ai 14 ani sau 10 ? citeste legislatia daca tot esti atat de curios....
pana si in popor este o vorba : Hot neprins, negustor cinstit.
Crezi ca fac astia flagrant de pomana ?
imi cer scuze , dar am niste probleme si-mi ies cam usor din fire cand nu-mi pica bine anumite lucruri. nu pot preciza cauza .
putin ajutor in legatura cu niste sative care ma pregatesc sa le germinez - majoritatea sa le pregatesc pentru out - dar as vrea sa tin cateva si pe indoor. pentru varianta de indoor am nevoie de ajutor, neavand xperienta cu 12/12 din seed pe indoor- vreau sa incerc Super Silver Haze/ Hawaian Snow / Nevilles Haze - Planuiesc sa SCRoG/LST - as vrea sa stiu cum sa procedez cu toppingu - daca este indicat - sau daca ar fi mai indicat sa le las fara. pentru a stopa stretchul si pentru a SCRoG ui fetele - eu personal inclin sa aplic topping. sincer nu imi trece prin cap ce sa mai intreb motiv pentru care as dori sa starnesc o mica discutie aci.
PS mediu - cocos etc etc... la mediu/lumini/temperatuir/umiditati/ventilatii si restul ma descurc intrebarile le am la modalitatea de manipulare a plantelor
Iti zic eu care e cauza : prea putina sativa.
are ceva daca am pus semintele de acum la germinat. Si sa le tin pana vine vremea buna sa le trimit afara ???