ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ja nie spamuje ja zapraszam hehe... ale wiosna uderzyla, sloneczko piekne od kilku dni, temperatury powyzej 10 stopni, juz nie moge sie doczekac jak zobacze moje roslinki w ziemi a potem najchetniej bym zapadl w sen i obudzil sie we wrzesniu mam nadzieje ze wyyrosnie cos milego, aparatu nie moge tym razem zapomniec bo a tamtym roku to zjebalem sprawe a mialem co fotografowac heh.. no a co do fotek na stronce to te takie max krzaki w calosci pokazane te choinki obwieszone pierwsze w kolejnosci jakos tak to mojego ziomka, sporo sie napracowal, ale towar byl przedni
wszyscy teras szykujcie aparaty fotograficzne. zdjencia so warte 1000 slow.
odmiany,jaka byla pogoda..... to so dobre informacje.
ktos musi odtwozyc nowy thread o polskim outdoor.
cos sie pojebalo tutaj w IC.
gdzies zginol muj ostatni post.
no to jeszcze ras.
mam jusz 10 kwiatkow na podwrku. wszystko rosnie bardzo ladnie. moze jescze dodam pare ale musze znalesc dobre nanie miejsce. niedlugo zrobie zdjencia. pogpda jak narazie jest zemno.
wiekszosc kwiatkow to nirvana top 5 mix. pare skunk#1 i troche moich nasion. mysle ze cos z tego bendzie aby tylko nikt nie znalazl
no strasznie sie pojebalo bo moj post tez zniknal, no ale ja w takim razie tez jeszcze raz... ja tydzien temu wysadzilem wykielkowane nasionka, niestety nie mialem jak zrobic sadzonek ale mysle ze bedzie ok, za tydzien jade sprawdzic co wyroslo... z 6 roznych odmian posadzilem, wszystkie outdoor wiec powinno byc ok
no zajebiste, niestety moje poszly w pizdu, nie mialem zbytnio czasu, zjeba³em kilka rzeczy no i w sumie musze czekac na nastepne lato, zreszta pogoda w polsce teraz strasznie chujowa...
szkoda szkoda... ale tak to czasem jest.
ja tesz prawie wszystko co napodworku szlak trafil. za rok jeszcze ras i moze wtedy. daje tutaj pare zdjenc z mego indoor. powodzenie
napewno ci to fajnie wyrosnie.
ja mam tylko jeden co zostal na podworku
niedlugo pokaze,niewiem tylko czy niejest zaduzo w cieniu. zobaczymy. ale twoje to napewno jusz sie pokazujo, napewno zdozysz do jesieni. bendziesz mial super kwiatki ja widze.
Dzieki
Wiekszosc moich roslin pokazala juz preflowery, ale kilka odmian (Sweet Cindy 99, LSD, Cinderella99, OzBubble) jeszcze nie ujawnily swojej plci. Mam nadzieje ze dojda przed przymrozkami
Siemanko wszystkim
Wysz³o, ¿e do was do³±czê
£adne krzaczki Thor - jak ju¿ zakwitn±, to bêd± jeszcze bardziej ciekawe
Ponad tydzieñ temu zacz±³em swój pierwszy w ¿yciu sezon indoor z Northen Lights i Misty. Robiê b³êdy jak ka¿dy pocz±tkuj±cy, ale szybko siê na nich uczê i mo¿e nied³ugo, kiedy zdobêdê cyfrówkê, te¿ bêdê móg³ wam pokazaæ swoje zió³ka
Fajnie, ¿e mamy gdzie pogadaæ...
P.S.
Hot Cargo, udzielaj siê nadal na Hyperreal - takiego cz³owieka jak Ty tam w³asnie trzeba
widze ze trafiles tutaj.
ja bende dowaz tesz zaglondal.pomoge wam jak tylko moge. cholera glowa tylko boli jak po polsku musze duzo pisac. ale powoli sie przyzwyczajam hahaha.
cienszko cie tutaj przyczytac bo niema polskich liter.
lowie2k4
all the guys above live in poland they grow outdoor very well there.
Czesc HC
Noo, 20 lat poza Polska - jak piszesz, to potem trzeba sie troche wysilac zeby sobie przypomniec ojczysty jezyk, ale im dalej tym prosciej. Nie bede ukrywal, ze ciekawi mnie w jakich okolicznosciach opusciles kraj...
Pisze juz bez polskich liter, zeby mozna to latwiej odczytac (a na forum Hyper'a widzisz polskie font'y?)
Twoja pomoc sie bardzo przyda
P.S.
Niezle macie to forum...
A w porzadku Dziekuje a co u ciebie?? Ja zyje nadchodzacym sezonem. Dzisiaj pogrzebalem w piwnicy i w sumie nic niebede musial juz kupowac w przyszlym roku. Moja mama kiedys miala ogrodniczy. I mam okolo 30litrow obornika Wiem ze pomidory rosly na tym swietnie. Znalazlem tez duzo ziemi do kwiatow bedzie z 200litrow no i z 10 litrow dolomitu plus caly karton Biohumusu. Ciekawe czy Bihumus ma jakas date przydatnosci? Ja na opakowaniu nic niemoglem znalezc na temat. Zamowilem sobie z internetu Saperke(Mala lopata dla wedkarzy itd) powinienem ja dostac w tygodniu wiec bede mial co porobic pojde na spoty przekopie ziemie pousuwam chaszcze zbedne. Musze tez z siekierka sie przejsc na jedno miejsce Bo znalazlem calkiem fajnego spota. Rosna tam narazie pokrzywy dosc duze i takie drzewka 3-4 metry wysokie Wytne tam male poloteko I Pousuwam czesc tych drzewek zeby roslinki mialy dostep swiatla. Strasznie niemoge doczekac sie sezonu. Jeszcze musze seedsy zalatwic Niewiem jak wytrzymam zime bo niebedzie nic do roboty