As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Czesc i czolem. Zalozylem te konto na wszelki wypadek gdybym potrzebowal pomocy z moim pierwszym w zyciu outem. Przy okazji nie pogardze jakimis freebies. Pozdrawiam asdfasf
ten topic nie jest od tego. kup sobie jakies AF, tutaj MUSZE polecic Masakratora, ktory masakruje wszystkich swoimi masakrycznymi pestami. biez WhiteMastera
Witam cala swite ojczystej armi IC tuz po nowym roku przybywam w wasze szeregi mam za soba kilka udanych upraw zarowno in jak i out mam nadzieje ze godnie bede wspierala nasza misje aktualnie w boxie 5 x big bang ghs femi z przeznaczone na klony oraz 1 x hindu kush x white dwarf auto regular ktora juz sie okreslila i jest kobietka mialam nia zapylic bb ale jak widac z hk x wd pylku nie bedzie :-( heh za to tluste boby beda --==PeAcE==--
witam
mam 19 lat od ponad 3 pale gandzie,mam za soba 3 outy mniej lub bardziej udane,wole odmiany typu indica ale przepadam za highem haze`ow.obecie korzystam z otwozonego sloika odmiany maroc(polecam)
pozdrawiam wszystkich outdorowych growerow
Siema! Forum przeglądam juz od dłuzszego czasu, ale teraz się zarejstrowałem, na haszyszu 3 rok leci, pale 8 lat z przerwami, narazie głównie out, jak bedą warunki to i in pójdzie
pozdro
Na icmagu siedzę już jakiś czas ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Jedyne forum które prezentuje jakiś poziom i tak trzymać! Jeden out już za mną Mam nadzieję że nie zostane "olany" jak na innych forach. Pale od około 5 lat. To by było na tyle.
dobry nazywam sie czesław
pale 4 lata. 2 outy za mna. wypuscilem do ludzi sporo sadzonek. aktywny na haszu ale ze robi sie tam gowno straszne przenosze sie tutaj. dziekuje za uwage
Witam w Zielonym 2010. Dzieki temu forum i nie tylko moj pierwszy out przebiegl ciekawie, wlasne planty to raj dla palacza. Czas na indoorka, jak bedzie sie czym pochwalic zobaczycie gdzie trzeba bless you all
Przywitac sie chcialem bom tu nowy
Jestem poczatkujacym growerem, mam jak narazie za soba 8 upraw Northern Lights od Nirvany indoor w mikro boksie - 100W HPS. Roslinki uprawiam na wlasny uzytek. Nie obylo sie oczywiscie bez problemow i komplikacji, no ale dzieki temu nabylem jakis ulamek wiedzy i jesli stwierdze ze moze sie komus moja rada przydac to napewno sie podziele. No ale nie bede tu sciemnial bo mam zamair glownie czerpac tu z wiedzy o wiele bardziej doswiadczonych. W 2010 planuje tez swoj pierwszy outdoor.
Co tu sie dzieje wogole. Czlowiek wpada sie przywitac po 4 latach nieobecnosci. Grzecznie bez chamstwa i jada go jak bura suke. Czy tu jest jakas moderacja? Kov, Cargo wtf ?
Czy ja pisalem ze ktos poza mna sie na czyms nie zna ? Komu mam wazelinowac po co ? przeciez jest seedbutique wiec nie wiem co sugerujesz. wez sie odemnie od*****l a jezeli masz jakies watpliwosci co do mojej osoby to z forum jestem od 2006 roku. Przedstawilem sie post wyzej