What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

TheCreator

Member
Veteran
Cześć wszystkim - jestem TheCreator. Dotarłem na IC poprzez polskie forum tematyczne, chciałbym tu rozwijać swoje umiejętności w grow i dzielić się z Wami swoim "dorobkiem". Do tej pory udały mi się jedynie dwa micro-grow'y, obecnie zaczynam z hps'em 150w. Pozdrawiam wszystkich, do spisania :tiphat:

Witka młodziaki!! :dance013:
wave.gif
:tiphat:

haha, nie brać na serio, szydera ze mnie

laughing.gif

Heheh lajtowo ;)

G

Guest5426986

Przeoczyłem ten temat. :bump:

A więc witam wszystkich Ogrodników zjednoczonych w boju uprawy.
Jakiś czas temu przeglądałem icmag-a lecz dopiero teraz odważyłem się założyć tutaj konto :jump: pozdrawiam wszystkich :blowbubbles:

squn

Member
Witam wszystkich ogrodników !

Jestem średnio zaawansowanym ogrodnikiem, mam za sobą 3 sezony OUT i jedna nie udana próba IN :) Polski dział przeglądam od ponad roku ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować :)

Pozdrawiam

w33dman

Member
Siema, w33dman pozdrawia growerów z Polszy ;)

Coś o mnie? Hmm, potrzebuję więcej niż jestem w stanie spalić, bo jak się już nastukam to lubię patrzeć na to czym się ujebałem :D Jestem fanatykiem uprawy outdoor, skazany za indoor ;)

Do zobaczenia na spotach.

Peace.

Qdi69

New member
Witam. po kilkunastu dobrych miesiacach na tym forum czas wkoncu sie przywitac :)
Powodzenia w tym sezonie oby byl o Niebo lepszy niz poprzedni :tiphat:

viceroyRed

New member
Witam i pozdrawiam wszystkich growerów. Na forum jestem od 2008 roku może niektórzy z was mnie pamiętają między innymi jako założyciela tematu pochwal się, część może miało okazję sprobować kwiatków z mojego ogródka:)
Uprawiam outdoor od 2006 roku z mała przerwa w 2011, za to w tym roku podwójnie pokoloruje

viceroyRed bless ya

swiezy

New member
[YOUTUBEIF][/YOUTUBEIF]Siemanko ;) Jestem Świeży, to dopiero moj drugi sezon, wpadlem na to forum poprzez polecenie od ziomka, widze ze jest spoko klimat, duzych plonow zycze kloedzy Growerzy ! Jo !

Znachor

New member
Witam wszystkich. Jako by trza się tu najpierw przedstawić chciałbym napisać kilka zdań wstępnych. Jestem Znachor i mam w głębokim poważaniu farmakologię bo jak trza to mam własne sposoby na leczenie i profilaktykę. Moje panaceum otrzymuje z własnej pracy przez kilka lat wiec juz troche wiem o co be ale to kropla w morzu w porównaniu do tego co wiedzą mentorzy w polskiej sekcji ;) Pozdrawiam

satiw

New member
Siemanko :)
Witam wszystkich uzależnionych od rolnictwa. Zajmuję się tym od paru lat z przerwami. Obecnie hydro box 0.5 m2, hps250w i parę outów.
Pozdrawiam i życzę 2g/W wszystkim Panom i Paniom.

The Police

New member
Siema Bracia, jestem juz z wami 5 latek, do tej pory jako obserwator, troche outdoor grower. dzialalem pod innym nickiem ale wolalem dla bezpieczenstwa zalozyc nowy.Dopiero teraz mam mozliwosc rozwinac swoje skrzydła i napewno pokaze wam co w ogrodzie rośnie mi.

nie mam narazie sprawnego aparatu ale powiem wam co sie i jak.

u mnie w ogrodzie 2x HOT MIX od Hota, ktorego dosatlem w 2008 chyba.
nasionka nie byly jakos specjalnie przechowywane ale wykielkowaly i pieknie rosna. obecnie chyba 6 tydzien flo, wloski brązowieja - niebawem wam pokaze co sie dzieje.

buch przyjaciele!

The Police - Roxanne
http://www.youtube.com/watch?v=QB2Ik6iGKHA

stempol

New member
witam wszystkich, krotko o sobie... Wiadomym Hobby zajmuje się od 4 lat, głownie Outdoor może w tym roku coś się zmieni, naturalną medycynę stosuje już od ponad 10 lat. Na forum szukam jak najwięcej nowych metod pielęgnacyjnych moich księżniczek, zazwyczaj jestem Obserwatorem.:thank you:

empek

New member
Witam załogę :) trochę tym się interesuję już, po wielu próbach w końcu udało mi sie zarejestrować :D forum przeglądam od około 3 lat ;) Pozdrawiam

drLSP

Member
Witam kolegów po fachu :)

Zajmuję się uśmierzaniem bólu mojej żony, przez co interesują mnie naturalne nawozy i medyczne odmiany.

Pozdr
drLSP

Latest posts

Latest posts