In urma unei discutii cu un prieten a ajuns la mine informatia ca daca vaporizezi planta CBD-ul nu ar trece in vapori si ca vaporizatorul merge doar pt THC.
Evident solutia era sa fumezi sau sa consumi altfel dar nu vaporizat.
Intrebarea la care astept un raspuns de la cunoscatorii subiectului este daca e adevarata ori nu povestea asta de mai sus?
Merci.
Later edit: am gasit ceva informatii care imi raspund la intrebarea mea...
When one considers that there are at least 60 pharmacologically-active compounds in cannabis and that the aromatic terpenoids begin to vaporize at 126C, but the more bio-active cannabidiol (CBD), Cannabinol (CBN), and delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) do not vaporize until near their respective flash points: CBD 206.3C, CBN 212.7C, THC 149.3C
Intrebarea initiala era daca e adevarata sau nu povestea. Apoi m-am obosit putin sa caut si am gasit raspunsul... adica ca povestea nu-i adevarata si detaliile cu temperaturile.
Acum ca si voi sunteti deacord ma bucur
ce vaporizatoare folositi?
l.e. : myself, proud user of http://youtu.be/sOzISMDIQGc , il recomand tuturor!
Nu e un pic incomod de folosit din cauza gatului flexibil ? A venit si cu accesorii de rezerva (vasele de sticla) ?
THYME - 190 °C
Thyme has a great taste that is said to complement well with marijuana. It does create a buzz of its own. In fact, we heard that in combination with cannabis, it can make you save bud as it increases its effect. Traditionally, the herb is thought to relieve hypertensive conditions and gastric complaints.
Pfff doar ce am obs de dim , ca una din ramificati a cedat, din cauza mea bineinteles care le tot apasam in jos sa primeasca mai bine lumina celalante frunzulite de jos, ramificatia se mai tine putin ce e de facut ? View Image
Pfff doar ce am obs de dim , ca una din ramificati a cedat, din cauza mea bineinteles care le tot apasam in jos sa primeasca mai bine lumina celalante frunzulite de jos, ramificatia se mai tine putin ce e de facut ? View Image