What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

MJgrow

Active member
Pai eu te intrebam cumva de alta treaba. Adica de semintele originala de la GHS. Cred ca s-a inteles din prima dar s-a deviat de la discutia initiala.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ma mira ca ca ma intrebi ce am cu boabele lor, cand eu ii spuneam omului doar sa nu piarda timpul cu boabe din un bud de ceva feminizat care cel mai probabil ii va da niste hermafroditi. chiar nu inteleg legatura. dar sa zicem..

Parerea mea despre boabele lor e PERSONALA si da, nu i-as recomanda unui prieten.
si mi-am exprimat-o chiar recent pe undeva pe forum. nu as fi vrut sa o repet si sa par ca am ceva personal cu ei. am tot incercat sa trec peste ce am auzit si citit pe aici, sa-i testez si am avut, mai devreme sau mai tarziu rezultate proaste. partea care a pus capac a fost un test recent constand in 2 crossuri cu 2 mame diferite din seminte fem, toate plantele rezultate avand coite, intr-un procent mai mare sau mai mic. (de la ocazionalul coi mai jos de bud pana la mai mult coi decat buzi). si garantez ca din mame au venit tendintele herma, ca masculul e super testat in alte crosuri si foarte apreciat.

deci, voi mai creste genetica de-asta herma pe viitor? nu
voi mai recomanda cuiva? nu cred
si nici macar nu voi mai incerca sa fac seminte feminizate dupa ce am aflat din intamplarea cu aceste testcross-uri, desi aveam totul la indemana pentru vreo 130 L de solutie de sex reversal.

DAR, chiar nu vreau sa luati ce spun eu aici de bun, e mai bine poate sa testati pe pielea voastra. unii mai au si noroc si nimeresc plante ok, iar daca nu se vrea mai mult decat ceva de fumat, si poate un mic coi ici-colo si ceva seminte in bud nu deranjeaza, nu va vor dezamagi de cele mai multe ori.

si sper ca nu voi mai fi intrebat vreodata ce am cu ei, ca deja inseamna ca profitati de bunatatea mea in loc sa dati un search.

chaosred

Member
am facut paianjeni chiar in ultimele zile de flower, bag pula. is niste creaturi mici care se plimba printre tricomi, what to do?

chaosred

Member
ma gandeam s-o tai zilele astea ca aveam multi cloudi si aparusera si ceva amber... sooo cutit time. acum ma chinui sa fac un thread, sa pun poze.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Da iama pe afara si aduna cat de multe gargarite poti si pune-le pe plante. Se vor ocupa ele de treaba (atat cat le este foame).

P.S. Niste poze cu creaturile n-ar strica, sa vada lumea de ce ar trebui sa se fereasca.

D

dragosant

Da iama pe afara si aduna cat de multe gargarite poti si pune-le pe plante. Se vor ocupa ele de treaba (atat cat le este foame).

P.S. Niste poze cu creaturile n-ar strica, sa vada lumea de ce ar trebui sa se fereasca.

Interesant sfat :laughing:

MJgrow

Active member
Nare rost acum sa adune gargarite, ca deja omul i-a pus gand rau... :D

Noteaza si tine minte pe viitor.

Asteptam poze :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
avand in vedere ca nu se mai pot fuma mugurii cu spidermites asa bine (ard nasol si auzi pocnitura fiecaruia in timp ce arde), se putea incerca si solutia cu gargarite.
dar cea mai buna solutie ar fi sa faci water extraction. asa nu vei avea treaba cu acarienii, iese un hash la fel de bun ca si atunci cand nu i-ai avea.

