salut.
Inafara de verificarea prin microscop, mai sunt alte modalitati prin care imi pot da seama cand planta ar fi gata de taiat ?
Plantele crescute sub forma de stres au un obicei de-a finaliza mai tarziu sau mai rapid? sau nu conteaza aceste detalii pentru final ?
Sunt nou, nu ma 'njurati. Cred ca e al 2-lea forum pe care scriu in viata mea. Am mai citit pe aici o gramada, dar pana la urma, spuneti-mi si mie, va rog, de unde poate cultiva niste seminte unul ca mine care nu a mai cultivat nimic in viata lui? Nu de alta dar am citit o gramada pe aici si sunt ceva utilizatori care vorbesc de filaje sichestii d-astea...Vreau ceva autoflower sa incerc in primavara asta poate am si eu ceva de tras la vara...Inca o data, imi cer scuze daca am postat aiurea.
Salut, am o intrebare... voi nu aveti simptome de marijuana withdrawal cand nu fumati cateva zile? Nu stiu cum sa fac pauza si 3 4 zile deoarece toleranta e foarte crescuta si nu ma mai satisface ). Cam in 24 de ore deja incep simptomele la mine si cam primul este insomnia si durerea de cap, nu am reusit de mai bine de 1 an sa fac pauza mai mult de 48 de ore , nu am putut sa trec peste...