coolbud
puffin' the herb
Lasa explo ca si tu la randul tau ai facut greseli ) Sa nu-l luam asa :| ,toti mai gresim cateodata .
O zi buna si multa bafta Cristalica !
Tu sti cel mai bine cu "greselile" , nu eviti niciuna
Lasa explo ca si tu la randul tau ai facut greseli ) Sa nu-l luam asa :| ,toti mai gresim cateodata .
O zi buna si multa bafta Cristalica !
Stiu ca nu-i bine ce fac, da' deja o arzi prea eronat. Poate ai vrut sa zici sa nu-l ia, ei, cei care-l ajuta, nu? Deschide-ti un jurnal daca ai de gand sa cresti si ramai acolo, for fuck's sake!Lasa explo ca si tu la randul tau ai facut greseli ) Sa nu-l luam asa :| ,toti mai gresim cateodata .
Sal, ce nutrienti imi recomandati? Am vaz k majoritatea de aici folosesc biobizz. Am vazut### dar is foarte scumpi. Unde as putea gasi mai ieftin pe la noi de preferat?
Vreau nutrienti organici. Multumesc
Daca nutrientii de la BioBizz sunt scumpi atunci cumpara-ti nutrienti gasiti in magazine(Chimici) , mai ieftin ca aia nu vei gasi si s-ar putea ca preturile acelor nutrienti sa fie cam la egalitate cu pretul BioBizz-ului deci you do the math.
Eu personal nu folosesc biobizz , l-am folosit doar de 2 ori si n-am fost chiar multumit.(Folosesc Advanced Nutrients)
Iti urez multa bafta.
Intreaba-ti colegii man , ar fi mai simplu.Stai as putea sa-ti dau si descrierea exacta cu cuvintele voastre "Substanta vegetala de culoare verde oliv" sau nu asa?cine imi spune si mine cate ceva despre plantele aste
Momentan vreau sa iau la ambalaj cat mai mic, sa vad cum decurge primul grow. Daca merge treaba bine (trebuie sa mearga), voi lua mai multe
Din pacate nu am drum prea curand pe afara.... :-<
A, si dc nu pot vedea jurnalele nimanui ? (