What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

τρέχουσα καλλιέργεια-1x Άγνωστης προέλευσης σπό&#9

Status
Not open for further replies.
L

LocoEzon

Day: 2:10:2012
173 ημέρες σύνολο εν ζωή.

Επειδή δεν πρόλαβε να τελειώσει με αυτό το φεγγάρι ,θα κοπεί στο επόμενο (αρχές Νοέμβρη). Λοιπόν θέλω μια γνώμη,επειδή δεν έχω ρίξει κανένα λίπασμα του εμπορίου μέχρι τώρα,πιστεύετε αν αγόραζα ένα λίπασμα (Atami Bloombastic) και το δούλευα γι'αυτές τις 3 - 4 τελευταίες βδομάδες θα δω κάτι καλύτερο ως προς το αποτέλεσμα?:tiphat:

Σημερινές φωτογραφίες :smokeit:

02102012120.jpg

02102012119.jpg

02102012124.jpg

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
to mono pou boreis na perimeneis apo to bloombastic gia afto to xroniko diastima, einai mono ligo parapanw rezini! kata thn gnwmh mou den aksizei
ta lefta...ase to xwma na psilostegnwni prin to potisma, tha exeis to idio apotelesma!
:joint:

C

Costas

Καλησπέρα στην παρέα Loco σήμερα σκεφτόμουνα την τενεκεδένια κουκλάρα σου τι να έχει απογίνει και σας βρήκα εδώ. :)

L

LocoEzon

Costas??:thinking:

Καλωσόρισες στο φόρουμ ,η "κουκλάρα" είναι μια χαρά και φουντώνει τις μυρωδιές της καθώς πλησιάζει προς το τέλος της! :smokeit:

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
pou pigan oi foto? kai panw pou imouna etoimos na tis tin peso tis kouklaras...paaartakias ee? skepsou ligo kai mas tous idonoblepsies :p

O

orfeas

Καλημέρα Λόκο!

Για τον τενεκέ μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω δει ποτέ 25λιτρο...

Όσο για την κυρά σου, τι θα πει δεν πρόλαβες το φεγγάρι; Στη λίγωση είναι, κι είναι καιρός για τρύγο. Άσε που η κούκλα φαίνεται πανέτοιμη...

Loco κόψε την άλλη βδομάδα που θα είναι σκοτάδι όπως λέει και ο Ορφέας...
Εγώ εχθές έκανα μια τελευταία επιθεώρηση στο i pot , έβαλα και μερικά καρφάκια για χάρη των παλιών ημερών και μεθόδων και από Δευτέρα ακονίζουμε το leatherman.btw,ξέρεις κανείς εδώ μέσα που μπορώ να βρω πληροφορίες για το πως ακονίζουμε leathermann και τι τρόποι υπάρχουν για να το καθαρίσω λίγο...

@Ορφέας Συμφωνώ με αυτά που επισήμανες στο μήνυμα σου.Έχουμε όλο το χειμώνα μπροστά και κάμποση φούντα, κάτι καλό θα βγει....Καλημέρες!

tjo

life gardener
Veteran
ki mena etoimi mou fainetai..tsekare tous krustallous kalutera gia na eisai sigouros.:)

kala to allo stis fotografies einai kai gamo:watchplant:

C

Costas

Costas??:thinking:

Καλωσόρισες στο φόρουμ ,η "κουκλάρα" είναι μια χαρά και φουντώνει τις μυρωδιές της καθώς πλησιάζει προς το τέλος της! :smokeit:

...λογικό να απορείς, δεν έγραφα, απλά παρακολουθούσα με σασπένς το grow σου με όλα τα διάφορα που σου τύχανε και νιώθω μια οικειότητα.....στην πορεία θα γνωριστούμε καλύτερα και με σένα και με όλους,don't panic, μιας και γρήγορα θα μοιραστώ μαζί σας το πρώτο μου indoor με τέσσερα 44feminized, ήδη είναι στον δεύτερο μήνα. Καλή συνέχεια bro!

p.s. asxeto, alla to nick name mou mporw na to allaksw; :p:tiphat:

L

LocoEzon

Day: 5:10:2012
176 ημέρες σύνολο εν ζωή.

Υπομονή! :plant grow::shark:

05102012126-1.jpg

C

Costas

σχεδόν μισό χρόνο την ταίζεις Loco...ούτε διατροφή να της έδινες...χ.α.χα.χ.....μπράβο πάντως που αντέχει χωρίς λυπάσματα και τα φύλλα σου κρατάν ακόμα το χρώμα τους. Τελικά τι ήταν αυτό που το έκανε να μη θες λύπασμα, το καλό χώμα, η σκουριά του τενεκέ; Τι πιστεύεις;
Θέλουμε και report από τα άλλα τα "ξεχασμένα" που είναι έξω.....τι σοκ όταν τα είδα-είδαμε ......μιλάμε ότι τον κορμό τον ρίχνεις και στο τζάκι......χ.α.χ.α.χα.....καλή παρασκεύη να χετε πάω να τα βάλω μέσα τα κοριτσόπουλα και να τα πω κάνα τραγουδάκι μπας και πάρουν λίγο ακόμη......έρωταςςςςςς!!!!!!!!!

O

orfeas

Α 'ρε Λόκο, πάνω που δεν άντεχα να βλέπω αυτό το "τρέχων" και ήθελα να σου ζητήσω να κάνεις την διόρθωση:biggrin:

L

LocoEzon

Καλησπέρα.
Λοιπόν το μπαλκονάτο θα το κρατήσω μέχρι Νοέμβριο τελικά.
29 Οκτωμβρίου έχει πανσέληνο...Τσέκαρα τους κρυστάλλους μιας και ήρθε το προϊόν και είδα ότι ακόμα δεν είναι στο στάδιο που θέλω..

@Κώστα όσο για τα ξεχασμένα που λες,κόπηκαν όλα πριν 4 μέρες!
Το ένα Fruit Spirit με τον κορμό "θηρίο" που είχε,χρειάστηκαν 9 τσαπίες για να βγει από την γη!

Υπολογίζω γύρω στις 23 ουγγιές :headbange

L

LocoEzon

Αρχίζω πάντως το φύλαγμα από τώρα διότι έρχεται "παγωμένος χειμώνας" εδώ στα βουνό χωριά!:friends:

Καλή δύναμη σε όλους !

07102012131.jpg

[YOUTUBEIF]BPTarwwaks[/YOUTUBEIF]

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts