What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

τρέχουσα καλλιέργεια-1x Άγνωστης προέλευσης σπό&#9

Status
Not open for further replies.

nimdaMitsos

New member
ο καιρος μαμιεται λιγο στα μερη μου..ηλιοφανεια για 2 ωρες σημερα μονο φουλ βροχη τις τελευταιες 3 μερες.τι γινεται με την κοριτσαρα;;χαιρετισμους σε ολους

L

LocoEzon

ο καιρος μαμιεται λιγο στα μερη μου..ηλιοφανεια για 2 ωρες σημερα μονο φουλ βροχη τις τελευταιες 3 μερες.τι γινεται με την κοριτσαρα;;χαιρετισμους σε ολους

Και εδώ πέρα μια από τα ίδια ο καιρός(4 μέρες βροχή ασταμάτητη,καθόλου ήλιος,χαμηλές θερμοκρασίες,υψηλά ποσοστά υγρασίας).Aπό αύριο αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός εδώ...:woohoo:
Η γυναίκα είναι μια χαρά,αρχίζει και αυξάνει κατά πολύ την μυρωδιά της και μου θυμίζει λες και μυρίζω κάποιο φρούτο.Πιστεύω και που κρατιέται στην "ζωή" με 4 ώρες ήλιο μονάχα είναι αρκετό.

L

LocoEzon

ektos topic:tiphat:
to 4@@.gr itan upokatastato...gia osous den gnorizoun, yparxoun kai kapoioi kanones pou kalo einai na diabastoun,prokeimenou na menei katharo,taktopoiimeno kai leitourgiko to forum..:)

Καλησπέρα tjo.
θα ήθελα να μου πεις αν γίνεται να διαγράψω τις φωτογραφίες μου και τα ποστ μου πρώτου κάνω διαγραφή τον λογαριασμό,γιατί απ'ότι είδα δεν γίνονται διαγραφή παρά μόνο τα στοιχεία μου.

tjo

life gardener
Veteran
Καλησπέρα tjo.
θα ήθελα να μου πεις αν γίνεται να διαγράψω τις φωτογραφίες μου και τα ποστ μου πρώτου κάνω διαγραφή τον λογαριασμό,γιατί απ'ότι είδα δεν γίνονται διαγραφή παρά μόνο τα στοιχεία μου.

kalispera loco.
an theliseis na sbiseis i na allakseis post mporeis na kaneis edit se auto
kai na kaneis oti theleis.

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
twra teleftaia alaksan kapia pragmata sxetika me to edit, sbisimo acc ktlp..mexri na gineis member(50 post + 1 ebdomada) den boris na kaneis edit oute na sbiseis!
Tha prepei na epikoinoniseis me enan apo tous admin kai na tous peis ti akrivos thes na sbisti!
:tiphat:

L

LocoEzon

Καλησπέρα

R0c0u_zpsf994a136.jpg

qEl1w_zps83182d81.jpg

wzwDr_zps92e33ecd.jpg

wJiC4_zps456aecd6.jpg

nM3yh_zps05a21c35.jpg

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
ομορφιές :cool: σικάτη η κυρία Loco...σε πόσα λίτρα χώμα απλώνει τα πόδια της;

L

LocoEzon

ομορφιές :cool: σικάτη η κυρία Loco...σε πόσα λίτρα χώμα απλώνει τα πόδια της;

σε 25L :biggrin:

ντενεκές γκρόου χωρίς λιπασματα :tumbleweed:

μινιμαλισμός :tiphat:

Για σου ρε τρελέέέέέέέ

Ελπίζω σύντεκνε κάποια στιγμή να αξιωθούμε και να βρεθούμε από κοντά να ανταλλάξουμε ιδέες!!

G

goagiil1

Ωραιος τρελοEzon...Kαλα πιωματα :plant grow:

Aντε να μαζευομαστε ολοι σιγα σιγα...

Εχουμε αφησει πολλα στην μεση... (grow's , leds, ΑΣΤΗΡ)

ΥΣ* αυτο το φορουμ εχει και γαμω τα εικονιδιακια...(smilies πως λεγονται τελος παντων)
nai oloi edw sixa sixa. re paidia exei kanenas ta pos me tis asthenies plizzz eimai se kofiko simio

P

picolada

ειμαι και εγω εδω!
καννα..:dance013:
loco καλη συνεχεια ρε συ!

L

LocoEzon

picolada has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

:biggrin::biggrin:

P

picolada

εγω το πηρα και δεν μπορω να σου στειλω γιατι εισαι γεματος..:biggrin:

L

LocoEzon

Day: 29:09:2012
170 ημέρες σύνολο εν ζωή το Φρούτο!
:woohoo::tumbleweed:

1.jpg

3_zpsb3db515e.jpg

4_zps6b3e3dc5.jpg