What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Un Out. destinat semintelor a unui stealth cannabis din lume.....SUBTERFUGE #1 (IBL)

budstealth

Active member
Una singura.............oricum vor urma in cativa ani puhoaie de tulpini bastard...mai ales in USA....pana vor ajunge si in magazinele online din Ro va dura ani.Dar eu voi fi pe faza......cu noile noutati noutati ce vor veni.:dance013:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da exista si vreuna care da recolta normala (buzi mai mari sau macar mai lungi ca la strainurile normale) si nu buzi de aia de juma de gram cum se vedem in pozele puse pe aci? Apoi, cum e la high, cumparativ cu ceva normal, mediu...?

budstealth

Active member
Da exista si vreuna care da recolta normala (buzi mai mari sau macar mai lungi ca la strainurile normale) si nu buzi de aia de juma de gram cum se vedem in pozele puse pe aci? Apoi, cum e la high, cumparativ cu ceva normal, mediuMugurii din imagine sunt mici
Mugurii din imagine sunt mici din cauza polenizarii, am scris in pagina 2 ca o femela bine polenizata nu mai dezvolta buzi mari ci se axeaza pe seminte.Oricum aceste tulpini stealth sunt facute pentru culturi furtive , discrete si fara sa abata atentia.Daca femela nu-i polenizata va dezvolta muguri frumosi , dar fara afi o planta de mari dimensiuni . Cei care cauta plante mari , ce produc greu ......astea nu sunt pentru ei.In rest nici eu stiu alte detalii , este pentru prima data cand cultiv asa ceva , ama vazut in schimb pe alte forumuri diversi crescatori ....vezi imaginile de jos.

Attachments

• 5ddeb2881c01583f8aa19f6bb1a85903872eb423.png
    5ddeb2881c01583f8aa19f6bb1a85903872eb423.png
    391 KB · Views: 98
  • ba93164eadbd732d67b5e5fe1242ae3960768769.png
    ba93164eadbd732d67b5e5fe1242ae3960768769.png
    414.6 KB · Views: 103

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Stai c-am fumat neshte sugar leaves de la Purple Bud si m-am pierdut p-aci cu ochii-n "leustean" realizand ca-l pot creste-n jardiniera printre lavanda, menta si alte dracovenii.. :biggrin: didraro (care stie!) se jura ca-i busuioc grecesc... :good:
Ii fac un ghiveci sa-i separe radacinile de restu' gloatei si-l ingrop printre balarii frumos mirositoare, cu adapatoare pe fund, autopot sau cum ii zice (ce spart is :LOL: )
Un Silverback germinat si vegetat indoor pana-n sapt 2-3 de flower, scos afar' prin aprilie...
King Kong is daca-l fumez p-ala. Sau KnockOut, nu stiu, e ceva cu k... :laughing:

l.e.
Ala din stanga e bun pt mine ca n-arata a nimic. Inseala si ochiu' priceput. Mersi didraro :tiphat:
Cel din dreapta e superb da' forma-l tradeaza, ca arata ca bud-ul clasic, doar frunzele-s diferite.

Last edited:

budstealth

Active member
Aici am gasit 2 foto cu autobastard 1.0 pe forumul reddit si un comentariu chiar aici pe icmag care zice asa :
Auto Bastard 1.0

Mă bucur cu adevărat de această plantă mică. Mai am câteva săptămâni pentru a se înmulți. Miroase grozav, are un funk dulce de bomboane și foarte rășinoasă.

Cu siguranță nu ar crește pentru randament, mutația + gena auto duce la o plantă mică. Spunând că îmi place și că am planuri mari de reproducere.

