What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Razno

ranta

Member
Flora serijo imam tudi jaz za dwc od ostalega za hidro sem pa probal samo hesi v enem mini aero sistemu samo zato ker se je šoba manj mašila kot pri ghe. Warlock klon sem pa že držal v roki in sem si pol premislil pa vzel exile ,bomo videli počasi bo sel cvetet :)

prx

Member
Jaz sem tudi Flora GHE uporabljal in ni bilo problema. Trenutno gledam Floranova od GHE in Cellmax Hydro. Bi se dal kakšen Warlock klon dobit da bi ga uporabil za mamo.

prx

Member
OK hvala! Bom šel povprašat da vidmo, seveda rabim sam 2 klona da naredim 2 mamice ven da lahk pol naprej delam klone.

prx

Member
Se reče trgovini psychonova ? Bo treba it pogledat kakšna je ponudba, a ne dela tule ena stara ženska?

ranta

Member
To je to ,če gledaš Bp pumpo na levi je trgovina cca dvajset metrov naprej od pumpe . Drugače ni nobene table jaz sem jo prej zavohal kot videl :) V trgovini je delal en tip in je polna rastlin od mamic do klonov ,res kar dobro založena .
Vem pa da v eni katere se zdaj ne spomnem imena dela ena starejša ženska tam sem bil vendar je slabo založena imajo morda tri sorte .

prx

Member
Ma tip kak mail al pa cifro? Pa drugače prodaja različne starosti klonov ali ne? Tam ko je delala ena starejša gospa ( znala je slovensko,srbsko,nemško in angleško) je mela različne klone. Sam to je že 5 let nazaj :D

prx

Member
Sem 3x klical in se ni noben oglasil :/ ma tip kak mail al pa kej? No danes sem naročil 2 paneli 400w Diamond serial ( sem pregledal dost forumov in ni varno kupovati kitajske led panele). Zdaj gledam okrog kaj se mi splača vzeti glede HPS 2x600W ali 3x400W. Me zanima kakšen bo rezultat LED/HPS. Drugače bo pa Scrog metoda gojenja.

ranta

Member
Sem pogledal ledike , to je pa že drugo kot so bile moje kitajke. Če ti pokrijeta dve 600w vzami te ,razlika med 600 in 400 se kar pozna. Upam da boš kaj updejtal :)

prx

Member
Bojo prišle objave gor ko bom porihtal prostor in ko bo čas dopuščal ( 10-12ur šihta na dan).

P.S

Kaj v sloveniji neki na veliko štrajkajo ljude :D Avstrijci vas podpirajo!

Agropop

Member
Frendu je padel ph meter na tla pa ne dela več, a je za kokos obvezno ph meter ali lahko bp uporabljaš ghe kapljični ph tester?

ranta

Member
Moj tester je crknil po enem mescu tako da nisem nikoli uporabljal drugega kot kapljični,ko se navadiš ni treba niti barvne lestvice gledat oceniš kar od oka hehe ,sicer v dwc ampak predvidevam da za kokos velja isto .

prx

Member
Evo danes šel v Graz, rožice je veliko na razpolago tako ko je @ranta reku. Potem smo prišli v eno debato...da se pri indoor soil bol obnesejo BIO gnojila ko pa kemijska. Koliko je zdaj to res? Verjamem pa da neboš tak rože zajebat z BIO gnojilo če preveč doziraš...

slo-era

New member
prx@ to, da so bio gnojila,boljsa od mineralnih za kultivacijo v zemlji...je bučaaa
So pa boljsa za tvoje zdravje,potem je potrebno tudi nabavit substrat z organskimi/bio gnojili

prx

Member
Tudi jaz sem takšnega mnenja, tudi sam bom nabavil bio gnojila. Nočem kaditi kemije. Pred leti sem uporabljal plagron zemljo + canna bio in je bilo odlično! Mineralno gnojilo je še vsejen pred bio če gledaš na končni produkt.

Latest posts

Latest posts