SetHeh
Member
V kmetijski zadrugi kupi HORTY mikrohraniva (na dnu strani). Koliko sonca na dan pa dobijo tele tvoje rastline? Izgleda, da rastejo bolj v senčni legi, ker so tako suhe/ozke in razpotegnjene. Drugič najdi bolj sončno lego.
Ja izgleda kot,da je to problem... Kolikor sem gledal je lockout fosforja možen kadar je ph vode nad šest in pol, jaz sem pa namočil zemljo z vodo iz pipe,ki pa ima ph okoli osem, je lahko to vzrok?
Bi bila biogrena primešana zemlji fajn rešitev?hvala
pH je dostikrat vir težav, zato se temu splača posvetiti malo več pozornosti. V trgovinah z akvaristiko prodajajo raztopino "pH minus", ki jo dodaš vodi. Kupi (če še nimaš) tudi merilec za pH. Za Biogreno pa ne vem, ker nisem zasledil kakšno ima razmerje NPK. Če imaš kakšno gnojilo za cvetenje, lahko pognojiš z njim, ker ima verjetno kar precej fosforja. Jaz sem letos kot dodatek uporabljal tudi "Horty Mikrohraniva" (zadnji na seznamu) in so bile rože kar precej lepe.
pH je dostikrat vir težav, zato se temu splača posvetiti malo več pozornosti. V trgovinah z akvaristiko prodajajo raztopino "pH minus", ki jo dodaš vodi. Kupi (če še nimaš) tudi merilec za pH. Za Biogreno pa ne vem, ker nisem zasledil kakšno ima razmerje NPK. Če imaš kakšno gnojilo za cvetenje, lahko pognojiš z njim, ker ima verjetno kar precej fosforja. Jaz sem letos kot dodatek uporabljal tudi "Horty Mikrohraniva" (zadnji na seznamu) in so bile rože kar precej lepe.
Rabim vašo pomoč. Namen imam izdelavi growroom, zanima me če bi bilo 9x300w LED dost za 3x4 ?