What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

Warren D

New member
Witam towarzystwo :tiphat: Jestem Warren , pale dobrych kilka lat ( plus jeszcze troche ;) zagladam tutaj od ponad roku i wkrotce zabieram sie za pierwsza wlasna uprawe indoor,wiec postanowilem sie zarejestrowac zeby moze podzielic sie moimi ewentualnymi sukcesami jak i problemami w uprawie. Przeczytalem w ciagu ostatnich kilku miesiecy bardzo wiele na ten temat jednak zdaje sobie sobie sprawe ze byli tu juz bystrzejsi ode mnie, a jednak czasem potrzebowali dobrej rady. Licze na to samo :watchplant: i wierze ze pomozecie :wave: a z czasem moze ja tez sie tutaj do czegos przydam. Pzdr4all

A

AsiaSrasia

Dzien Dobry!
...wreszcie zdecydowalam sie cos tutaj napisac...Jestem AsiaSrasia ;)
Sledze ICM forum od kilku lat, pod tym nickiem dopiero od kilku miesiecy.

Niektorzy z Was juz wiedza, ze ogarniam SeedBoutique, niektorzy dopiero sie dowiaduja.
Poza tym uwielbiam goraca czekolade. Poki co, tyle o mnie.

Last edited:

ToMyS

New member
Cześć!
Konto mam tu od jakiegoś czasu, ale przedstawiam się dopiero teraz. Jestem ToMyS :) Posiadam kilkuletnie doświadczenie w uprawie zarówno IN jak i OUT (dla chętnych fotki w mojej galerii). Jakoś nigdy nie zdecydowałem się tu nic napisać od siebie. Czerpałem z tego forum dużo cennej wiedzy od doświadczonych o wiele bardziej niż ja kolegów i przydała się ta wiedza bardzo. Dziękuję więc za nią. Teraz też coś tam rośnie sobie w moim ogrodzie i już prawie kończy...ale foty z tej uprawy OUT pojawią się w mojej galerii jakoś za miesiąc...a może i posta napisze :p POZDRO!

C

czeker

Przyszła kryska na Matyska , Witam wszystkich mówią na mnie Czeker
Doświadczenie z uprawą zacząłem w wieku 17 lat ,pierwsze kartonowe box-y itp :bump: Po dłuższej przerwie do tematu uprawy poważniej podszedłem w 2005r-2009r kilka Outdoorów a Indoor pod koniec 2009r .Mam nadzieję że nauczę się dużo ciekawych rzeczy od was. Dziękuje za uwagę pozdrawiam.

pzdr Czeker

crunchy_cookie

New member
Witam Koleżanki i Kolegów,
W końcu, po kilku latach studiowania forum zdecydowałem zarejestrować się. Jestem Ciacho i mam za sobą kilka outowych sezonów, mniej lub bardziej udanych, a czasem też w całości zajebanych. Kocham Sativkę i wszystko, co sie z nią łączy. Farmerstwo uważam za swoją pasję i w sezonie nie zajmuje mnie nic innego. Mam nadzieję na przyjemne i oświecające burze mózgów, bo nie ma nic piękniejszego jak poznawać coraz to nowe fakty o cannabis... no moze poza paleniem Cannabis. Gorąco pozdrawiam i życzę udanych i bezpiecznych żniw.

S

shizzle

Witam wszystkich serdecznie od dłuższego czasu miałem w planach założenia tutaj konta i o to jestem :dance013: .
Uprawiam od pewnego czasu, cały czas ucząc się czegoś nowego.

Pozdrawiam shizzle .

S

Simon Templar

Witajcie!

Witajcie!

Witam szanowną brać tego sławetnego forum!

Jestem skromnym growerem i nieustraszonym partyzantem, który z miłości do najwspanialszej psychoaktywnej substancji jest w stanie ponieść wiele wyrzeczeń. Moja przygoda zaczęła się bez mała dekadę temu, kiedy to jeszcze jako nastolatek posmakowałem marokańskiego haszu, który sam przemyciłem z zagranicy. Moje zauroczenie nie trwało jednak zbyt długo.. Okazało się bowiem, że materiał dostępny na ulicy pozostawiał wieeeleee do życzenia, a sprzedający ten syf ludzie należeli do społecznego marginesu.
Szybko zorientowałem się, że rozwiązanie problemu leżało w zasięgu moich możliwości i w ten oto sposób, zacząłem romansować z rośliną wielbioną przez ludzkość od tysiącleci. Oczywiście najpierw eksperymentowałem z outdoorem, przez lata dochodząc do całkiem niezłej wprawy...
Znam to forum od wielu lat - w ciszy obserwowałem jego bohaterów w ich codziennych zmaganiach. Uczyłem się ile tylko mogłem. Teraz przyszedł czas aby się poznać!

Witajcie!

dzerk

New member
Yo!

ja dopiero się uczę, odpaliłem własnie pierwszego krzunka (GOM od GH )

Pozdrawiam wszystkich!
dzerk

hippis

Member
Witam, jestem nowy na tym forum chociaz wczesniej siedzialem takze na innych tematycznych forach lecz anglieskich. Mam okolo 4 lat doswiadczenia z uprawa konopii.

pietre

New member
Siemanko, przeglądnąłem co nieco i jestem w trakcie pierwszej uprawy.
Pozdrawiam Wszystkich, fajnie Wam to idzie :)

krystus15151

New member
witam wszystkich:tiphat: forum te przegladam juz bardzo dlugi czas ale jakos nie udzielałem sie stałem z boku:biglaugh: uprawa zajmuje sie około 5 lat wiec juz troszku czasu jest a teraz przechodze w zagadnienia z hydroponiki jestem na etapie zbierania sprzetu i wiedzy mi do tego potrzebnej.pozdrawiam jestescie zajebi...ci:wave:

Dystans

Member
Witam. Jestem dystans, niestety ( a raczej na szczęscie :headbange ) nick nie odzwierciedla mojego stosunku do MJ. Mam za sobą już 4 sezony out, wiadomo lepsze i gorsze. Zacząłem się tym zajmować jak tylko po raz pierwszy znajomy uraczył mnie tymże cudownym darem natury. Już wiem że napewno wiele się od Was nauczę. :thank you:

Pozdrawiam i życzę mega topów :wave: