παρατηρησα την κορυφη απο το HS2 πως εχει αρκετα καψιματα σε σχεση με τα υπολοιπα.. και αποτι καταλαβαινω εχεις αρκετες μερες μεχρι το κοψιμο του (15-20)..τι παιζει φιλος? για δωσε μια πενια να καταλαβουμε..καλη συνεχεια
θενξ ατμα,το HS#2 ειναι το ποιο ευαισθητο απο ολα.ολα εχουν ιδιο χωμα και τρωνε τα ιδια και ολα εκφραζοντε αλλιως,το #1 καεικε ποιο λιγο απο το #2 και το #3 ειναι ετοιμο να μαυρισει απο το αζωτο ενω τα αλλα παρα το καψειμο ειναι λαχανι.τρεια ποτισματα τωρα ριχνω μονο νερο με λεμονι και σαν να συνερχονται.
η ημερα κοψιματος αδερφε ειναι 4/20 και τα μωρα ειναι ειδη καμια 80 ημερων,ελπιζω να τα κοψω τοτε
μπαι δε γουει τα κλονια καεικαν απο το χωμα και κρυωσαν απο κατι μλκις της δεη.
τα παλευω οσα παλευονται,και πειρα καινουργια σε αλλο χωμα,κρος γιορ φινγκερς πουτος
αρτισταρα,βελουδο η ολη φαση ειναι η μυρωδια,διαβαζα οτι μυριζει καραμελωμενα κρεμμυδια αλλα ελεγα οκ,κλαιν μαιν
τωρα εχω παθει πλακα,απο εκει που ειχα τα κασερια τα κριτικαλ και το κους που ειχαν ολα μυρωδαρες,ξαφνικα κρεμμυδιλα βρωμαει!
weedo θενξ φιλε
ετσι ηρθε σε μενα καρντασι.και εφαγε και κραξιμο ο μλκας.
και η ολη φαση...τα πειραν και στραβα .
τα λουλουδια νομιζω ειναι τα ποιο κρυσταλουχα που εχω βαλει(οχι οτι εχω βαλει και πολλα)
κατα τα αλλα,μετα απο πολυ ταλαιπωρια νομιζω συνερχωνται.για να φανουν καλα(τα χαλια) πρεπει να τα βγαλω απο το ρουμ(οταν αποφασησω να τα φλασαρω μαλλον)τα τεμπερατουρια μπορει να επαιξαν ρολο στο κρυσταλο 18-22 βαραω ον,οφ
αρχισαν να παιρνουν λιγο βαρος! το καλο
και το κακο τωρα,διαβαζω αυτο(To all those out there with mysterious nutrient "deficiencies" or "toxicity," particularly with symptoms that look like magnesium deficiency:
Please check your medium and (if possible) root system with high-magnification (10X +). If you have "fungus gnats" - find one (dead or alive) and magnify it:
You just MAY have root-aphids, the best kept worst secret of indoor growing.
παω ποτιζω και βλεπω στης δυο γλαστρες #1#2 μυγακια
ε ρε γλεντια