Atasamente​

Attachments

• adna36jyj1h61.jpg
    adna36jyj1h61.jpg
    169.7 KB · Views: 81
  • vuv67oqyj1h61.jpg
    vuv67oqyj1h61.jpg
    215.2 KB · Views: 79

budstealth

Active member
Freakshow este o alta tulpina mutanta , creata de Shapeshifter cu frunze asemanatoare ferigii sau pelinului...am pus 2 foto jos! Am avut ocazia sa sa vad cu ochii mei si sa ating niste rasaduri de Freakshow in varsta de aproape o luna , dar cand freci tija plantei si mirosi degetele......cannabis in toata regula plus ca atunci cand intra in floare te da de gol.Ramane totusi o tulpina potrivita pentru indoor si cultura de guerilla extraurbana ,cultivata pe terenuri publice departe de proprietatea ta in timp ce cannabisul bastard ramane o tulpina stealth excelenta pentru culturile furtive de guerrila urbana , in proprietatea ta , pe balcon ,pe terase sau in gradina printre alte plante.

Attachments

• Freakshow-Strain-Outdoors.jpg
    Freakshow-Strain-Outdoors.jpg
    185.7 KB · Views: 84
  • Freakshow-Outdoor-scaled.jpg
    Freakshow-Outdoor-scaled.jpg
    817.2 KB · Views: 84

didraro

Active member
Foarte tare! Daca vorbim de siguranta, sincer nu mi se pare mult sa dai 100 ron pe o samanta...mai ales ca daca efectele sunt aceleasi ca si la iarba normala. Oricum, felicitari @budstealth pt initiativa si mult succes cu grow ul!

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Foarte tare! Daca vorbim de siguranta, sincer nu mi se pare mult sa dai 100 ron pe o samanta...
Mie da, mai potrivit pt romanica ar fi 50 lei samanta, mai ales ca nu exista feminizate.
...mai ales ca daca efectele sunt aceleasi ca si la iarba normala...
Asta nu stim inca, noi am pus intrebarea. Direct. De doua ori. Asteptam raspuns...

budstealth

Active member
Mie da, mai potrivit pt romanica ar fi 50 lei samanta, mai ales ca nu exista feminizate.

Asta nu stim inca, noi am pus intrebarea. Direct. De doua ori. Asteptam raspuns...
Nici 50 si nici 100 ci 20, mai exact 500 ron pentru pachetul de 25 seminte inclus si transport prin curier , eu zic ca este just si nespeculativ.

budstealth

Active member
Un pachet de seminte regulare , dupa parerea mea trebuie sa contina minim 20 seminte (sunt multe banci care vand asa) din motiv ca ofera totusi un prag de confort Nu stii raportul precis de cate femele ai in pachet , aceste seminte germineaza mai greu decat cele normale ( poate dura si 14 zile) ,mai faci oe ici pe colo poate o greseala si dintr- un pachet de 10 seminte , cu ce mai ramai? Unul de 25 ofera siguranta ca si daca gresesti si daca scapi din mana senintele si vreo doua au cazut fix in sifonul de pardoseala din rasaduri mai mananca pisica 2 tot ramai cu ceva si nu ai senzatia ca ai aruncat niste bani pe geam.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Totusi pt vanzari si stocking 5 pachete de 5 si oferta la 5 pachete stau mai bine in stoc, si produc mai mult per unit. Asa ai putea vinde si 100 la pachet, problema e cine da atati bani ca sa probeze ceva nou (pe langa cine da atat per samanta). Sa fim seriosi, pt romania, si 100 lei per pachetul de 5 seminte regular e mult. Nu stiu cat mai e un seed fem de la o firma buna acum, da is destul de sigur ca e mai putin de atat. Oriceai face tu, nu poate sa coste dublu cat costa la o firma cu ceva renume si experianta in spate, oricat hype ar fi la mijloc. Ma rog, poate sa coste si mai mult de dublu, nu inseamna ca piata il accepta la nivelul ala de cost. E o diferenta intre a vinde 5 cateva pachete pe an la pasionati sau a vinde sute sau mii la orice grower.

