, chiar daca seamana mai putin a iarba. Dupa parerea mea, stealthul conteaza doar la fata locului, si chiar si cea mai buna camuflare doar adauga inca putin la sansele de reusita. Practic, mai repede gasesti un grow ca vezi ca e zona deranjata, sau ca cineva are comportament suspect (ingrijeste plante pe camp), decat ca iti sare "iarba" in ochi asa de la distanta.. apoi, daca e celelalte, si toamna ramane verde, cand totul e galbui in jur, nu stiu cat te ajuta forma frunzei, in momentul ala. Deaia zic, e mai stealth, dar nu e asa wow incat sa zici ca aialalta e gasita ca are frunza clasica, si asta nu ai nici o sansa sa o gasesti. Trebuie jucat bine tot ansamblul asta ca sa fie stealth cu adevarat. Daca a ajuns cineva atat de aproape incat sa diferentieze forma frunzei clar, e cumva prea tarziu in majoritatea cazurilor. Drept urmare pretul nu ar trebui sa fie nici el mult mai mare decat restul semintelor.