Skit

Member
Tocmai ce mi-au iesit din pamant 5 bucati de Lemon Skunk. Acum as vrea sa stiu cum ar fi mai corect sa procedez inainte de-a le scoate out.. am un geam si un balcon unde o sa le tin vre-o 2 sapt. pe balcon am soare direct de dimineata pana in jur de ora 18:00 si pe geam am soare direct dupa ora 18:00. voi ce ziceti, sa le tin si la soare cateva ore pe zi (daca da, cam cate) ca sa nu fie scoase prea dintr-o data afara ? in ideea de a se mai obisnui cu soarele direct.. eu unul ma gandeam sa le tin pe balcon, pentru ca e pozitia mai buna. doar ca intradevar pana in ora 18:00 e chiar destul de puternic soarele acum..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu cred ca cel mai bine ar fi la lumini macar vreo 10 zile (lumina 24 din 24 fara schimbari de spectru, asa se vor dezvolta cel mai repede si compact), apoi le scoti dimineata devreme pe balcon si le lasi pe acolo, o zi putin ferite de soare direct, urmatoarea in soare. apoi le poti muta direct afara.

nu sunt chiar asa greu de obisnuit cu soarele, arata ele mai rau primele zile pana se obisnuiesc, dar, atat timp cat au apa la indemana nu se vor ofili asa usor. adica se pot planta seara direct in locul final, si udate suficient, de obisnuirea treptata se va ocupa chiar soarele, pe parcursul diminetii..

X

xweed420

pentru paianjeni incerca ulei de neem am avut si eu recolta trecuta si i am evacuat cu totul:)

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ulei de neem la sfarsitul perioadei de flower ? Ai gustat vreodata uleiul ala ? Iti dai seama cum vor arata mugurii aia cand ii culegi ? Orice stropire impotriva parazitilor se face pe frunze, nu pe muguri. Iar daca invazia e in plina desfasurare, degeaba stropesti doar pe frunze.

Cred ca cel mai nasol moment sa te trezesti cu spider mites (si orice alt parazit) este acesta, tocmai intainte de recoltat. E un cosmar si o sursa imensa de frustrare.

Skit

Member
eu cred ca cel mai bine ar fi la lumini macar vreo 10 zile (lumina 24 din 24 fara schimbari de spectru, asa se vor dezvolta cel mai repede si compact), apoi le scoti dimineata devreme pe balcon si le lasi pe acolo, o zi putin ferite de soare direct, urmatoarea in soare. apoi le poti muta direct afara.

nu sunt chiar asa greu de obisnuit cu soarele, arata ele mai rau primele zile pana se obisnuiesc, dar, atat timp cat au apa la indemana nu se vor ofili asa usor. adica se pot planta seara direct in locul final, si udate suficient, de obisnuirea treptata se va ocupa chiar soarele, pe parcursul diminetii..

Si daca nu am posibilitatea luminilor ? cum ai zice sa fac ?

Skit

Member
Aha. E urat ca la geam nu prea le vine lumina de deasupra.. tot se indoiesc spre geam si o sa se lugeasca si mai si...
Dupa cat timp as mai putea pune niste pamant pe langa tulpina ? sa nu fie chiar asa de lungi...

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ca sa le ajut un pic cand sunt mici si se lungesc prea tare, eu folosesc niste bucati de sarma de cupru de 1~1.5mm grosime, cu izolatie de plastic, din care fac un fel de carlig (o spira intreaga) in care bag tulpina. Capatul drept il infig in pamant, la cativa mm de tulpina, avand grija sa nu intep ceva pe la radacina.

In felul asta chiar daca sufla curentul de aer pe ele prea tare, nu se rup, ci doar se balangane in interiorul acelui carlig.

Cred ca mai bine as pune o poza, dar momentan nu am acces la ele. Sper sa imi aduc aminte diseara sa caut si sa revin cu completari.

Skit

Member
Da. e chiar o idee buna :) am inteles tot ce vroiai sa zici..

Eu pot pune plantele afara in spatele blocului, unde e umbra de la bloc si cerul e deasupra lor oricum.. deci vine lumina de sus. ar fi o idee mai buna decat geamul, nu ? doar ca ma tem sa nu urce ceva ganganii sa manance din ele :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
man, un bloc presupune existenta a altor persoane decat tine in el. nu-i safe. dar daca vrei sa incerci asta, incearca-o si saluta-ne cand te salta.