agios antonios
Member
Πότε είπαμε ότι τρυγάμε; στη λίγωση ή ;
Χαίρε καρουλιωτη!
Ομορφιές,ομορφιές...
Την γιγαντομορφη την παναμαλω την έφαγε όλη ο μύκητας?όχι τέτοια μαντάτα ρε γαμωτο,πίκρα.
Τα καρουλιωτικα είναι τα παραπανω ε?
Φαίνεται να θέλουν ακόμα κάμποσο καιρό..
Τα ανθη του μοιάζουν με ένα απ τα φαινο του χαμουτζιδικου ibl,σχεδόν αλεποουρατα..
Το Καλαμάτα cross φαίνεται να κοντεύει πάντως,κάτι που προς τα εδώ δεν συμβαίνει τόσο νωρις.
Στούπα στα ρετσινια είναι το άτιμο..
Κανα άρωμα μετέφερε μας γέροντα,τα όντα τι εκπεμπουν?
Που τη βρήκες τη φαιά σήψη ρε Σαντάμ;;;
Κάτι σιήλιοι την έσερναν στα καντούνια...
Πότε είπαμε ότι τρυγάμε; στη λίγωση ή ;
στη λίγωση, ναι! στη γιόμωση τον χώνουμε!
Εν τω μεταξύ σου θυμίζουν τίποτις οι φωτό;
Ορφεύς
Orfea Negro ?Μπα...
Δεν έχω καλό μνημονικό αλλά έχω μια τζαμντελω ... δύσκολο βέβαια να κοπεί σε αυτή τη λίγωση.10 Οκτώβρη και σταλιά βροχή... Το δε Μαλάουι μάλλον θα πάει μέχρι το Πολυτεχνείο
φαίνεται ότι αντιμετωπίζω ένα δίλημμα ως προς το θέρο, δηλαδή βλέπω αυτές τις φούντες να έχουν καφετιάσει όλους τους στήμονες ή άλλως πιστόλια αλλά δε βλέπω μελιά πουθενά κι αν υπάρχουν κάποια είναι ελάχιστα γι' αυτόν το καιρό...
Εν τω μεταξύ λένε ότι από Δευτέρα τέρμα τα παραμύθια με τον καιρό...
Πάντως το σχεδόν πρωτοφανές για μένα είναι ότι δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ΔΕΝ είχα μούχλα τέτοιον καιρό...αυτός ο Οκτώβρης είχε χρόνια να φανεί...
Εγώ την κατέβασα την ντελικα χθες βράδυ , έρχονται μπόρες.... Εσύ βέβαια μπορείς να τις σκεπάσεις
τα ζωντανά δεν τα 'σφαξα και λέγε μ' άσπλαχνο εσού...
μόν' λίγο τσίμπησα χαμλά κάτι κλαδάκια μ'σόμετρα, μπορεί και παραπάνω...λαδιάρκααα και θα φάω πολύ γανάδα λέμε στο κούρεμα
κι ακολουθούν κι οι ελιές να δούμε τι θα προκάνουμε...
Λοιπόν η μόνη αμαγάριστη είναι η Ζαμάλω που καθημερινά μαδάει, κιτρινέλια εννοείται, και άρχισε να σφίγγει τα κορφάρια της, τουλάχιστον τα ψηλά...τα χαμλά παραμένουν μπαμπακόφουντες
Σήμερα είναι η πρώτη κανονικά βροχερή μέρα, με μια βροχή δυνατή αλλά όχι λυσσιάρα κι οι ελιές ευφραίνονται...τα ζωντανά τ' αφήνω απείραχτα κι ελέγχω κάθε πρωί...ούτως ή άλλως αυτή που θέλει κάνα δυο βδομάδες ακόμα είναι η Ζαμάλω...
Ορφεύς