antartist
Member
Τέλειο το scrog σου Antartist, όντως καλλιτεχνικό, το ανάποδο πότισμα που κάνεις χωρίς βύθισμα, βάζεις μια λεκάνη από κάτω με νερό και το ρουφάει ? αυτό κάνεις? Με τις μπανάνες τι γίνεται, μου έκατσε και μένα πρώτη φορά τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω, έχουν γύρη οι μπανάνες?
Που είσαι ρε Booker; Σαν να εξαφανίστηκες λίγο τελευταία...
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Το πότισμα, ναι, έτσι το κάνω...
Με τις μπανάνες δεν έχω κι εγώ μεγάλη εμπειρία. Σκέφτηκα να αρχίσω να τις ξηλώνω, αλλά αφενώς είναι λίγες και αφετέρου θέλω τα σπόρια... Εμένα βγήκαν πρόσφατα, στην 4η βδομάδα και είναι ακόμα άγουρες, δεν έχω γύρη. Υπολογίζω ίσα-ίσα μερικά σποράκια μέχρι το τέλος. Μακάρι...
Για να μας θυμίζει κι εμάς να χαμογελάμε.η πρωτη φωτο σαν σμαιλι ειναι αρτιστικ.
πολυ πυκνο παπαδιασμα το σκου
Ναι το άτιμο, ξεπετάχτηκε ύπουλα...
καλημέρα αντάρτη!
με άλλα λόγια αρχίζουν οι "φουσκοδεντριές" τώρα που μας έδειξε το καλοκαιρινό προσωπάκι του ο ήλιος και τα κορίτσια..!!
και τα δικά σου κορίτσια όμως τα "πέταξαν" όμορφα τα κρυσταλλάκια όπως βλέπω στο σκου..καλή συνέχεια και όσο για τις μπαλίτσες,αν δεν γέμισε και έχει 2-3 δεν έγινε και κάτι θα έχεις και σπόρο να δοκιμάσεις..
Έτσι λέω Weedo! Δεν ξέρω τι λέει και η υπόλοιπη παρέα...
Για τους ελεύθερους φυσικά, γιατί οι παντρεμένοι η μόνη ερωμένη που τους επιτρέπεται να έχουν, είναι η Μαρία Χουανίτα.