budstealth

Active member
Totusi pt vanzari si stocking 5 pachete de 5 si oferta la 5 pachete stau mai bine in stoc, si produc mai mult per unit. Asa ai putea vinde si 100 la pachet, problema e cine da atati bani ca sa probeze ceva nou (pe langa cine da atat per samanta). Sa fim seriosi, pt romania, si 100 lei per pachetul de 5 seminte regular e mult. Nu stiu cat mai e un seed fem de la o firma buna acum, da is destul de sigur ca e mai putin de atat. Oriceai face tu, nu poate sa coste dublu cat costa la o firma cu ceva renume si experianta in spate, oricat hype ar fi la mijloc. Ma rog, poate sa coste si mai mult de dublu, nu inseamna ca piata il accepta la nivelul ala de cost. E o diferenta intre a vinde 5 cateva pachete pe an la pasionati sau a vinde sute sau mii la orice grower.
Nici nu cred ca ar fi bine sa ajunga chiar la orice grower , pentru ca noutatea de stealth se diminueaza . Acum este o noutate , dar daca chiar toti ar avea-o , garcea se prinde si el .....si pacat !! Asta trebuie sa fie o discretie aflata la dispozitia celor care inteleg importanta si nu la dispozitia tuturor cocalarilor.

DcSantos

Active member
Nici nu cred ca ar fi bine sa ajunga chiar la orice grower , pentru ca noutatea de stealth se diminueaza . Acum este o noutate , dar daca chiar toti ar avea-o , garcea se prinde si el .....si pacat !! Asta trebuie sa fie o discretie aflata la dispozitia celor care inteleg importanta si nu la dispozitia tuturor cocalarilor.
Wtf?! Care e grower stie si cunoaste ,o fi el stealth dar cum zicea si piramidon un ochi format greu il pacalesti si mai ales in late flowering cand forma budului il da de gol si nu frunza..

budstealth

Active member
Wtf?! Care e grower stie si cunoaste ,o fi el stealth dar cum zicea si piramidon un ochi format greu il pacalesti si mai ales in late flowering cand forma budului il da de gol si nu frunza..
Prin controlul cresterii , fortata sa creasca mai mult lata decat inalta (cum ar fi o tufa de lavanda) , amestecata printre flori ce infloresc toamna in diverse culori si forme plus un miros lipsit de acel iz specific , va spun cu siguranta ca nu se prinde nimeni.La sfarsitul acestui grow , dupa ce curat totul voi demonstra asta.Imaginile cu sbterfuge afisate , au fost culturi indoor , unde crescatorul nu sa interesat de camuflaj si nici nu incercat sa modifice forma.Privind o astfel de imagine si stiind acum ca e cannabis iese in evidenta , dar sa o vezi amestecata printre alte plante si cu forma contolata trece cu brio testul stealth.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pozele astea si promovarea pe internet nu ii strica din stealth? E o poveste frumoasa, recunosc, as vrea sa o vad pusa in aplicare la scara macar de grow personal de catre cineva. Daca mai e sa fie si multumiti oamenii de rezultat ca si yeld si high cu atat mai bine. Nu e ceva pt oricine, aia e sigur. Asa ca nu m-as teme ca devine atat de cunoscuta incat o cauta garcea si pe asta, chiar daca seamana mai putin a iarba. Dupa parerea mea, stealthul conteaza doar la fata locului, si chiar si cea mai buna camuflare doar adauga inca putin la sansele de reusita. Practic, mai repede gasesti un grow ca vezi ca e zona deranjata, sau ca cineva are comportament suspect (ingrijeste plante pe camp), decat ca iti sare "iarba" in ochi asa de la distanta.. apoi, daca e celelalte, si toamna ramane verde, cand totul e galbui in jur, nu stiu cat te ajuta forma frunzei, in momentul ala. Deaia zic, e mai stealth, dar nu e asa wow incat sa zici ca aialalta e gasita ca are frunza clasica, si asta nu ai nici o sansa sa o gasesti. Trebuie jucat bine tot ansamblul asta ca sa fie stealth cu adevarat. Daca a ajuns cineva atat de aproape incat sa diferentieze forma frunzei clar, e cumva prea tarziu in majoritatea cazurilor. Drept urmare pretul nu ar trebui sa fie nici el mult mai mare decat restul semintelor.

Latest posts

Latest posts